QUOTE(Maidenana @ 2012 03 09, 17:28)
ne, nes skaityk apytiksliai diena-dvi kai implantavosi ir jau 14. kita penktadieni bus apie 300 - zinok, dvynukai. Man gi dvynukai buvo 17 dpi - 283 HCG.
Kiek oliu turejai?
Isivesk google bet koki puslapi, kad ir SM - ir paskaiciuos tau. Juk skaiciuojamas nestumas nuo paskutiniu mmm pirmos dienos. Tai ir gausis tau kokios 3 - 4 savaites.
Apie vyna pamirsk - kai pagimdysi isgersi. Nu, kai nustosi maitinti
tavo puzikas auga gerai? ipusejai jau savo kelione. tik teliko ir pasimatysi.. kas bus? nesirode dar kleckas? mergaite?
zuzla, sveikinu
Maidenana, norėčiau pasiginčyti - kad nebūtinai dvynukai.
Mano atveju 17d. po IUI buvo 387 ir tik vienas žirniukas užkibo (t.y. mūsų dukriukas)
Papildyta:
QUOTE(Grim @ 2012 03 10, 00:52)
Ačiū jums visoms už palaikymą
Žinau, kad suprantat taip, kaip niekas kitas nesupras, tik tą patyręs... Į vakarą kažkaip liūdesys pramušė, apsiblioviau. Iš pykčio turbūt
Vyras irgi liūdnas, o paguost jėgų neturiu, tai jis mane guodžia...
Merginos, man gydytoja šiandien patarė nenutraukt vaistų iki kol ateis mmm... Ką daryt? Nu kam jie, jeigu HCG mažiau nei vienetas. Iš dangaus gi tas vaikas nenukris... Kaip jūs manot?
Grim, ...laikykis, ...abu laikykitės....puikiai žinau kaip jautiesi.
Paverk ir vėl reikia apsišarvuoti kantrybe ir viltimi.
...o beje, kad ir jums atrodys nesąmonė, bet jūs nei viena negyvenat beprasmio gyvenimo - jūs gyvenat dėl savo žmogaus esančio greta, o jis gyvena dėl jūsų. Ir tai turi būti jums akstinas gyventi, džiaugtis, liūdėti, kol....kai jau gal visai nesitikėsit, - likimas atsiųs tą dar didesnį gyvenimo įprasminimą..tą, apie kurį tikrai neįmanoma nupasakoti žodžiais ...tą savo kūniuką ir kraujuką, besišypsantį ir besiglaudžiantį žmogeliuką, bragenybę, stebuklą ir t.t.
mano maldos visada už jus, mielosios