QUOTE(Dzastina_ @ 2012 03 14, 12:42)
Ačiū, truputį ramiau....
Nu Maidenana pavarai
šiaip tai aš nejaučiu kaifo ant tos kėdės,tai jau apie knygos skaitymą nė kalbos nebūtų
uooooj, zinok man jau tokia stadija, kad zodis 'sperma' man reiskia tik apvaisinimo kokybe/galimybe, nieko intymaus ir tokio
man sis zodis nebeturi. Pas gydytoja ant kedes lipu jau jai dar neliepus. Sesele jau man nebesako ka daryti, nes as viska moku atmintinai. Ir kai gydytoja pradeda apziuta, vienintelis mano klausimas jau buna 'ar grazu ten?' Man vaiksciuojimas pas ginekologe yra kaip dantis valytis. Iprasta rutina. O jau apie ten kazkokius pojucius as net nekalbu. Nieko as ten nejauciu.
Bet as tikiuosi mano stadijos tu nepasieksi.
QUOTE(Pifiene @ 2012 03 14, 12:49)
p.s.
Maidenana as irgi alu megstu ir vyna megstu, nieko cia nepadarysi.
O nerviukams neieiskok jokios bonkeles, nerasi
Pats geriausias vaistas - svajoniu issipyldymas
as megstu alu ir vyna. O tavo minetu vaistu 'nuo svajones' vaistineje parduoda tik closto, gonalio, svirkstu, puregono, ovitrelle, bromokriptino, aspirino, ivairiu mazai-molekuliniu heparinu pavidale. Bet kad vos ne urmu perku, o nifiga nesigauna.
Zuzla, o nebandei vandens dazyti vynu? isipili vandens ir du lasus vyno. Zodziu, absoliuciai negalima nestukems alkoholio 7 savaite, nes ten veidas formuojasi ar dar kazkas.. O siaip,
apie alko nestumo metu
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.