Įkraunama...
Įkraunama...

IUI tema

SOBO o kelita diena po DPI gal dar anksti ???
man tai si cikla keisciausi dalykai buvo :10 ir 11 dienom patepliojo rusvai po to vel viskas ok maude sonus , padidejo krutine o vistiek po NT I ir viskas. cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitana36: 11 kovo 2012 - 10:19
Sobo, Gitana - 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
mergaites, kol neatėjo mmm, tol yra viltis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 03 11, 11:51)
mergaites, kol neatėjo mmm, tol yra viltis 4u.gif

mes su tavimi, itariu, i sia teorija ne pro kur netelpame.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 03 11, 11:41)
mes su tavimi, itariu, i sia teorija ne pro kur netelpame.

drinks_cheers.gif bet kadangi atsitinka kitiems stebuklai, todėl ir norisi tikėti, kad kažkam dar pasiseks.
Atsakyti
QUOTE(gitana36 @ 2012 03 11, 12:19)
SOBO o kelita diena po DPI gal dar anksti ???
man tai si cikla keisciausi dalykai buvo :10 ir 11 dienom patepliojo rusvai po to vel viskas ok maude sonus , padidejo krutine o vistiek  po NT I ir viskas. cool.gif

Tikrai neanksti, 16 DPI. Ir as jauciau visokiausiu nestumo pozymiu, bet cia turbut nuo stimuliaciju issiderina organizmas.
Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2012 03 11, 12:29)
Sobo, Gitana 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Aciu, aciu...lauksim savo mazyliu parskrendant su gandrais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 03 11, 12:49)
drinks_cheers.gif bet kadangi atsitinka kitiems stebuklai, todėl ir norisi tikėti, kad kažkam dar pasiseks.

nu vat. atsitinka. bet ir tu pati paziurek - atkakliu darbu turi II... eeech... o nebesisijoji ant pagaliuku? As kas ryta sugadindavau viena ir stebejau ar auga HCG... kaip graziai kas ryta - vis ryskiau ir ryskiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 03 11, 12:36)
nu vat. atsitinka. bet ir tu pati paziurek - atkakliu darbu turi II...

eeech... o nebesisijoji ant pagaliuku? As kas ryta sugadindavau viena ir stebejau ar auga HCG... kaip graziai kas ryta - vis ryskiau ir ryskiau smile.gif

būtent, jokių stebuklų, tik darbas ir pinigai.

jei bučiau parsisiuntus testų papigiai, bučiau sisiojus smile.gif užteks antradienį pakartot hgc. vistiek, jeigu kas, tai nieko nebepakeisi.
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 03 11, 13:42)
būtent, jokių stebuklų, tik darbas ir pinigai.

jei bučiau parsisiuntus testų papigiai, bučiau sisiojus smile.gif užteks antradienį pakartot hgc. vistiek, jeigu kas, tai nieko nebepakeisi.

vat vat.... ir pinigais... doh.gif

klausyk, jokiu "jeigu kas".. nebus jokiu 'jeigu kas'. viskas bus gerai. bus kleckai. as ant savo kailio patiriau, kad jeigu nebuciau persalusi, jeigu buciau pasakius gydytojai, kad man ekzema - man irgi nebutu "jeigu kas". man dabar belieka tik svori tvarkyti, nes jau finansai nebeleidzia jokiu IUI ir jokiu daktaru..

paskaiciavai jau nestumo laika? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 03 10, 01:06)
bet tai faktas. privalau suvokti sita tiesa.
(...)... as gyvenu beprasmi gyvenima.. nes mane pagimde manes neatsiklausius, o po to liepe viska daryti paciai (tipo, 'vaikas turi buti savarankiskas'), be jokios pagalbos. kam to reikejo? as neprasiau manes gimdyti, kad po to pamesti. tai stumiu dienas iki karsto.

Maidenana, man neramu dėl tavęs. Žinau, kad moki susidėlioti viską į lentynas pati. Gal tiesiog reikia laiko... Nors ir gąsdina tavo žodžiai, bet jei tau padeda juos pasakyti garsiai, sakyk čia. Svarbiausia, kad kažkaip išsiliūdėtum, atleistum visiems ( sau, tėvams...) ir judėtum į priekį nesijausdama tuščia. Tai, kad tu neturi vaikų, nereiškia, kad tu esi tuščia. Gal paieškok to vidinio turinio atidžiau. console.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 03 11, 13:02)
klausyk, jokiu "jeigu kas".. nebus jokiu 'jeigu kas'. viskas bus gerai. bus kleckai. as ant savo kailio patiriau, kad jeigu nebuciau persalusi, jeigu buciau pasakius gydytojai, kad man ekzema - man irgi nebutu "jeigu kas".  man dabar belieka tik svori tvarkyti, nes jau finansai nebeleidzia jokiu IUI ir jokiu daktaru..

paskaiciavai jau nestumo laika?  bigsmile.gif

jei nebučiau patyrus, tai ir nebūtų..

ai ir ne tik doh.gif reik ramintis..
Atsakyti
zuzla viskas bus gerai pamatysi, nusiteik tam, kad uz kokiu 8 menesiuku turesiu leliuka o gal ir du bigsmile.gif
Atsakyti