Įkraunama...
Įkraunama...

IUI tema

QUOTE(Jorie @ 2012 03 11, 17:03)
Nusprendėme tiek ilgai laukti, nes abiems visi tyrimai geri. Tik kas iš to, jau daugiau nei 1,5 m praėjo  unsure.gif Dėl to labai sunku kentėti. Bet stabdo dar ir tai, kad darbe įtemptas metas iki vasaros, tai dar ir dėl to galvoju, kad geriau visu 100 proc. susitelkti vasarą, kai darbe nereiks stresuoti...

Papildyta:
Maidena, atkreipiau dėmesį į tavo pasisakymus. Aišku, gal ne mano tai reikalas, bet tau reiktų kažką keisti savo gyvenime, kad atsirastų daugiau pozityvių minčių ir meilės gyvenimui. Galima gal ir nuo paprastų dalykų pradėti, pvz užsiimti kokia nauja veikla, susirasti naujų draugų, daugiau bendrauti su žmonėmis. Jei įmanoma, gal net darbą pakeisti. Reikia kažką veikti, judėti į priekį, nes jei užsiciklinsi, nieko gero nebus. Mitybos pakeitimas - žingnis į piekį, bet su tuo esu susidūrusi, kai esi alkanas, nesijauti gerai, o tas šiuo metu tau ne į gerą, taigi, reiktų daryti viską labai apgalvotai ir neskriausti savęs. Mylėk save, tu to verta  4u.gif

o suderinamuma darete? gal tavo gimdoje kokia agresyvi terpe.. IUI padetu tada, dar kazkokios tablietkos yra..

man nuo zmoniu jau alergija. ir ypac nuo nauju. kas liecia darba, as darau kas man ne itin patinka, taciau man dar valstybiniai rudeni. ir kitoje salyje. tai apie darbo keitima as galiu pasvajoti tik. vargiai galima isitaisyti su salyga "bet as jus 6-8 savaitem paliksiu, kol egzus islaikysiu, a gerai?" Nuolat as judu, nuolat susitinku, kazka darau... viska as darau. gyvenimo budas toks. mityba mano visada buvo suderinta, daktare net mane, kad as perliesa, bet stimuliacijos ir gana trumpas nestumas padare savo ir per 6 menesius +10kg. Alkana as nesijauciu, nebadauju. vis ka nors uzkramtau, atsigeriu. cia ne beda. beda yra kita. kai viskas paaiskes - tada ir ziuresim.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 03 11, 17:33)
beda yra kita. kai viskas paaiskes - tada ir ziuresim.

Aš tik pamąsčiau, paspėliojau, aišku, tu pati geriau žinai kas kaip. Tikiuosi viskas paaiškės į gerą.

O ar realiai kalbi su kokiu artimu žmogum apie tai, ką rašai čia?
Atsakyti
QUOTE(Jorie @ 2012 03 11, 18:17)
Aš tik pamąsčiau, paspėliojau, aišku, tu pati geriau žinai kas kaip. Tikiuosi viskas paaiškės į gerą.

O ar realiai kalbi su kokiu artimu žmogum apie tai, ką rašai čia?

as irgi labai tikiuosi, kad viskas paaiskes i gera.. nes jeigu i bloga... nezinau kaip teks gyventi.. tiesiog nezinau..

realiai.. g.gif tik su vyru, bet jis pas mane pozityvumo isikunijimas ir nemegsta kai mane uzpusta tokios realybes (anot jo - pesimizmo) bangos.. tiesa, ji irgi siutina tas dauzymasis galva i siena.. jam sukretimas, maneme, kad tik jame problema ir net negalvojome, kad as negalesiu isnesioti.. cia tokia trauma mums abiems.. o kiti - zinai, beprasmiska kalbeti apie tai su tais, kas nesuvokia kas tas yra. kol nesusiduri su nevaisingumu - tol tas atrodo lengvai pasalinama ir isgyvenama. cia kai Afroditei akcija dare, viena forumiete posta parase is serijos "turi dukra - ko verki, kam tau ta parama ir antras vaikas". truksta zodziu tiesiog.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 03 11, 18:24)
realiai.. g.gif  tik su vyru, bet jis pas mane pozityvumo isikunijimas ir nemegsta kai mane uzpusta tokios realybes (anot jo - pesimizmo) bangos..

Taip, bet tie vyrai tai iš kitos planetos kaip ten bebūtų smile.gif MB turbūt n metų dar natūraliai bandytų ir otimizmo jam taip pat netrūksta, kažkaip visai to nesureikšmina, tik tiek, kiek mato, kad man dėl to negerai.
Nors aš galvoju, kad visai dar neblogai psichologiškai laikausi, sunkiau šiek tiek būna prieš mėnesines, kai pajuntu krūtinės maudimą ir suprantu, kad vėl nepavyko doh.gif Bet kiekvieną kartą naujas ciklas - naujos viltys.......
Atsakyti
QUOTE(Jorie @ 2012 03 11, 18:48)
Taip, bet tie vyrai tai iš kitos planetos kaip ten bebūtų smile.gif MB turbūt n metų dar natūraliai bandytų ir otimizmo jam taip pat netrūksta, kažkaip visai to nesureikšmina, tik tiek, kiek mato, kad man dėl to negerai.
Nors aš galvoju, kad visai dar neblogai psichologiškai laikausi, sunkiau šiek tiek būna prieš mėnesines, kai pajuntu krūtinės maudimą ir suprantu, kad vėl nepavyko  doh.gif Bet kiekvieną kartą naujas ciklas - naujos viltys.......

uoj ne... jo iniciatyva as pedinau i klinika... naturalumo jis nebesitiki jau laaabai senai.. tik as dar nesu jam pasakiusi, kad klimaksas pareis anksciau... nei turetu pareiti..
Atsakyti
QUOTE(Ziogute @ 2012 03 11, 16:11)
Teisingai, nesižvalgyk atgal, o tik pirmyn!!!
Sobo, kokios jūsų problemelės?

Aciu uz palaikyma, mano vyrelio grikiai tinginiai, judrumas pries atplovima tik 32%. schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos,

išgėriau savo sekmadieninę kavą, bet galiu pasiūlyt labai skanios Yogi arbatos smile.gif

Lietuva, ačiū. Labai gražiai parašei. Tik kad tos viltis kuo toliau, tuo mažiau doh.gif

Nenusivylusi, su nauju startu 4u.gif Ir gerų rezultatų!

Gitana, Sobo, likimo draugės... Ech...\Sobo, tau dar neatėjo mmm?

QUOTE(zuzla @ 2012 03 11, 10:51)
mergaites, kol neatėjo mmm, tol yra viltis 4u.gif

schmoll.gif Testas neigiamas, HCG mažiau negu vienas, iš kur ta viltis irnesakyk.gif

Maidenana, kaip aš suprantu, ką rašai... Aišku, į tavo vidų neįlįsiu ir taip pat nepajausiu, bet iš esmės, manau, suprantu.
Mane ši nesėkmė paveikė kiek labiau nei ankstesnės. Turbūt todėl, kad tai jau buvo paskutinis IUI. Kol jų dar buvo numatyta ateity, tol dar buvo ir vilčių daugiau. Dabar liko IVF. Ir... VISKAS. Užtat man labai labai baisu. Viena vertus, dabar nesinori sėdėt ir nieko nedaryt, kita vertus, šiuo metu ne laikas IVF... Nes aš pavargus tiek fiziškai, tiek psichologiškai. Ir nesėkmė man gerokai duotų per galvą. Mąstau, kad štai, dar laukia kažkoks šansas - tai gerai. Bet ir labai aiškiai suvokiu, kad jis mažytis. Tada mąstau, kad yra dar vienas - įsivaikinti. Ir kad laukia sunkus kelias, iki kol mes su vyru galėsim priglaust mažylį.
Ir kaip po visų tokių išgyvenimų man reaguot į pasakymus "Tu nesiparink, bus tų vaikų. Geriau va eik apsipirkt ar pasižmonėt." Galiu prisipirkt kalnus skudurų, eit į teatrus, spektaklius, dar kur nors, bet tos tuštumos viduj visa tai neužpildys. Ir labai pritariu Maidenanai - tai TUŠTUMA. Su savo atspalviais ir niuansais smile.gif

Beje, linksmesne gaida - užsirašiau į kirpyklą smile.gif

Ir dar nelabai linksma - man nulūžo pusę danties doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grim: 11 kovo 2012 - 19:00
Maidenana nepyk ir as isikisiu. Manau tau reikia gerai atsipalaiduot. dabar per daug didele nasta uzgule tavo pecius: nepavykes nestumas, nemylimas darbas, mokslai, dar svoris nervina. is viso to ir susidaro terpe blogoms mintims, darosi nemielas gyvenimas. Iseik kur su draugem pauzti, atsipalaiduoti. Tau manau reikia su kazkuo gerai issikalbeti, bet jokiu budu ne su vyru. Turi issipasakot, kad palengvetu. Zinok gyvenimas nesustoja, iveiksi visas negandas. Viena po kitos visos kliutys bus iveiktos.
Ir nebadaug, geriau uzsiimk sportu, nes dietos irgi priveda prie blogu minciu.
Laikykis 4u.gif 4u.gif 4u.gif , ateis pavasaris ir bus sviesiau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Grim @ 2012 03 11, 20:59)
Sveikos,

Gitana, Sobo, likimo draugės... Ech...\Sobo, tau dar neatėjo mmm?
schmoll.gif Testas neigiamas, HCG mažiau negu vienas, iš kur ta viltis irnesakyk.gif

Ne neatejo, ryt reiketu daryt HCG, bet nedarysiu, nes jauciu, kad ryt poryt jau ateis. O tau??? Sekmes tau kirpykloj, tikuosi pasikeitimas bus tau i nauda 4u.gif
Ta viltis visai neguodzia, netikiu as jomis. Arba yra, arba ne. Dabar aiskiai NT parode, jog nieko nera. Ta prarasta viltis taip stipriai trenkia i galva, kad zmogus gali ir isprotet. As jau sakiau gyd., kad prie visu stimuliuojanciu reikia israsyt ir antidepresantu, kad pamacius neigiamus rezultatus ne taip stipriai reaguot. Tai tusciu vilciu nepuoseleju, esu realiste schmoll.gif . Man net paciai keista, kad po tiek nesekmingu bandymu si kart gerai laikausi.
Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2012 03 11, 19:59)
Sveikos,
Tada mąstau, kad yra dar vienas - įsivaikinti. Ir kad laukia sunkus kelias, iki kol mes su vyru galėsim priglaust mažylį.

Ir kaip po visų tokių išgyvenimų man reaguot į pasakymus "Tu nesiparink, bus tų vaikų. Geriau va eik apsipirkt ar pasižmonėt." Galiu prisipirkt kalnus skudurų, eit į teatrus, spektaklius, dar kur nors, bet tos tuštumos viduj visa tai neužpildys. Ir labai pritariu Maidenanai - tai TUŠTUMA. Su savo atspalviais ir niuansais smile.gif

Beje, linksmesne gaida - užsirašiau į kirpyklą smile.gif

Ir dar nelabai linksma - man nulūžo pusę danties doh.gif
as kazkaip vargu ar sugebeciau myleti svetima vaika... juk ne savas. vyro vaika sugebeciau.. o visiskai svetima - ne-a, gal..

Tustuma. ir tuo viskas pasakyta.

uzuojauta del danties - man tai kosmariausias daktaras is visu..

QUOTE(sobo @ 2012 03 11, 20:00)
Maidenana nepyk ir as isikisiu. Manau tau reikia gerai atsipalaiduot. dabar per daug didele nasta uzgule tavo pecius: nepavykes nestumas, nemylimas darbas, mokslai, dar svoris nervina. is viso to ir susidaro terpe blogoms mintims, darosi nemielas gyvenimas. Iseik kur su draugem pauzti, atsipalaiduoti. Tau manau reikia su kazkuo gerai issikalbeti, bet jokiu budu ne su vyru. Turi issipasakot, kad palengvetu. Zinok gyvenimas nesustoja, iveiksi visas negandas. Viena po kitos visos kliutys bus iveiktos.
Ir nebadaug, geriau uzsiimk sportu, nes dietos irgi priveda prie blogu minciu.
Laikykis  4u.gif  4u.gif  4u.gif , ateis pavasaris ir bus sviesiau  4u.gif

aga, dar vyras po masina papuoles ir visi tie smeizimai, del kuriu jo laukia iiilgi teismai... o man sveikatos ir ramybes tas nepriduoda

as su jumis kalbu. nes jus ta pati isgyvenat, o kalbeti apie tai su to nesuprantanciais zmonemis nematau prasmes. nuo poryt mokslai, valanda iki univerio, ten 6 valandas paskaitos, dar valanda atgal, namu darbai (tikri namu darbai, ne seksas pagal grafika), tai sportui nelabai bus laiko..
mes ir taip cia lakam alu kas antra diena..
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 03 11, 21:09)
nesuprantanciais zmonemis nematau prasmes. nuo poryt mokslai, valanda iki univerio, ten 6 valandas paskaitos, dar valanda atgal, namu darbai (tikri namu darbai, ne seksas pagal grafika), tai sportui nelabai bus laiko..
mes ir taip cia lakam alu kas antra diena..

Oh, beda po viena vaiksto...laikykis likomo drauge, gal susitvarkys greit reikalai su vyru..
o pasinersi i mokslus, tai uzsimirsi, nors trumpam...bet kaip as tau tu mokslu nepavydziu....prisimenu as savo karcias mokslu saknis...nebeturi laiko net pavalgyt, tai tau nereiks nei dietu...nutirps kilogramai smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
Kuri laika nebuvau uzsukusi, tai dziaugiuosi labai uz zuzla. Kaip smagu, kad yra geru naujienu - super. Dabar saugok save.

Sobo, Gitana, Grim jums butinai po balioneli 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Tik nenustokit dirbti, kad tik turetume tuos mazus zmogeliukus. Grim, pailseti kuri laika kartais labai reikia, bet tik nepamirsk, kad po to turesi su teigiamom mintimis kibti i darbus.

O del Maidenanos, tai as tikiu, kad ji ne viska raso, ka galvoja ir viena diena prasines, kad jau 12 savaiciu jai. Aisku reikes dar palaukti siu naujienu, bet tikiu tikiu tikiu

QUOTE(nenusivylusi @ 2012 03 10, 16:17)
Ai, ir dar ką pamiršau merginom pasakyt. Tuo pat metu buvo daugiau persileidusių. Tai tie mėnesiai, kai gydytojas sako - nepastoti, tai ne ciklų skaičius, o mėnesiai. Skirti žaizdom užgyt, organizmui atsistatyt. Nes kažkas pergyveno, kad po persileidimo uzsilaiko 2 mėn. mėnesinės. Nieko tokio, jei daktaras sakė 2 mėnesius susilaikyt, vadinasi net jei buvo tik vienas ciklas, jau galima bandyt smile.gif

O nenusivylusi man geru naujienu pranesei, nes as vis dar mmm nesulaukiau. Butinai eisiu kita savaite pas gine, nes praeita telefonu kalbejom ir tik liepe NT pasidaryt, kuris nieko nerode, tiksliau rode II. Bet as net pradejau megautis tuo mmm nebuvimu, nes is esmes ju nemyliu, bet dabar REIKIA kad jos ateitu.
Atsakyti
QUOTE(sobo @ 2012 03 11, 20:13)
Oh, beda po viena vaiksto...laikykis likomo drauge, gal susitvarkys greit reikalai su vyru..
o pasinersi i mokslus, tai uzsimirsi, nors trumpam...bet kaip as tau tu mokslu nepavydziu....prisimenu as savo karcias mokslu saknis...nebeturi laiko net pavalgyt, tai tau nereiks nei dietu...nutirps kilogramai smile.gif

uoj, kaip nepernesu mokinti, zinok... as praktike, man ta sausa teorija su savo formulem nieko nesako..

QUOTE(orchideja88 @ 2012 03 11, 20:40)
O del Maidenanos, tai as tikiu, kad ji ne viska raso, ka galvoja ir viena diena prasines, kad jau 12 savaiciu jai. Aisku reikes dar palaukti siu naujienu, bet tikiu tikiu tikiu

tik liepe NT pasidaryt, kuris nieko nerode, tiksliau rode II. Bet as net pradejau megautis tuo mmm nebuvimu, nes is esmes ju nemyliu, bet dabar REIKIA kad jos ateitu.
nu jau... praejo tie laikai... dabar nezinia kada as sulauksiu II... labai vargiai..

Froidas is taves traktata galetu parasyti hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 11 kovo 2012 - 19:56