QUOTE(Pifiene @ 2012 03 14, 10:41)
Labas rytas
Ir as stoju i eile prie kavos su pienu
Oras tai snd fantastiskas pas mus, ane panos? Tikras pavasaris jau kvepia. Atrodo nera kuo per daug dziaugtis, bet smagu ir tiek
Maidenana - tu saunuole, kad ant zalios arbatos persimetei. Ir as vis planuoju, bet nieko negaliu padaryt pries viliojanti kavos kvapa Tik vat rukyt dar mesk ir busi saunuoliausia saunuole
Zuzla - as vis apie tave pagalvoju ir man labai dziugu, augink skaiciukus ir sveikai maitinkis
ech...
Ir as stoju i eile prie kavos su pienu
Oras tai snd fantastiskas pas mus, ane panos? Tikras pavasaris jau kvepia. Atrodo nera kuo per daug dziaugtis, bet smagu ir tiek
Maidenana - tu saunuole, kad ant zalios arbatos persimetei. Ir as vis planuoju, bet nieko negaliu padaryt pries viliojanti kavos kvapa Tik vat rukyt dar mesk ir busi saunuoliausia saunuole
Zuzla - as vis apie tave pagalvoju ir man labai dziugu, augink skaiciukus ir sveikai maitinkis
ech...
pas mus niuru. kazkaip, kai isvaziavau i LT - sugadinau ora cia ir pagerinau LT
Oh, Pifiene, su mano gyvenimu dar rukyti mesti ir alu gerti - ka as zinau... specialiu konservu nervams susideti nemaciau parduotuveje ant lentynos. buciau nusipirkusi, kad ir 100 litu, pora bonkeliu..
As tai irgi kavos atsigeriu, butinai. Tik pradedu diena su zalia arbata, po to dar arbatos, ir jau po to kavos... irgi negaliu kavos mesti. bet mazinu.