QUOTE(Jorie @ 2012 03 11, 17:03)
Nusprendėme tiek ilgai laukti, nes abiems visi tyrimai geri. Tik kas iš to, jau daugiau nei 1,5 m praėjo Dėl to labai sunku kentėti. Bet stabdo dar ir tai, kad darbe įtemptas metas iki vasaros, tai dar ir dėl to galvoju, kad geriau visu 100 proc. susitelkti vasarą, kai darbe nereiks stresuoti...
Papildyta:
Maidena, atkreipiau dėmesį į tavo pasisakymus. Aišku, gal ne mano tai reikalas, bet tau reiktų kažką keisti savo gyvenime, kad atsirastų daugiau pozityvių minčių ir meilės gyvenimui. Galima gal ir nuo paprastų dalykų pradėti, pvz užsiimti kokia nauja veikla, susirasti naujų draugų, daugiau bendrauti su žmonėmis. Jei įmanoma, gal net darbą pakeisti. Reikia kažką veikti, judėti į priekį, nes jei užsiciklinsi, nieko gero nebus. Mitybos pakeitimas - žingnis į piekį, bet su tuo esu susidūrusi, kai esi alkanas, nesijauti gerai, o tas šiuo metu tau ne į gerą, taigi, reiktų daryti viską labai apgalvotai ir neskriausti savęs. Mylėk save, tu to verta
Papildyta:
Maidena, atkreipiau dėmesį į tavo pasisakymus. Aišku, gal ne mano tai reikalas, bet tau reiktų kažką keisti savo gyvenime, kad atsirastų daugiau pozityvių minčių ir meilės gyvenimui. Galima gal ir nuo paprastų dalykų pradėti, pvz užsiimti kokia nauja veikla, susirasti naujų draugų, daugiau bendrauti su žmonėmis. Jei įmanoma, gal net darbą pakeisti. Reikia kažką veikti, judėti į priekį, nes jei užsiciklinsi, nieko gero nebus. Mitybos pakeitimas - žingnis į piekį, bet su tuo esu susidūrusi, kai esi alkanas, nesijauti gerai, o tas šiuo metu tau ne į gerą, taigi, reiktų daryti viską labai apgalvotai ir neskriausti savęs. Mylėk save, tu to verta
o suderinamuma darete? gal tavo gimdoje kokia agresyvi terpe.. IUI padetu tada, dar kazkokios tablietkos yra..
man nuo zmoniu jau alergija. ir ypac nuo nauju. kas liecia darba, as darau kas man ne itin patinka, taciau man dar valstybiniai rudeni. ir kitoje salyje. tai apie darbo keitima as galiu pasvajoti tik. vargiai galima isitaisyti su salyga "bet as jus 6-8 savaitem paliksiu, kol egzus islaikysiu, a gerai?" Nuolat as judu, nuolat susitinku, kazka darau... viska as darau. gyvenimo budas toks. mityba mano visada buvo suderinta, daktare net mane, kad as perliesa, bet stimuliacijos ir gana trumpas nestumas padare savo ir per 6 menesius +10kg. Alkana as nesijauciu, nebadauju. vis ka nors uzkramtau, atsigeriu. cia ne beda. beda yra kita. kai viskas paaiskes - tada ir ziuresim.