Įkraunama...
Įkraunama...

IUI tema

QUOTE(Maidenana @ 2012 03 11, 20:50)
uoj, kaip nepernesu mokinti, zinok... as praktike, man ta sausa teorija su savo formulem nieko nesako..

nu jau... praejo tie laikai... dabar nezinia kada as sulauksiu II... labai vargiai..

Froidas is taves traktata galetu parasyti hihihi.gif

Man jau turbut vaidenasi II. Aisku, kad buvo I. Turbut is didelio noro parasiau kaip noretusi, o ne kaip yra doh.gif
Atsakyti
QUOTE(orchideja88 @ 2012 03 11, 21:00)
Man jau turbut vaidenasi II. Aisku, kad buvo I. Turbut is didelio noro parasiau kaip noretusi, o ne kaip yra  doh.gif

tai ir sakau, froidas yra parases traktata apie zmogaus netycinius rasymus ir netycinius 'nusisnekejimus', kai zmogus raso/sako apie ka jis is tikruju galvoja, o ne kas yra realybeje.
Atsakyti
Sveikos merginos. Nepykit,kad isiverziau... jei viskas gerai,kita men. startuosiu ir as su iui. O dabar tenorejau pasakyti,kad Grim ir Midenana labai gerai suprantu,nes ir pati taip jauciuosi ir niekas, visiskai niekas nesugebes tos tustumos uzpildyti tik SAVAS vaikas... Atsiprasau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzastina_ @ 2012 03 11, 22:23)
Sveikos merginos. Nepykit,kad isiverziau... jei viskas gerai,kita men. startuosiu ir as su iui. O  dabar tenorejau pasakyti,kad Grim ir Midenana labai gerai suprantu,nes ir pati taip jauciuosi ir niekas, visiskai niekas nesugebes tos tustumos uzpildyti tik SAVAS vaikas... Atsiprasau  blush2.gif

Tai sveika prisijungus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzastina_ @ 2012 03 11, 21:23)
Sveikos merginos. Nepykit,kad isiverziau... jei viskas gerai,kita men. startuosiu ir as su iui. O  dabar tenorejau pasakyti,kad Grim ir Midenana labai gerai suprantu,nes ir pati taip jauciuosi ir niekas, visiskai niekas nesugebes tos tustumos uzpildyti tik SAVAS vaikas... Atsiprasau  blush2.gif

simta procentu tau pritariu drinks_cheers.gif
ir sveika prisijungus, neuzsibuk ilgai mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Ojej, merginos!! Galvas aukščiau, deje, jokie paguodos žodžiai nepadės. Reik pačioms kabintis iš visų jėgų į savo svajonę. Vaikai mūsų negaudo, tai mes juos pagausim.
Maidenana, gal Tu viena dabar laiką leidi, kad tiek juodų minčių. Nebūk viena dabar, kvieskis drauges. Stiprybės Tau!!!! Reik pozityvumo (žinau žinau sunku), bet kitaip reiks nuo depresijos gydytis sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzastina_ @ 2012 03 11, 21:23)
Dzastina, zinai ka? Jeigu tu cia - tu pasiruosiusi ir viskas bus gerai. Nestresuok, nusiramink ir pasiduok i daktaru bei IUI temutes rankas. Pastimuliosim, palaikysim ir padesime istverti 2 savaites iki HCG tyrimo. Viskas bus gerai, nesijaudink ir tikekimes, kad tau uzteks 2-3 ciklu, kad pastoti. Susiimk, giliai ispusk kvapa ir startuojam! 4u.gif

QUOTE(Ziogute @ 2012 03 11, 22:57)
Maidenana, gal Tu viena dabar laiką leidi, kad tiek juodų minčių. Nebūk viena dabar, kvieskis drauges. Stiprybės Tau!!!! Reik pozityvumo (žinau žinau sunku), bet kitaip reiks nuo depresijos gydytis sad.gif
Ne-a. ne viena. Su seima. Ne savo. mano grupiokes. Pas ja gyvenu. Aisku, yra mergaite 5 metuku, kuri vis klausimus uzduoda ir Maide jai ziauriai idomi su visais blizguciais, kurias imanoma rasti ir viskuo kas kvepia, ir kuri zino, kad jeigu ka nors nori gauti - reikia apkabinti ir pabuciuoti. Ir dar zaviai nusisypsoti. Kad jau nu ne pro kur negaletum atsakyti.
Zodziu, apie venatve as galiu pasvajoti. Zodziu, kai gyveni su vaiku, kuris ne tavo - ir apima ziauri depresija.. Nes gali palyginti bevaiki gyvenima LT ir 'vaikinga' cia.
Atsakyti
QUOTE(sobo @ 2012 03 11, 22:10)
Tai sveika prisijungus 4u.gif

QUOTE(diana_j @ 2012 03 11, 22:24)
simta procentu tau pritariu drinks_cheers.gif
ir sveika prisijungus, neuzsibuk ilgai  mirksiukas.gif  4u.gif

Ačiū mergytės mirksiukas.gif
Iš tikro ir labai noriu, kad viskas ku greičiau prasidėtų ir tuo pačiu be galo bijau nesėkmės... Mūsų finansai žiauriai riboti, todėl negalėsiu iui daryti kiek noriu... esam numatę kol kas 2,o tada jei nieko pradėsim labai ilgą ir sunkų taupymą ivf'ui....kaip norėčiau,kad jo neprireiktų...

QUOTE(Maidenana @ 2012 03 12, 00:52)
Dzastina, zinai ka? Jeigu tu cia - tu pasiruosiusi ir viskas bus gerai. Nestresuok, nusiramink ir pasiduok i daktaru bei IUI temutes rankas. Pastimuliosim, palaikysim ir padesime istverti 2 savaites iki HCG tyrimo. Viskas bus gerai, nesijaudink ir tikekimes, kad tau uzteks 2-3 ciklu, kad pastoti. Susiimk, giliai ispusk kvapa ir startuojam!  4u.gif

Ačiū Maidenana 4u.gif kol kas esu labai pasimetusi ir visa ta nežinomybė mane labai labai gasdina... o labiausiai bijau,kad neištversiu ir palūšiu nesėkmės atveju... verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(Dzastina_ @ 2012 03 12, 08:58)
Ačiū mergytės  mirksiukas.gif
Iš tikro ir labai noriu, kad viskas ku greičiau prasidėtų ir tuo pačiu be galo bijau nesėkmės... Mūsų finansai žiauriai riboti, todėl negalėsiu iui daryti kiek noriu... esam numatę kol kas 2,o tada jei nieko pradėsim labai ilgą ir sunkų taupymą ivf'ui....kaip norėčiau,kad jo neprireiktų...
Ačiū Maidenana  4u.gif  kol kas esu labai pasimetusi ir visa ta nežinomybė mane labai labai gasdina... o labiausiai bijau,kad neištversiu ir palūšiu nesėkmės atveju... verysad.gif

Ziurek, nu, dviem susitaupet ir uzteks. Kokios jusu problemos?
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 03 12, 10:09)
Ziurek, nu, dviem susitaupet ir uzteks. Kokios jusu problemos?

Problemų kaip ir nėra.... tame ir bėda,bet aš jų matau nemažai, vieną tik nesenai atradom,nes pasikeičiau gyd. ji ir bėdų atrado...labai tikiuosi,kad šita ir yra pagrindinė.
Mano nevaisingumo stažas jau 6 metai. Turėjau vieną nesivystantį, LP, rado endo prieš du metus I st. Kadangi gyd sakė,kad tik iui,o maniškis nesutiko,tai niekur daugiau ir nesikreipiau,bandėm natūraliai. Kai pagaliau pasiryžom, mano nauja gyd, manau atrado priežastį.... pas mane cistos auga kaip grybai po lietaus. Kas mėn. nesprogsta folis ir susidaro cista, su mėmėm, sena pasišalina, nauja lieka. Du mėn varė vaistais, niekaip, dabar geriu kt ir tikiuosi,kad jau mėn. gale nuėjus nebepamatysiu tos bjaurybės.
Atsakyti
Sveikos nauja diena , naujos mintys nors mmm dar neparejo... ( tik va ducha ... turbut reik nustoti gerti nes jo jo ir pykina ir pojuciai jau tesiasi kaip pries mmm kelias dienas , nes jis ir uzlaiko turbut, nors gyd. sake vartoti iki mmm)Ka lauksiu ir zengsiu toliau ...ziuresim kaip bus ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzastina_ @ 2012 03 12, 10:36)
Problemų kaip ir nėra.... tame ir bėda,bet aš jų matau nemažai, vieną tik nesenai atradom,nes pasikeičiau gyd. ji ir bėdų atrado...labai tikiuosi,kad šita ir yra pagrindinė.
Mano nevaisingumo stažas jau 6 metai. Turėjau vieną nesivystantį, LP, rado endo prieš du metus I st. Kadangi gyd sakė,kad tik iui,o maniškis nesutiko,tai niekur daugiau ir nesikreipiau,bandėm natūraliai. Kai pagaliau pasiryžom, mano nauja gyd, manau atrado priežastį.... pas mane cistos auga kaip grybai po lietaus.  Kas mėn. nesprogsta folis ir susidaro cista, su mėmėm, sena pasišalina, nauja lieka. Du mėn varė vaistais, niekaip, dabar geriu kt ir tikiuosi,kad jau mėn. gale nuėjus nebepamatysiu tos bjaurybės.

o tau nesiule ovitrelle? jis sprogdina folikulus.
bet ka as zinau... pas mane ir po ovitrelle viena karta cista liko. Bet tada ir foliu buvo kazkaip daug - perdidele doze closto buvo.
Atsakyti