Įkraunama...
Įkraunama...

IUI tema

QUOTE(Ziogute @ 2012 02 22, 15:17)
Sangria, o kodėl Tave ant crinono "permetė"?

Nes nebeturejau galimybes gauti utrogestano, tai gydytoja liepe vartoti crinona.
Atsakyti
QUOTE(olialia2001 @ 2012 02 22, 17:33)
speciale for you AAAPPPČYYYY  2.gif  2.gif  2.gif  ir dar tikriausia melynas virusiukas  ax.gif

nu ir kitom mergaitėms  2.gif  2.gif  2.gif

AČIŪKAS Olialia2001 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2012 02 22, 16:37)
Nes nebeturejau galimybes gauti utrogestano, tai gydytoja liepe vartoti crinona.

Labutis,
sorry, kad įsiterpiau į jūsų pokalbį, bet kasdien skaitau ir šią temutę- kažin ar tik mums neteks darytis IUI g.gif
Taigi, Sangria, aš gavau Utrogestaną Vilniuje, Vokiečių vaistinėje, Didžioji 13. Pabandyk ir tu-ar neturi kas nupirktų? (aš nufaksavau draugei receptą, ji nulėkė ir nupirko, o paskui įdėjo į autobusą). Kaip tik paklausiu- kaip tau reikėjo jį vartoti? Man ginė liepė po vieną ryte ir po dvi vakare dėtis į makštį g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jautruolė @ 2012 02 22, 17:58)
Labutis,
sorry, kad įsiterpiau į jūsų pokalbį, bet kasdien skaitau ir šią temutę- kažin ar tik mums neteks darytis IUI g.gif
Taigi, Sangria, aš gavau Utrogestaną Vilniuje, Vokiečių vaistinėje, Didžioji 13. Pabandyk ir tu-ar neturi kas nupirktų? (aš nufaksavau draugei receptą, ji nulėkė ir nupirko, o paskui įdėjo į autobusą). Kaip tik paklausiu- kaip tau reikėjo jį vartoti? Man ginė liepė po vieną ryte ir po dvi vakare dėtis į makštį g.gif

as vartojau po 100 mg du kartus dienoj viena ryte gerdavau, viena pries miega i maksti. Nu matai nieko Vilniuje neturiu taigi ir nera kam nupirkti.
Atsakyti
QUOTE(meskos @ 2012 02 22, 11:11)
Diana- o kokius papildus dabar geriat? musu kaip tik siandien baiges MB vitaminai, galvoju prie ko cia pereiti..

mano MB dabar geriai :
http://www.papilduce...strong-180-tabl

Madeinna juos rekomendavo, tai ziuresim kaip bus, jau labai tikiuois kad pades doh.gif

jamu virusiuka blush2.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diana_j: 22 vasario 2012 - 18:36
QUOTE(Ziogute @ 2012 02 22, 12:32)
Sveikos, priimsit ir mane?
Kol kas tik aktyviai skaitinėdavau viską, kas susiję su IUI ir taip toliau.
Šiandien 7dpo po 4 IUI. kodėl nepavyksta lyg objektyvių priežasčių ir nėra. Gal kažkas dar nesurasta... žo, buvo MB turtas prastesnis, bet užtektinas IUI. Mano progesterono lygis mažas, bet visada naudodavau utrogestan. Šį mėnesį kažkaip jaučiu, kad vėl nepavyko, keista nes kiekvieną kartą nuo utrogestan krūtinė gerokai patindavo, o šį ciklą vartoju net po dvi utrogestan kapsules, o krūtinė išvis nepakito (t.y. nepatino). Gal kas susidūrėt? kas čia darosi?

Junkis junkis - tik neilgam. Juk 4IUI turi buti sekmingas. Na ir gerai kad pojuciai kitokie. Juk pirmi trys nepavyko

QUOTE(gitana36 @ 2012 02 22, 17:31)
Sveikos na ir as noriu prisijungti vel , mano 2 IUI 02.27 diena. 4u.gif
Tikiuosi nors mažo "šanselio" unsure.gif

Laikysim kumstukus.

speciale for you AAAPPPČYYYY  2.gif  2.gif  2.gif  ir dar tikriausia melynas virusiukas  ax.gif

Gaudau ir as.
Atsakyti
QUOTE(Rasakrita @ 2012 02 21, 23:11)

Dar tokį kvailą klausimą turiu, kuris kyla dėl to kad nė kart nebuvau pastojus, ir nežinau ką tai reiškia - kažin ar po iui reikia, ir kiek laiko jei reikia saugotis skrydžio lėktuvu?  blush2.gif

As skridau dvi savaites po IUI - pora dienu po teigiamo testo. Nieko nenutiko smile.gif

QUOTE(Ziogute @ 2012 02 22, 12:32)
o krūtinė išvis nepakito (t.y. nepatino). Gal kas susidūrėt? kas čia darosi?

Po mano paskutines IUI irgi krutine nepadidejo, pirma karta taip buvo. Beje, tik dabar pradedu jausti, kad gal ji kiek puciasi, o nestumo pradzia jai itakos nepadare smile.gif
Atsakyti
Labukas,

Mano pirmasis IUI buvo vasario 10d. Deja nesekmingas, sulaukiau mmm vakar unsure.gif Is pat pradziu jauciau,kad bus nesekmingas, nes priaugo labai daug folikulu doh.gif Dabar jau mazins vaistu doze. Rytoj pasirodysiu klinikoje,gal antram IUI jau ruosimes.

Atsakyti
QUOTE(diana_j @ 2012 02 22, 19:33)
Madeinna juos rekomendavo, tai ziuresim kaip bus, jau labai tikiuois kad pades  doh.gif
jamu virusiuka  blush2.gif  wub.gif

sakau sian MV - padaryk spermograma. O jis man - 'as zinau, as jauciu, kad jie ten oho-ho! ir ju milijardai!' lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 02 22, 21:40)
sakau sian MV - padaryk spermograma. O jis man - 'as zinau, as jauciu, kad jie ten oho-ho! ir ju milijardai!'  lotuliukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif

o tai TB vis geria juos dar? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudde @ 2012 02 22, 19:38)
As skridau dvi savaites po IUI - pora dienu po teigiamo testo. Nieko nenutiko smile.gif

Oi Ačiū, kad žinotum, kaip man ramiau pasidrė! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(diana_j @ 2012 02 22, 19:33)
mano MB dabar geriai :  
http://www.papilduce...strong-180-tabl

Madeinna juos rekomendavo, tai ziuresim kaip bus, jau labai tikiuois kad pades  doh.gif
jamu virusiuka  blush2.gif  wub.gif

Kur Madeinos isbandyti, tai manau geri, bet ten tik testosteronui, o reik dar viskokiu cinku selenu ir pan, tai vat musu ir baiges tie bendri.. g.gif

Maide - super del mm 4u.gif as si kart nebuvau laikrodukas, nors anksicau budavo, gine paprasta netikejo kad kaip cia gali amzinai mm buti kas 28 dienos, turi svyruoti sake nors kiek.. nu bet nesvyruodavo.. man vat atsirado mm, atsirado viltis, nuotaika pagerejo, matyt reikia nebelaukt ir planuot.. tik itariu IUI neleis..tai ir as gyd tik kita sav dar rasiausi, jau apsieisiu be clost si men, o su endo natur IUi daryt nenori..Nu ir nereikia, as ir natur pagausiu nestuke.gif biggrin.gif
Sangria- kaip tau sekas 4u.gif ???
labas rytas visoms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meskos: 23 vasario 2012 - 09:43