Įkraunama...
Įkraunama...

IUI tema

ZUZLA , nuosirdziausi sveikinimai clap.gif saugok save rolleyes.gif

Grim laikykis user posted image labai uzjauciu unsure.gif

QUOTE(,2012 03 09, 19:18)
Galvoju, ką dar galėčiau nuveikt, kol taikysiuos su gyvenimu... Misija iki šiol neįmanoma - išmokt žmoniškai vairuot doh.gif Na, kad paskui galėčiau vaikus vežiot smile.gif

as apie ta pati pradejau galvoti ax.gif nes teises turiu, bet nevairuoju doh.gif ziuriu i drauges, kaip jos visur su maziukais vazineja blink.gif

Papildyta:
QUOTE(Sangria023 @ 2012 03 09, 16:15)

As irgi pavargau nuo klausymo, kodel mes savo dukreles taip nemylim, nenorim jai broliuko ar sesutes doh.gif koks ju visu reikalas gun_bandana.gif bash.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamyte.lt: 09 kovo 2012 - 18:36
QUOTE(zuzla @ 2012 03 09, 18:35)

SVEIKINU 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamyte.lt @ 2012 03 09, 18:35)
as apie ta pati pradejau galvoti  ax.gif  nes teises turiu, bet nevairuoju  doh.gif

Ir aš biggrin.gif Gėda, bet mano teisėm jau bene 13 metų. Užrūgo stalčiuj begulėdamos smile.gif

O manęs kažkaip niekad neklausia, kodėl neturiu vaikų g.gif Net keista. Darbe kai kurios kolegės žino, kad noriu, bet vat kitos tai nieko neklausia... Ir vyro tėvai labai supratingi.
A, tiesa, buvau sutikus buvusį kaimyną, tai tas: oi, kodėl tu dar vaikų neturi? Na, kadangi tai vaikystės draugas, kuris mane išmokė žaist su mašinėlėm, tai iš pagarbos netėškiau "Koks tavo reikalas", bet pasakiau, kad aš dar labai jauna, ne taip, kaip jis smile.gif Sutriko žmogelis, išspaudė kažką į "Na jau..." ir dar pasiteiravo, ar jis labai jau senas biggrin.gif Aišku, patvirtinau biggrin.gif

O darbe buvo situacija, kai atėjo kolegė su savo vaikais (ji dar buvo dekretinėse, šiaip užsuko). Visos sulėkė vaikų žiūrėt. Aš, aišku, nėjau - ką ten pamatysiu naujo, gi žinau, kaip vaikai atrodo biggrin.gif Ateina pas mane skyriaus vadovė, sako "Einam mažiukų pažiūrėt". O aš ir pasimečiau, galvoju, kaip čia išsisukt. Tai ekspromtu sakau: "Žinok neisiu - aš labai vaikų nemėgstu, tik niekam nesakyk" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2012 03 09, 19:43)
"Žinok neisiu - aš labai vaikų nemėgstu, tik niekam nesakyk" lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif labai suprantu doh.gif as irgi tai per jauna, tai laiko nera, tai nemyliu vaiku ar pan.
Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2012 03 09, 18:43)
Gėda, bet mano teisėm jau bene 13 metų. Užrūgo stalčiuj begulėdamos smile.gif

"Žinok neisiu - aš labai vaikų nemėgstu, tik niekam nesakyk" lotuliukas.gif

Galiojimas nesibaigė? mastau.gif

Liuks pasakymas good.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sobo @ 2012 03 09, 18:15)
zuzla, o gydytoja dabar liepe dar vartot vaistus?

taip, liepė tęsti iki pasimatymo.

QUOTE(mamyte.lt @ 2012 03 09, 18:35)
ZUZLA , nuosirdziausi sveikinimai  clap.gif  saugok save  rolleyes.gif

QUOTE(gitana36 @ 2012 03 09, 18:36)

4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 03 09, 12:37)
kartais nuojautos mus apgauna..
he, man 34 jau su uodegyte, bet ir kas - kaip tuscia esu taip tuscia.

Ai tai aš ir nesiparinu, kad yra tek , kiek yra. Dar laiko turiu. Tik va planą chuliganą turėjau, tai teks pakoreguot ir naują kurt. Kad ir kaip sunku buvo prisiverst, bet jau pirmą Femaros tablečikę išgėriau.
O tas tavo pasakymas "tuščia", labai man kažkaip baisiai skamba.

Zuzla, 4u.gif wub.gif nu kaip fainai.

Grim, laikykis. Labai tave suprantu. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamour: 09 kovo 2012 - 22:50
Ačiū jums visoms už palaikymą wink.gif Žinau, kad suprantat taip, kaip niekas kitas nesupras, tik tą patyręs... Į vakarą kažkaip liūdesys pramušė, apsiblioviau. Iš pykčio turbūt smile.gif Vyras irgi liūdnas, o paguost jėgų neturiu, tai jis mane guodžia...

Merginos, man gydytoja šiandien patarė nenutraukt vaistų iki kol ateis mmm... Ką daryt? Nu kam jie, jeigu HCG mažiau nei vienetas. Iš dangaus gi tas vaikas nenukris... Kaip jūs manot?
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 03 09, 17:28)
ne, nes skaityk apytiksliai diena-dvi kai implantavosi ir jau 14. kita penktadieni bus apie 300 - zinok, dvynukai. Man gi dvynukai buvo 17 dpi - 283 HCG.
Kiek oliu turejai?
Isivesk google bet koki puslapi, kad ir SM - ir paskaiciuos tau. Juk skaiciuojamas nestumas nuo paskutiniu mmm pirmos dienos. Tai ir gausis tau kokios 3 - 4 savaites.

Apie vyna pamirsk - kai pagimdysi isgersi. Nu, kai nustosi maitinti biggrin.gif
tavo puzikas auga gerai? ipusejai jau savo kelione. tik teliko ir pasimatysi.. kas bus? nesirode dar kleckas? mergaite?

zuzla, sveikinu 4u.gif

Maidenana, norėčiau pasiginčyti - kad nebūtinai dvynukai.
Mano atveju 17d. po IUI buvo 387 ir tik vienas žirniukas užkibo (t.y. mūsų dukriukas) 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Grim @ 2012 03 10, 00:52)
Ačiū jums visoms už palaikymą wink.gif Žinau, kad suprantat taip, kaip niekas kitas nesupras, tik tą patyręs... Į vakarą kažkaip liūdesys pramušė, apsiblioviau. Iš pykčio turbūt smile.gif Vyras irgi liūdnas, o paguost jėgų neturiu, tai jis mane guodžia...

Merginos, man gydytoja šiandien patarė nenutraukt vaistų iki kol ateis mmm... Ką daryt? Nu kam jie, jeigu HCG mažiau nei vienetas. Iš dangaus gi tas vaikas nenukris... Kaip jūs manot?

Grim, ...laikykis, ...abu laikykitės....puikiai žinau kaip jautiesi.
Paverk ir vėl reikia apsišarvuoti kantrybe ir viltimi.

...o beje, kad ir jums atrodys nesąmonė, bet jūs nei viena negyvenat beprasmio gyvenimo - jūs gyvenat dėl savo žmogaus esančio greta, o jis gyvena dėl jūsų. Ir tai turi būti jums akstinas gyventi, džiaugtis, liūdėti, kol....kai jau gal visai nesitikėsit, - likimas atsiųs tą dar didesnį gyvenimo įprasminimą..tą, apie kurį tikrai neįmanoma nupasakoti žodžiais ...tą savo kūniuką ir kraujuką, besišypsantį ir besiglaudžiantį žmogeliuką, bragenybę, stebuklą ir t.t.

mano maldos visada už jus, mielosios 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2012 03 09, 23:15)
O tas tavo pasakymas "tuščia", labai man kažkaip baisiai skamba.

bet tai faktas. privalau suvokti sita tiesa.

QUOTE(Lietuva @ 2012 03 10, 00:47)
Maidenana, norėčiau pasiginčyti - kad nebūtinai dvynukai.
Mano atveju 17d. po IUI buvo 387 ir tik vienas žirniukas užkibo (t.y. mūsų dukriukas) 4u.gif

...o beje, kad ir jums atrodys nesąmonė, bet jūs nei viena negyvenat beprasmio gyvenimo -...

*****, nu kodel jums taip sunku suprasti, kad as LINKIU dvynuku zuzlai ,o ne darau isvadas is HCG tyrimo?

... as gyvenu beprasmi gyvenima.. nes mane pagimde manes neatsiklausius, o po to liepe viska daryti paciai (tipo, 'vaikas turi buti savarankiskas'), be jokios pagalbos. kam to reikejo? as neprasiau manes gimdyti, kad po to pamesti. tai stumiu dienas iki karsto.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 03 10, 01:06)

... as gyvenu beprasmi gyvenima..

Baik irnesakyk.gif taip nebuna schmoll.gif as nemoku graziai pasakyti blush2.gif is rasiniu max 6 gaudavau doh.gif bet paziurek, kaip mergaites ( as turbut labiausiai ) laukia tavo postu thumb_yello.gif Maidenana pasake ir viskas aisku mirksiukas.gif Manau ir realiam gyvenime tu geras zmogutis rolleyes.gif

O vaiku nieks neklausia ar nori jie isvysti si pasauli rolleyes.gif TAI Dievo dovana thumbup.gif ir mes visos sio didelio forumo dalyves tai puikiai suprantame doh.gif kazkodel JIS ten virsui nusprende, kad mes turime ideti labai daug pastangu, kad uzsitarnauti sia dovana

Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2012 03 09, 22:15)
Zuzla,  4u.gif  wub.gif nu kaip fainai.

QUOTE(Lietuva @ 2012 03 09, 23:47)
zuzla, sveikinu  4u.gif

4u.gif 4u.gif
Atsakyti