Pakalbejome su vyru ir nusprendeme kitam IUI ruostis LT Tikriausia Northway vaisingumo centre
Gal kas gali patarti pas ka geriau kreiptis Žiobakienę ar Žėbą
Sveikinu Zuzla
QUOTE(mamyte.lt @ 2012 03 10, 10:19)
Pakalbejome su vyru ir nusprendeme kitam IUI ruostis LT Tikriausia Northway vaisingumo centre
O kokiom dienos Žėba dirba norway?
Aš už Žėba
QUOTE(zuzla @ 2012 03 09, 16:00)
nu tai atsileisk.. ne, geriau toliau buk susispaudus, kad tik viskas gerai būtų
11DPO
hcg 14,7
prg 111
bet jau ryte žinojau nes
tikrovėje ryškesnis
Zuzla, nerealuuuu!!! Sveikinimai Šaunuolė. Saugok save ir siųsk teigiamas virbracijas mums visoms čia 11DPO
hcg 14,7
prg 111
bet jau ryte žinojau nes
tikrovėje ryškesnis
Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2012 03 10, 01:06)
bet tai faktas. privalau suvokti sita tiesa.
*****, nu kodel jums taip sunku suprasti, kad as LINKIU dvynuku zuzlai ,o ne darau isvadas is HCG tyrimo?
... as gyvenu beprasmi gyvenima.. nes mane pagimde manes neatsiklausius, o po to liepe viska daryti paciai (tipo, 'vaikas turi buti savarankiskas'), be jokios pagalbos. kam to reikejo? as neprasiau manes gimdyti, kad po to pamesti. tai stumiu dienas iki karsto.
*****, nu kodel jums taip sunku suprasti, kad as LINKIU dvynuku zuzlai ,o ne darau isvadas is HCG tyrimo?
... as gyvenu beprasmi gyvenima.. nes mane pagimde manes neatsiklausius, o po to liepe viska daryti paciai (tipo, 'vaikas turi buti savarankiskas'), be jokios pagalbos. kam to reikejo? as neprasiau manes gimdyti, kad po to pamesti. tai stumiu dienas iki karsto.
Maideinana, baik viskas bus gerai ir Tau, ir man, ir visoms kitoms čia mergaitėms. Vienų kelias trumpesnis, kitų ilgesnis... Visos problemos mūsų galvose, tik tai reikia suvokti... ir toliau kabintis.
Šiaip dažnai Tave prisimenu, nes Tavo avataro paveikslėlis kabo pas mane namie
Papildyta:
QUOTE(Grim @ 2012 03 09, 16:05)
Zuzla!!!!!! Įtariau, kad kažką žinai Sveikinimai didžiausi, jėga
Mano <1. Sakiau - nuojauta mano draugė...
Viskas, pasuoju. IUI nebedarysiu, bet, jei nieko prieš, pabūsiu čia
O šiaip - aš dabar labai labai pikta ant gyvenimo ir, kol nesusitaikysiu su juo bent truputį, nieko nedarysiu...
Mano <1. Sakiau - nuojauta mano draugė...
Viskas, pasuoju. IUI nebedarysiu, bet, jei nieko prieš, pabūsiu čia
O šiaip - aš dabar labai labai pikta ant gyvenimo ir, kol nesusitaikysiu su juo bent truputį, nieko nedarysiu...
Nenusimink, varom tikslo link toliau... Aš irgi ilsiuosi porą mėnesių, tai kartu pailsėkim
Papildyta:
QUOTE(mamyte.lt @ 2012 03 09, 20:24)
labai suprantu as irgi tai per jauna, tai laiko nera, tai nemyliu vaiku ar pan.
Panašiai
Papildyta:
QUOTE(*chiquita* @ 2012 03 10, 13:54)
Kodėl už Žėba?
QUOTE(Alinux @ 2012 03 10, 11:18)
Sveikinu Zuzla
QUOTE(Ziogute @ 2012 03 10, 13:09)
Zuzla, nerealuuuu!!! Sveikinimai Šaunuolė. Saugok save ir siųsk teigiamas virbracijas mums visoms čia
Labutis, o kai keiciate gydytoja, kokia diena vaziuojate ar bet kuria ciklo diena, ar 1-3 c.d.?
QUOTE(Ziogute @ 2012 03 10, 13:09)
Kodėl už Žėba?
Čia mano asmeninė nuomonė, pati dabar pas Žėba perėjau, man po VK Visockienės tai labai didelis pasikeitimas
QUOTE(zuikyte03 @ 2012 03 10, 14:19)
Labutis, o kai keiciate gydytoja, kokia diena vaziuojate ar bet kuria ciklo diena, ar 1-3 c.d.?
Aš pirmai konsultacijai važiaviau nežiūrint į ciklo dienas, o kaip nuspręsim jau darytis IUI liepė atvažiuot ciklo pradžioje
Sveikos merginos,
Aš jau pailsėjus, atsigavus ir pasiruošus naujam startui.. Dabar į pabaigą jau antras ciklas po persileidimo, todėl jau ruošiuos keliauti pas daktarą... Tik kažkaip labai atsargiai reikės stimuliuotis, kad situacija nepasikartotų. Susigulėjus mintims nusprendžiau nieko nekeisti, grįžti pas Žėbą. Tik dabar perskaičiau ir nesupratau. Jis dirba Motinoj ir Vaike, žinau, kad dirba Jonavos ligoninėje ir dabar perskaičiau, kad Northway klinikoje. tai kaip jis viską spėja? Kaunas - Vilnius - Jonava. Tikiuosiu nesumažino darbo laiko Kaune, nes labai būdavo patogu, kai tik reikia, jis pasiruošęs priimti, nereikia laukt, kada jis dirbs.
Tai jau po kokios savaitėlės teks aplankyt jį
Ai, ir dar ką pamiršau merginom pasakyt. Tuo pat metu buvo daugiau persileidusių. Tai tie mėnesiai, kai gydytojas sako - nepastoti, tai ne ciklų skaičius, o mėnesiai. Skirti žaizdom užgyt, organizmui atsistatyt. Nes kažkas pergyveno, kad po persileidimo uzsilaiko 2 mėn. mėnesinės. Nieko tokio, jei daktaras sakė 2 mėnesius susilaikyt, vadinasi net jei buvo tik vienas ciklas, jau galima bandyt
Aš jau pailsėjus, atsigavus ir pasiruošus naujam startui.. Dabar į pabaigą jau antras ciklas po persileidimo, todėl jau ruošiuos keliauti pas daktarą... Tik kažkaip labai atsargiai reikės stimuliuotis, kad situacija nepasikartotų. Susigulėjus mintims nusprendžiau nieko nekeisti, grįžti pas Žėbą. Tik dabar perskaičiau ir nesupratau. Jis dirba Motinoj ir Vaike, žinau, kad dirba Jonavos ligoninėje ir dabar perskaičiau, kad Northway klinikoje. tai kaip jis viską spėja? Kaunas - Vilnius - Jonava. Tikiuosiu nesumažino darbo laiko Kaune, nes labai būdavo patogu, kai tik reikia, jis pasiruošęs priimti, nereikia laukt, kada jis dirbs.
Tai jau po kokios savaitėlės teks aplankyt jį
Ai, ir dar ką pamiršau merginom pasakyt. Tuo pat metu buvo daugiau persileidusių. Tai tie mėnesiai, kai gydytojas sako - nepastoti, tai ne ciklų skaičius, o mėnesiai. Skirti žaizdom užgyt, organizmui atsistatyt. Nes kažkas pergyveno, kad po persileidimo uzsilaiko 2 mėn. mėnesinės. Nieko tokio, jei daktaras sakė 2 mėnesius susilaikyt, vadinasi net jei buvo tik vienas ciklas, jau galima bandyt
QUOTE(*chiquita* @ 2012 03 10, 15:34)
Aš pirmai konsultacijai važiaviau nežiūrint į ciklo dienas, o kaip nuspręsim jau darytis IUI liepė atvažiuot ciklo pradžioje
aiskiukas, man ir reikes pirmam kartui nuvaziuoti, bet kuria ciklo diena
QUOTE(nenusivylusi @ 2012 03 10, 16:17)
Sveikos merginos,
sveikinu su nauju startu. Siaip, kas pastojo tuo metu gi niekas neisnesiojo. man atrodo, tik Sangria, bet ji anksciau.. O Orchideja, tu, as - visos liudnai baigeme. Nesivystanciu skyrelyje tiesiog nauju postu bumas..
Tiesa, skaiciau apie persileidimu profilaktika, tai kazkaip visur akcentuotas vitaminas E. Nuo pirmadienio pirksiu bromokriptina ir vit. E.
Sveiko mergaites na 13DPI ir ka pasidarau NT ir nieko, na ka jauciu antras kartas vel nepavyko nors taip viskas idealu buvo Na ryt dar pasitvirtinu nuleidus kraujuka, paliudziu ir nezinau ..................................
Sveikos panos, siandien pasidariau NT ir pamaciau riebu, dideli I . Tiek siam cikle iskentejau, bet deja. Per daug neliudziu ir nestresuoju, laukiu mmm ir ruosiuos 6 IUI.