Įkraunama...
Įkraunama...

IUI tema

QUOTE(Jorie @ 2012 03 11, 18:48)
Taip, bet tie vyrai tai iš kitos planetos kaip ten bebūtų smile.gif MB turbūt n metų dar natūraliai bandytų ir otimizmo jam taip pat netrūksta

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif ciut nepaspringau nuo juoko lotuliukas.gif
maniskis lygiai taip pat. vis tiki, kad gausis natur biggrin.gif

ZUZLA nu joprst kaip faina wub.gif
Linkiu kad skaiciukai augtu ir didetu 4u.gif
Atsakyti
ZUZLA, wub.gif linkiu ir as kad skaiciukai augtu kuo sparciau wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diana_j: 12 kovo 2012 - 20:34
Noriud ar kartą kreipti į Maidenaną,

Žinai, man tu primeni vieną SM narę "bum" - kuri čia irgi tupėjo begalę laiko. Jau mes visos senbuvės šio skyrelio pastojom ir iškeliavom, o ji, vargšiukė darė IUI vieną po kito (man rodos 9 IUI) ir vis nesėkmingai. Nors vieną kartą, kaip irtau, buvo pavykę, bet po to nesivystė...
Ir žinai - dabar ji supuoja savo sunelį bigsmile.gif (tiesa po IVF jai pavyko). Esmė ta, kad - jaučiu, kad ir tau pasiseks - pamatysi - nors dabar tu pati tuo netiki, o aš, kažkodėl - tikiu.... kaip čia kažkas rašė - dingsi, i rparašysi kai bus 12 sav. ir bus ramiau jau. To tau ir linkiu mieloji 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mielosios 4u.gif

Kaip sveikatos, kokios nuotaikos?
ar jau uzuodziat pavasary? bigsmile.gif

As tai kazkaip pakiletai jauciuod, tikriausiai islindusi saulute cia itaka daro.
Na ir kokios naujienos pas mus?
Kaip zuzla laikosi?
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2012 03 13, 00:25)
Noriud ar kartą kreipti į Maidenaną,

Žinai, man tu primeni vieną SM narę "bum" - kuri čia irgi tupėjo begalę laiko. Jau mes visos senbuvės šio skyrelio pastojom ir iškeliavom, o ji, vargšiukė darė IUI vieną po kito (man rodos 9 IUI) ir vis nesėkmingai. Nors vieną kartą, kaip irtau, buvo pavykę, bet po to nesivystė...
Ir žinai - dabar ji supuoja savo sunelį  bigsmile.gif (tiesa po IVF jai pavyko).  Esmė ta, kad - jaučiu, kad ir tau pasiseks - pamatysi - nors dabar tu pati tuo netiki, o aš, kažkodėl - tikiu.... kaip čia kažkas rašė - dingsi, i rparašysi kai bus 12 sav. ir bus ramiau jau. To tau ir linkiu mieloji  4u.gif

Lietuva, aciu..

Taip, zinau bum.. Kai as atejau cia, ji iseidinejo i IVF skyreli. Bet mano vyras pries IVF, tai si procedura mums negresia. aj, nezinau, bus kaip bus. nera reikalo draskytis, jeigu vistiek 's' gaunasi.
O kaip tavo pacios planai? kazkada rasei, kad vasari-kova startuosite su IUI, nes broliuko reikia..
Papildyta:
Zuzla - laukiame skaiciuku!!!
Atsakyti
Labas rytas, pagaliau sulaukiau savo mmm. ketvirtadieni pas gyd. kai pagalvoji jau 6 IUI, pasiziurejus statistika su 6 mazai pastojusiu. Kuo toliau tuo mazeja sansai. Bet as nusiteikusi optimistiskai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sobo @ 2012 03 13, 11:31)
Labas rytas, pagaliau sulaukiau savo mmm. ketvirtadieni pas gyd. kai pagalvoji jau 6 IUI, pasiziurejus statistika su 6 mazai pastojusiu. Kuo toliau tuo mazeja sansai. Bet as nusiteikusi optimistiskai  smile.gif

4u.gif is tokiu optimisciu ir mes sememes tikejimo ir geru emociju mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2012 03 12, 19:25)
ZUZLA nu joprst kaip faina wub.gif
Linkiu kad skaiciukai augtu ir didetu 4u.gif

QUOTE(diana_j @ 2012 03 12, 20:17)
ZUZLAwub.gif linkiu ir as kad skaiciukai augtu kuo sparciau  wub.gif

4u.gif 4u.gif

QUOTE(Pifiene @ 2012 03 13, 10:18)
Kaip zuzla laikosi?

galvojau, išprotėsiu belaukdama naujų skaičiukų doh.gif

QUOTE(Maidenana @ 2012 03 13, 10:27)
Zuzla - laukiame skaiciuku!!!

matyt busi pribūrus.. augam "po truputį":

15DPO
hcg 141 (11 DPO buvo 14,7)
prg 127 (11 DPO buvo 111)

širdis daužos nerealiai............
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 03 13, 12:57)
15DPO
hcg 141 (11 DPO buvo 14,7)
prg 127 (11 DPO buvo 111)

širdis daužos nerealiai............

thumbup.gif sveikinu dar karteli 4u.gif lauksim taves nestukiu skyrelije, nes ten nestukiu vis mazeja, reikia nauju, visos pabirejo biggrin.gif
Atsakyti
Zuzla, nerealūs skaičiukai! Jėgelė smile.gif

Sveikos, atėjau su kava smile.gif

QUOTE(Dzastina_ @ 2012 03 12, 16:14)
bijau aš dantistų kaip velnias kryžiaus, vien nuo to kvapo negera būna. blush2.gif

Vat ir man jie tokie nelabai... Čia nuo vaikystės dar turbūt ta baimė išlikus...

QUOTE(Pifiene @ 2012 03 12, 16:32)
o dantisciu as nebijau, galiu ir uz rankos ir uz kojos, jei reiks laikyt  tongue.gif 

p.s. man 1dienis pati geriausia diena, vien del to serialo  thumbup.gif

Palaikyk mane už žabtų, kad išsižiočiau, nes kartais suspazmuoja žandikaulį ir negaliu išsižiot lotuliukas.gif

Aga, "Šeimininkės" liuks serialas. Vakar žvengiau iki ašarų ir Karloso frazės: "O ką, tavo draugę jūroj laidos?" lotuliukas.gif

QUOTE(sobo @ 2012 03 13, 10:31)
Labas rytas, pagaliau sulaukiau savo mmm.

O man dar nėra doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2012 03 13, 12:16)
thumbup.gif sveikinu dar karteli 4u.gif lauksim taves nestukiu skyrelije, nes ten nestukiu vis mazeja, reikia nauju, visos pabirejo biggrin.gif

4u.gif

QUOTE(Grim @ 2012 03 13, 12:20)
Zuzla, nerealūs skaičiukai! Jėgelė smile.gif

Palaikyk mane už žabtų, kad išsižiočiau, nes kartais suspazmuoja žandikaulį ir negaliu išsižiot  lotuliukas.gif

4u.gif

man tas pats doh.gif reikėjo užsirašyti, atideliojau atideliojau, ir štai - nebenuėjau doh.gif
Atsakyti

Palaikyk mane už žabtų, kad išsižiočiau, nes kartais suspazmuoja žandikaulį ir negaliu išsižiot lotuliukas.gif

Aga, "Šeimininkės" liuks serialas. Vakar žvengiau iki ašarų ir Karloso frazės: "O ką, tavo draugę jūroj laidos?" lotuliukas.gif
O man dar nėra doh.gif
[/quote]

Galiu ir uz jo laikyt tongue.gif jokiu problemu, nebijau as ju. Gal kad gera dantuste turiu, o gal kad laaabai retai pas ja tenka eit ax.gif

Ir as zvengiau, bliamba net mano vyras atskuba kartu paziuret, tipo jis ne prie ko, bet sedi kaip ikaltas biggrin.gif gaila tik, kad raudonvynio tik lasiuka turejau, tai puse sventes dingo ax.gif

Samgu stebet tuos skaiciukus, tik visa beda, kad reikia krauja klinikoj nusileist, butu gerai kaip nors namu salygom stebet tongue.gif
Atsakyti