Įkraunama...
Įkraunama...

IUI tema

[quote=Arietė,2012 02 21, 22:42]
Na gleivine ir mano nebuvo ten stebuklinga g.gif pirma karta tokia buvo, bet va-matyt per tas kelias dienas iki kol susileidau ovitrele ji visgi paaugo, dabar ten nepamenu kuria diena tiksliai, bet buvo 6.3 (nebeturiu to IUI programos lapo).

Sveikos 4u.gif Sveikinu ir as 4u.gif Ir bandau uzsikresti ne tik dvynuku virusu bet ir ta tavo nuotaika "noresi-bus", super thumbup.gif
As sulaukiau savo mm pagaliau, na 38 dienos po persileidimo..kadangi apsiejau be A, tai vat ir nzn ar dar viena cikla dabar laukti, normalizuotusi kad viskas, ar eit jau ir prasyt IUI.. kazkaip protas sako, gal luktelkt.. Kadangi is kart po persileidimo gavau ir antibus ir antibakterinius, tai tyrimai jokie dar nedaryti, ir nzn ar darysiu jei gyd nelieps.. nors pries IUI vistiek turbut bet del leukocitu reikia, yapc jei daznai kartojasi uzdegimai.. g.gif Zodziu bandau rasti kazkokia sviesa tunelio gale ir motyvacija, kai reikia laukti nieko nedarant, kazkaip labai dingsta nutoaika.. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(diana_j @ 2012 02 21, 22:12)
siuo metu pertraukele nuo IUI, vyras geria paildus, gal turta pagereinsim, ir tada dar bandysim 7IUI, o poto ziuresim ka cia daryt  doh.gif 
jamu dviguba vyrusiuka  thumbup.gif  wub.gif

Diana- o kokius papildus dabar geriat? musu kaip tik siandien baiges MB vitaminai, galvoju prie ko cia pereiti..
Atsakyti
Sveikos, priimsit ir mane?
Kol kas tik aktyviai skaitinėdavau viską, kas susiję su IUI ir taip toliau.
Šiandien 7dpo po 4 IUI. kodėl nepavyksta lyg objektyvių priežasčių ir nėra. Gal kažkas dar nesurasta... žo, buvo MB turtas prastesnis, bet užtektinas IUI. Mano progesterono lygis mažas, bet visada naudodavau utrogestan. Šį mėnesį kažkaip jaučiu, kad vėl nepavyko, keista nes kiekvieną kartą nuo utrogestan krūtinė gerokai patindavo, o šį ciklą vartoju net po dvi utrogestan kapsules, o krūtinė išvis nepakito (t.y. nepatino). Gal kas susidūrėt? kas čia darosi?
Atsakyti
QUOTE(Ziogute @ 2012 02 22, 11:32)
Šiandien 7dpo po 4 IUI.

4u.gif
Tai IUI buvo vasario 15 d.?
Atsakyti
vakar buvo 12 CD buvau pas dygytoja, folikulas dar mazas, liepe dar testi Gonali ir pasirodyti 15 CD 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2012 02 22, 13:00)
4u.gif
Tai IUI buvo vasario 15 d.?

Niu unsure.gif laukimas...vel smile.gif tik bais neramu dėl tos krūtinės netempimo...
Atsakyti
QUOTE(Ziogute @ 2012 02 22, 14:22)
Niu  unsure.gif  laukimas...vel smile.gif tik bais neramu dėl tos krūtinės netempimo...

sveikute as irgi po IUI naudojau utrogestana ir iki nestuke.gif mano krutine buvo visiskai nejautri, tik praejus kokiam menesiui pradejau jau jausti. Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2012 02 22, 14:32)
sveikute as irgi po IUI naudojau utrogestana ir iki  nestuke.gif  mano krutine buvo visiskai nejautri, tik praejus kokiam menesiui pradejau jau jausti. Sekmes 4u.gif

Pirmiausia tai labai sveikinu su tuo tikruoju laukimu, lengvai ir sklandžiai wink.gif

Dėl to netempimo man tai labai keista, nes tuos pirmus 3 kartus naudojant utrogestan žiauriai tempdavo ir ištindavo - bet aišku galutinis rezultatas lygus 0. Aišku nieko aš čia nepribursiu, reik laukt. tik baisu, kad gal manęs nebeiveikia tie vaistai...
Atsakyti
QUOTE(Ziogute @ 2012 02 22, 14:36)
Pirmiausia tai labai sveikinu su tuo tikruoju laukimu, lengvai ir sklandžiai wink.gif

Dėl to netempimo man tai labai keista, nes tuos pirmus 3 kartus naudojant utrogestan žiauriai tempdavo ir ištindavo - bet aišku galutinis rezultatas lygus 0. Aišku nieko aš čia nepribursiu, reik laukt. tik baisu, kad gal manęs nebeiveikia tie vaistai...

nu kiek as naudojau utrogestana jokiu pojuciu man nebuvo, paskui perejau prie crinono.
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2012 02 22, 15:12)
nu kiek as naudojau utrogestana jokiu pojuciu man nebuvo, paskui perejau prie crinono.

Sangria, o kodėl Tave ant crinono "permetė"?

Atsakyti
QUOTE(Ziogute @ 2012 02 22, 13:32)
Sveikos, priimsit ir mane?
Kol kas tik aktyviai skaitinėdavau viską, kas susiję su IUI ir taip toliau.
Šiandien 7dpo po 4 IUI. kodėl nepavyksta lyg objektyvių priežasčių ir nėra. Gal kažkas dar nesurasta... žo, buvo MB turtas prastesnis, bet užtektinas IUI. Mano progesterono lygis mažas, bet visada naudodavau utrogestan. Šį mėnesį kažkaip jaučiu, kad vėl nepavyko, keista nes kiekvieną kartą nuo utrogestan krūtinė gerokai patindavo, o šį ciklą vartoju net po dvi utrogestan kapsules, o krūtinė išvis nepakito (t.y. nepatino). Gal kas susidūrėt? kas čia darosi?

Sveika prisijungusi 4u.gif Nepergyvenk del vaistu, man irgi nevienodai vaistai veikia. nezinau nuo ko cia priklauso? g.gif Viena menesi skauda krutine, kita men. ji minksta ir nei kiek nepakitusi.
Atsakyti
Sveikos na ir as noriu prisijungti vel , mano 2 IUI 02.27 diena. 4u.gif
Tikiuosi nors mažo "šanselio" unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gitana36 @ 2012 02 22, 17:31)
Sveikos na ir as noriu prisijungti vel , mano 2 IUI 02.27 diena. 4u.gif
Tikiuosi nors mažo "šanselio" unsure.gif

speciale for you AAAPPPČYYYY 2.gif 2.gif 2.gif ir dar tikriausia melynas virusiukas ax.gif

nu ir kitom mergaitėms 2.gif 2.gif 2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olialia2001: 22 vasario 2012 - 16:34