Įkraunama...
Įkraunama...

IUI tema

QUOTE(Maidenana @ 2012 03 12, 11:30)
o tau nesiule ovitrelle? jis sprogdina folikulus.
bet ka as zinau... pas mane ir po ovitrelle viena karta cista liko. Bet tada ir foliu buvo kazkaip daug - perdidele doze closto buvo.

tai kai tik nebebus mano cistos tai ir skatinsim, ir sprogdinsim, ir iui tuo paciu darysim...nebenoriu laukti
Atsakyti
Sveikutes stebukladares!!!,

Kitaip jusu ir nepavadinsi Siai dienai Afroditei69 surinkom £13,296.03Lt!!! thumbup.gif drinks_cheers.gif As tai manau kad kad visos jus vertos labai didelio ACIU ir daug daugiau. Si paramos akcija jau kaip ir eina i pabaiga, beliko vienas kitas simtelis surinkti ax.gif
Jus ir pacios zinot, bet negaliu nepasakyti kad jusu atviros sirdeles suteiks sanca vienai is musu likimo sesuciu bandyti pasiekti savo svajone ir esu tikra kai padarai kazka gero kitam tai atlyginama desimteriopai Linkiu mums visoms, kurios dar nerasem temeleje "iveikiau nevaisinguma" ten neuzilgo apsilankyti su SAVO nuostabia istorija wub.gif wub.gif

http://www.supermama...howtopic=811877
Atsakyti
Sveikos,

vaišinu dideliu puodu kavos. Kas su manim?

Kaip nėr nuotaikos doh.gif

Džastina, sėkmės tau mirksiukas.gif Mes palaikysim už rankos virtualiai, kai reikės smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Citas @ 2012 03 12, 12:22)
Si paramos akcija jau kaip ir eina i pabaiga, beliko vienas kitas simtelis surinkti  ax.gif

Uch, kaip gerai... Dabar prasidės kita akcijos dalis - laikysim suspaudusios kumščius, kad tik pasisektų smile.gif
Atsakyti
Grim ar tau prasidejo mmm? man ne, kazkoks nesamoningas sis ciklas, jau 32 dienos doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Pirmiausia dideliausi sveikinimai Zuzlai su II wub.gif laikyk stipriai stipriai suspaudus kojytes ir nepaleisk visus 9 men.

Imu kavos puoda...didesni man tongue.gif

as tai laukiu savo O ir paskui jau pedinsiu kraujo nusileist smile.gif hormonus tyriuosi. Idomu bus juos pasianalizuoti g.gif

Papildyta:
QUOTE(sobo @ 2012 03 12, 15:07)
Grim ar tau prasidejo mmm? man ne, kazkoks nesamoningas sis ciklas, jau 32 dienos doh.gif

O tai gal ir gerai, kad dar neprasidejo ax.gif

pora men atgal mano ciklas buvo 37 d. tai bliamba ko tik as neprisigalvojau, jau buvau prisirinkus info apie nestuka, kai jo nerodo NT (aisku man rode tik I). Tai beveik jau buvau atikejusi....bet paskui atejo tos nelemtosios...
Atsakyti
QUOTE(orchideja88 @ 2012 03 11, 19:40)
Kuri laika nebuvau uzsukusi, tai dziaugiuosi labai uz zuzla. Kaip smagu, kad yra geru naujienu - super. Dabar saugok save.

QUOTE(Pifiene @ 2012 03 12, 14:20)
Pirmiausia dideliausi sveikinimai Zuzlai su II  wub.gif  laikyk stipriai stipriai suspaudus kojytes ir nepaleisk visus 9 men.

4u.gif 4u.gif
ačiū už gerus linkėjimus visoms.
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alkana: 12 kovo 2012 - 14:46
Zuzla,labai labai del Taves dziaugiuosi!Linkiu Tau sveiko grazaus drakoniuko,-es! 4u.gif ...dar norejau paklaust:jei neklystu lankeisi pas Zabuliene?Kas tau padejo numusti TTH?Geriu trys menesiai tiroksina,o TTH kaip ikalta 2.87 verysad.gif ...gal per mazai man tos vienos mazos tabletes.....
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2012 03 12, 14:48)
Zuzla,labai labai del Taves dziaugiuosi!Linkiu Tau sveiko grazaus drakoniuko,-es! 4u.gif

...dar norejau paklaust:jei neklystu lankeisi pas Zabuliene?Kas tau padejo numusti TTH?Geriu trys menesiai tiroksina,o TTH kaip ikalta 2.87 verysad.gif ...gal per mazai man tos vienos mazos tabletes.....

4u.gif ačiū

ne, ne pas ją, pas paprastą poliklinikos endokrinologę. berods pusantro mėnesio geriau tiroksiną po visą tab tik darbo dienomis, savaitgaliais "ilsėjausi" - tokį būdą pasiūlė gydytoja. tiesą, pradėjau "kursą" po pusę tab pirmą visą sav., čia savo nuožiūrą. per tą laiką nuo 2,028 nukrito iki 0,3.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 12 kovo 2012 - 14:57
QUOTE(sobo @ 2012 03 12, 14:07)

Man tas pats - mmm dar nėr, ciklas grybą pjauna smile.gif

QUOTE(Pifiene @ 2012 03 12, 14:20)
O tai gal ir gerai, kad dar neprasidejo  ax.gif

schmoll.gif Testai neigiami, Hcg tyrimas suraitė riebią špygą nepalikęs vietos net paspėliot...

Poryt pas dantistę - lipdys (gal) mano nulūžusį dantį doh.gif Gal kas palaikys už rankos? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2012 03 12, 16:28)
Poryt pas dantistę - lipdys (gal) mano nulūžusį dantį  doh.gif Gal kas palaikys už rankos? biggrin.gif

Galiu palaikyti,bet tik per čia,nes realybėj, tai ne tau dantį lipdytų,o mane gaivintų, lotuliukas.gif bijau aš dantistų kaip velnias kryžiaus, vien nuo to kvapo negera būna. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2012 03 12, 16:28)
Man tas pats - mmm dar nėr, ciklas grybą pjauna smile.gif
schmoll.gif Testai neigiami, Hcg tyrimas suraitė riebią špygą nepalikęs vietos net paspėliot...

Poryt pas dantistę - lipdys (gal) mano nulūžusį dantį  doh.gif Gal kas palaikys už rankos? biggrin.gif

4u.gif se baliona ir neliudek
o dantisciu as nebijau, galiu ir uz rankos ir uz kojos, jei reiks laikyt tongue.gif
psio baigiu dara, lekiu.
Gero vakaro mergytes, skanaus vyno (kam galima) ir superiniu "nusivylusiu seimininkiu"
p.s. man 1dienis pati geriausia diena, vien del to serialo thumbup.gif
Atsakyti