Įkraunama...
Įkraunama...

IUI tema

QUOTE(*chiquita* @ 2012 02 21, 15:56)
Arietė, sveikinu  wub.gif
Aha, įdomu, kovą - balandį man kas nors kompanija laikys?  ax.gif

As turbut nespesiu balandi. Nes jau beveik 5 savaites po A, o mmm nera. O reikia bent 3 ciklus islaukti, tai turbut geriausiu atveju geguze spesiu. Nu kur tos mano mmm? Bent kokie mmm pozymiai butu, o kol kas nieko. Ech...

Ariete, as gi irgi nespejau taves pasveikinti - darbais uzsikasusi. LIUKS, 1IUI ir sekmingas. Linkiu geru 9 menesiu nestuke.gif ir sveiko leliuko wub.gif Nepamirsk pavirusuoti

Persalau. Tai visa jau su sloga ir uzkimusia gerkle. Fe, fe, fe...

Rasakrita, prasom i gretas ir prasom pagerinti musu statistika. O sansu turi, jeigu dar i vasari suspesi smile.gif nes vasari kaip tik laisva vieta sekmingam IUI biggrin.gif
Atsakyti
orchideja88 - aciu uz sveikinimus 4u.gif
virusiuku jau siunciau, bet jei nespejot gaudyt-tai prasom dar 2.gif 2.gif 2.gif , imkit kad ir po du-man negaila 4u.gif bile tik pamacytu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Arietė @ 2012 02 21, 20:38)
virusiuku jau siunciau, bet jei nespejot gaudyt-tai prasom dar  2.gif  2.gif  2.gif , imkit kad ir po du-man negaila  4u.gif  bile tik pamacytu  biggrin.gif

imu, man labai reikia unsure.gif nes nuojauta lieva ir nuotaikos nulis.
Atsakyti
QUOTE(Rasakrita @ 2012 02 21, 18:45)
Sveikos,

vis paskaitau jūsų temą, bet tik dabar jungtis nusprendžiau. Ar priimsit? smile.gif

Sveika prisijungus 4u.gif

QUOTE(diana_j @ 2012 02 21, 18:49)
Sveikutes , su blynu dienele  lotuliukas.gif
na manau kad balandi gal as palaikysiu tau kompanija  mirksiukas.gif

nu liuks, vienai nedrąsu smile.gif
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 02 21, 20:00)
arba dar viena mergaite sake ,kam  nestuma laikyt ?Gamta sutvarkys ......

Didesnio absurdo nesu girdėjus, tegul tokios patarimus ta mergaitė sau pasilaiko fool.gif

QUOTE(Arietė @ 2012 02 21, 20:38)
orchideja88 - aciu uz sveikinimus  4u.gif
virusiuku jau siunciau, bet jei nespejot gaudyt-tai prasom dar  2.gif  2.gif  2.gif , imkit kad ir po du-man negaila  4u.gif  bile tik pamacytu  biggrin.gif

Imu imu iš kart du 2.gif 2.gif blush2.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 02 21, 20:40)
imu, man labai reikia unsure.gif nes nuojauta lieva ir nuotaikos nulis.

Na tik nereikia cia nusiminti schmoll.gif
Kazin kas butu iseje, jei ir as buciau nurasiusi viska ir nusiminusi g.gif bet va, vakarais paguledavau, permastydavau, pergalvodavau ir perskaiciuodavau-ir mano skaiciavimai visada sake-pavyks, tikrai pavyks, nes kitaip buti negali-ir stai rezultatas 4u.gif MB sako-visgi noreciau dvynuku-sakau noresi ir bus ax.gif stai ko norejo-tas ir bus, liko noreti laimingos pabaigos ax.gif

Taigi nuojautas i spinta giliai ir daugiau optimizmo 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Arietė @ 2012 02 21, 20:45)
MB sako-visgi noreciau dvynuku-sakau noresi ir bus  ax.gif  stai ko norejo-tas ir bus, liko noreti laimingos pabaigos  ax.gif

Nu tiesiog wub.gif Reik ir mums taip užsimanyti, mažu bus blush2.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, tik vakar atsidare nauji namuciai, o jau tiek visokiausiu naujienu. gaudom gaudom virusiukus 4u.gif . Arietė sveikinimai nestuke.gif 4u.gif .
Oksaniuksxxx tikrai nebijok crinone, nes tai labai geri vaistai. jei ne jie turbut as buciau neturejusi savo pirmagimes. Vartok juos nesukdama sau galvos.
O as siandien buvau pas S. Su Letrozoliu uzaugo tik vienas folikulas, dar nera iki galo uzauges. Treciadieni darysim GN, tikiuosi viskas bus gerai. Kaip nenoriu, kad darant GN sprogtu tas vienintelis folikulas ir butu galima daryt IUI. Gydytoja sake, kad visko gali but. doh.gif jei sprogs bandysim naturaliai.
Rasakrita sveika prisijungus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*chiquita* @ 2012 02 21, 20:47)
Nu tiesiog  wub.gif  Reik ir mums taip užsimanyti, mažu bus  blush2.gif

Žinoma is dangaus tas ntras nenukrito-juk turejau du folius, tai taip ir maniau, kad anie abudu uzkibs, kodel neturetu? smile.gif

Tikrai visoms linkiu kuo greiciau tapti nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Arietė @ 2012 02 21, 20:51)
Žinoma is dangaus tas ntras nenukrito-juk turejau du folius, tai taip ir maniau, kad anie abudu uzkibs, kodel neturetu?  smile.gif

Tikrai visoms linkiu kuo greiciau tapti  nestuke.gif

O kokios problemėlės Jūsų buvo? aš čia nauja, gal praleidus
Atsakyti
QUOTE(Arietė @ 2012 02 21, 21:38)
orchideja88 - aciu uz sveikinimus  4u.gif

Gaudau dviguba virusa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sobo @ 2012 02 21, 20:48)
Treciadieni darysim GN, tikiuosi viskas bus gerai

t.y. rytoj?
Papildyta:
QUOTE(Arietė @ 2012 02 21, 20:45)
MB sako-visgi noreciau dvynuku

MB irgi tik apie tai ir suokia.. bet iš pradžių reik tuos du folius užauginti..
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 02 21, 21:03)
MB irgi tik apie tai ir suokia.. bet iš pradžių reik tuos du folius užauginti..

Man labai tie foliai auga, per pirma stimuliacija su minimalia vaistų doze 4ri foliai užauge buvo blink.gif bet dvynukai vistiek tokia nereali ir sunkiai pasiekiamas svajonė atrodo ax.gif
Atsakyti