Įkraunama...
Įkraunama...

IUI tema

QUOTE(sobo @ 2012 03 11, 11:12)
Sveikos panos, siandien pasidariau NT ir pamaciau riebu, dideli I  doh.gif . Tiek siam cikle iskentejau, bet deja. Per daug neliudziu ir nestresuoju, laukiu mmm ir ruosiuos 6 IUI.

Teisingai, nesižvalgyk atgal, o tik pirmyn!!!
Sobo, kokios jūsų problemelės?
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2012 03 11, 14:07)
Maidenana, man neramu dėl tavęs. Žinau, kad moki susidėlioti viską į lentynas pati. Gal tiesiog reikia laiko... Nors ir gąsdina tavo žodžiai, bet jei tau padeda juos pasakyti garsiai, sakyk čia. Svarbiausia, kad kažkaip išsiliūdėtum, atleistum visiems ( sau, tėvams...) ir judėtum į priekį nesijausdama tuščia. Tai, kad tu neturi vaikų, nereiškia, kad tu esi tuščia. Gal paieškok to vidinio turinio atidžiau.  console.gif

aj, nezinau. kvailas jausmas, kad kazka praleidziu, laikas eina, visi i prieki, o as paskos to traukinio velkuosi, bet jegos jau apleidzia, noras lieka tik noru ir ne daugiau. turesiu svajone. su kuria ir nudvesiu, jauciu.

QUOTE(zuzla @ 2012 03 11, 14:16)
jei nebučiau patyrus, tai ir nebūtų..

ai ir ne tik doh.gif reik ramintis..

a, nu jo.. suds..
jau ir gimdymo data ismete kompas, jauciu... doh.gif tfu tfu tfu... raminkis, susipausk kojyte, maziau prie kompo sedek.. aj, tu darbe.. bu blem. ieskok geriau info apie nesciosios mytyba.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 03 11, 14:17)
ieskok geriau info apie nesciosios mytyba..  doh.gif

yra kas be manęs ieško doh.gif tikiuos ir ans nusiramins, kai apsipras su mintim.
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 03 11, 15:24)
yra kas be manęs ieško doh.gif tikiuos ir ans nusiramins, kai apsipras su mintim.

nebeapsipras... jau viskas. maniskis tik pradejo eiti ir visam pasauliui paslapcia pasakoti kokia laime ji uzklupo... bl.. geriau jau tyletu. doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 03 11, 14:36)
nebeapsipras... jau viskas. maniskis tik pradejo eiti ir visam pasauliui paslapcia pasakoti kokia laime ji uzklupo... bl.. geriau jau tyletu.  doh.gif  doh.gif

mano tyli ir man prisakė tylėt kaip žuviai.. dabar kol kas net į svečius jokius neisim, nes visada vakarojam prie taurės vyno, ir kai atsisakysiu, visi iškart supras..
bet jums, savo bendražygėms, palaikytojoms, negalėjau nepasakyti group.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 03 11, 15:54)
mano tyli ir man prisakė tylėt kaip žuviai.. dabar kol kas net į svečius jokius neisim, nes visada vakarojam prie taurės vyno, ir kai atsisakysiu, visi iškart supras..
bet jums, savo bendražygėms, palaikytojoms, negalėjau nepasakyti group.gif

vat tas sunkiausia. mes irgi prie taures vyno visada. tai MB buvo liepta tyleti, aiskinti, kad as sergu, kad geriu antibus. pasirodo, viskas buvo beprasmiska, nes jis patylom nuo manes visiems jau papasakojo.. aj, nu krc... po to pasakiau nu jo - reikejo apskritai visiems, ko jis kuklinosi taip... doh.gif doh.gif ple, jis savo tevams ispliotkino, tas aplinkiniams visiems.. mano iki siol nezinioje kas cia vyko su manim ir kodel as stora, jie ploja rakytemis, kad as pabaisa su centnerine subine, nu bet MB tai pasisiukslino, as skaitau..
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 03 11, 14:57)
bet MB tai pasisiukslino, as skaitau..

tikiu, kad pasimokė ir kitą kartą žinos.
kai man buvo nesivystantis ir prasidėjo persileidimas, sėdim su vyru GN priimamajam.. išeina kaimynas iš gimdyvių skyriaus - žmona pagimdė.. na vyras pasveikino (man ne iki to buvo, savo mintyse skendėjau), o kaimynas - tai o kada jus sveikinti?? MB kažką numykė ir pakeitė temą. kaimynai turbūt paskui galvojo, ko gi man pilvas neauga..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 11 kovo 2012 - 15:04
QUOTE(zuzla @ 2012 03 11, 16:03)
tikiu, kad pasimokė ir kitą kartą žinos.
kai man buvo nesivystantis ir prasidėjo persileidimas, sėdim su vyru GN priimamajam.. išeina kaimynas iš gimdyvių skyriaus - žmona pagimdė.. na vyras pasveikino (man ne iki to buvo, savo mintyse skendėjau), o kaimynas - tai o kada jus sveikinti?? MB kažką numykė ir pakeitė temą. kaimynai turbūt paskui galvojo, ko gi man pilvas neauga..

zinot tai zinos, tik klausimas, kada as vel isvysiu II. gali buti variantas, kad ir niekada. ir jis visai realus ir neturi nieko bendro su vyro sperma. deja. ir net netirstinu spalvu.
Atsakyti
Oj kiek čia naujienų kol manęs nebuvo per 10 dienelių. Viską perskaičiau ir vos neapsisverkiau, kai zuzlos rezultatus pamačiau - sėkmės kuo didžiausios 4u.gif
O mums visoms stiprybės. Nors mūsų planas pirmas IUI birželio mėn., bet jau nestygstu vietoje, kažkaip pabodo tas bevaisis darbas. Eisiu ov.testą pasidaryti, tas tai man idealiai tiksliai visada rodo, bet tai kas iš to....
Atsakyti
QUOTE(Jorie @ 2012 03 11, 15:32)
Oj kiek čia naujienų kol manęs nebuvo per 10 dienelių. Viską perskaičiau ir vos neapsisverkiau, kai zuzlos rezultatus pamačiau - sėkmės kuo didžiausios  4u.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jorie @ 2012 03 11, 16:32)
Oj kiek čia naujienų kol manęs nebuvo per 10 dienelių. Viską perskaičiau ir vos neapsisverkiau, kai zuzlos rezultatus pamačiau - sėkmės kuo didžiausios  4u.gif
O mums visoms stiprybės. Nors mūsų planas pirmas IUI birželio mėn., bet jau nestygstu vietoje, kažkaip pabodo tas bevaisis darbas. Eisiu ov.testą pasidaryti, tas tai man idealiai tiksliai visada rodo, bet tai kas iš to....

o kodel taip ilgai lauksite? ka rodo vyro milijonai?
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 03 11, 16:42)
o kodel taip ilgai lauksite? ka rodo vyro milijonai?

Nusprendėme tiek ilgai laukti, nes abiems visi tyrimai geri. Tik kas iš to, jau daugiau nei 1,5 m praėjo unsure.gif Dėl to labai sunku kentėti. Bet stabdo dar ir tai, kad darbe įtemptas metas iki vasaros, tai dar ir dėl to galvoju, kad geriau visu 100 proc. susitelkti vasarą, kai darbe nereiks stresuoti...

Papildyta:
Maidena, atkreipiau dėmesį į tavo pasisakymus. Aišku, gal ne mano tai reikalas, bet tau reiktų kažką keisti savo gyvenime, kad atsirastų daugiau pozityvių minčių ir meilės gyvenimui. Galima gal ir nuo paprastų dalykų pradėti, pvz užsiimti kokia nauja veikla, susirasti naujų draugų, daugiau bendrauti su žmonėmis. Jei įmanoma, gal net darbą pakeisti. Reikia kažką veikti, judėti į priekį, nes jei užsiciklinsi, nieko gero nebus. Mitybos pakeitimas - žingnis į piekį, bet su tuo esu susidūrusi, kai esi alkanas, nesijauti gerai, o tas šiuo metu tau ne į gerą, taigi, reiktų daryti viską labai apgalvotai ir neskriausti savęs. Mylėk save, tu to verta 4u.gif

Dar šiek tiek reklamos, pati nuspirkau, gal kažkiek daugiau padės nei tiesiog folio rūgštis: http://kartu.lt/viln...ikam-pastojimui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jorie: 11 kovo 2012 - 16:11