Įkraunama...
Įkraunama...

IUI tema

QUOTE(Irėnė @ 2012 02 21, 20:55)
bandysi 7IUI g.gif

siuo metu pertraukele nuo IUI, vyras geria paildus, gal turta pagereinsim, ir tada dar bandysim 7IUI, o poto ziuresim ka cia daryt doh.gif

QUOTE(Arietė @ 2012 02 21, 21:38)
orchideja88 - aciu uz sveikinimus  4u.gif
virusiuku jau siunciau, bet jei nespejot gaudyt-tai prasom dar  2.gif  2.gif  2.gif , imkit kad ir po du-man negaila  4u.gif  bile tik pamacytu  biggrin.gif

jamu dviguba vyrusiuka thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(diana_j @ 2012 02 21, 19:02)
Tai aisku priimsim, Sveika atvykus  4u.gif

linkiu ilgai neuzsibuti mirksiukas.gif , tai kiek pas vyra mln? blush2.gif

Ačiū 4u.gif
Dabar tiksliai negaliu pasakyti, bet kokia tai oligotestospermija, žodžiu, apie 30proc.gerų tik yra.

Papildyta:
QUOTE(*chiquita* @ 2012 02 21, 20:43)
Sveika prisijungus  4u.gif

Labas, mes susitnkam ir Bt temoj 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasakrita: 21 vasario 2012 - 21:17
QUOTE(Rasakrita @ 2012 02 21, 21:16)
Labas, mes susitnkam ir Bt temoj  4u.gif

Pažinau 4u.gif Labai linkiu kad pirmas ir vienintelis IUI iš kart sėkmingas būtų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*chiquita* @ 2012 02 21, 21:12)
Man labai tie foliai auga, per pirma stimuliacija su minimalia vaistų doze 4ri foliai  užauge buvo  blink.gif  bet dvynukai vistiek tokia nereali ir sunkiai pasiekiamas svajonė atrodo  ax.gif

na folius gal ir užauginsiu, bet gleivinės nerasta bus sad.gif ai ir šiaip organizmas kužda, kad kažkas negerai..
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 02 21, 21:18)
na folius gal ir užauginsiu, bet gleivinės nerasta bus sad.gif ai ir šiaip organizmas kužda, kad kažkas negerai..

Vyk ta nuojauta tolyn, kada tau pas gine?
Atsakyti
QUOTE(*chiquita* @ 2012 02 21, 21:21)
Vyk ta nuojauta tolyn, kada tau pas gine?

penktadienį
Atsakyti
Na gleivine ir mano nebuvo ten stebuklinga g.gif pirma karta tokia buvo, bet va-matyt per tas kelias dienas iki kol susileidau ovitrele ji visgi paaugo, dabar ten nepamenu kuria diena tiksliai, bet buvo 6.3 (nebeturiu to IUI programos lapo).
O priezastys-net nzn is tikro-greiciausiai pas mane nevyksta O, arba buna nepilnaverte, net nzn-rodos po pirmo nestumo jausdavau, kad vyksta ji, taciau per stimuliacija supratau, kad vargiai ar man ten O budavo, ar tik taip paskaudedavo sonas, nezinau g.gif ir aisku MB grikiai nepatys greiciausi, tiksliau gal tinginiai, gal susideda viskas i viena ir taip gaunasi...
Vaistai mane veikia, IUI pavyksta is pirmo karto, tai net nzn, gal tiek ir tereikia matyt iskisimo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Arietė @ 2012 02 21, 21:42)
Na gleivine ir mano nebuvo ten stebuklinga  g.gif 

Vaistai mane veikia, IUI pavyksta is pirmo karto, tai net nzn, gal tiek ir tereikia matyt iskisimo  g.gif

mano nuo pusės tab. clost'o buvo 6 mm 12CD, o dabar išgėriau po visą, tai nežinau kiek tikėtis.

vat ir aš noriu IUI. kol kas gydytoja siūlo ND su stimuliacija..
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 02 21, 21:47)
mano nuo pusės tab. clost'o buvo 6 mm 12CD, o dabar išgėriau po visą, tai nežinau kiek tikėtis.

Man 6 gleivine nuo 2 clost tableciu, bet nepamenu kuria diena, gal ir 12 ar panasiai g.gif
gali buti, kad ir jums tereikia IUI vieno vienintelio g.gif o Jus nesutikit-sakykit noriu IUI ir viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(orchideja88 @ 2012 02 21, 20:29)
Rasakrita, prasom i gretas ir prasom pagerinti musu statistika. O sansu turi, jeigu dar i vasari suspesi smile.gif nes vasari kaip tik laisva vieta sekmingam IUI  biggrin.gif

Na, aš dar nelabai įsikertu šitoj statistikoj, bet su malonumu pagerinčiau. Tuo labiau jei ir laisva vieta yra... smile.gif Nuoširdžiai Dėkui!

Dar tokį kvailą klausimą turiu, kuris kyla dėl to kad nė kart nebuvau pastojus, ir nežinau ką tai reiškia - kažin ar po iui reikia, ir kiek laiko jei reikia saugotis skrydžio lėktuvu? blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(sobo @ 2012 02 21, 20:48)
Rasakrita sveika prisijungus  4u.gif

Dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Arietė @ 2012 02 21, 22:04)
Man 6 gleivine nuo 2 clost tableciu, bet nepamenu kuria diena, gal ir 12 ar panasiai  g.gif
gali buti, kad ir jums tereikia IUI vieno vienintelio  g.gif  o Jus nesutikit-sakykit noriu IUI ir viskas  smile.gif

tai kur nesutiksi, kai pas vyrą normospermija smile.gif

QUOTE(Rasakrita @ 2012 02 21, 22:11)
Dar tokį kvailą klausimą turiu, kuris kyla dėl to kad nė kart nebuvau pastojus, ir nežinau ką tai reiškia - kažin ar po iui reikia, ir kiek laiko jei reikia saugotis skrydžio lėktuvu?  blush2.gif

aš manau, kad skrydys nekenkia.
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 02 21, 23:47)

blyn tas clost labai eda gleivine, bent jau man. Kuo didesne doze tuo mazesne gleivine
Atsakyti