Įkraunama...
Įkraunama...

IUI tema

QUOTE(Maidenana @ 2012 03 09, 15:59)
aga, o kur tavo manymu kisa?
neziures taves jokia daktare, pamatysi.

į makštį.
pažiūrės po 2 sav., aš jau sutariau.
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 03 09, 17:00)
nu tai atsileisk.. ne, geriau toliau buk susispaudus, kad tik viskas gerai būtų doh.gif
11DPO
hcg 14,7
prg 111
bet jau ryte žinojau blush2.gif nes

tikrovėje ryškesnis blush2.gif

PAGALIAU GEROS ZINIOS thumbup.gif SVEIKINU 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(zuzla @ 2012 03 09, 18:02)
į makštį.

ZIURES, ZIURES. man su pirmu visas 12 sav savaitciu ziuredavo kas 2 sav, nes matydavo gimdoj truputi kraujo, nors nei man tepliojo nei ka.

Sekmes tau auginant pilvuka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sobo @ 2012 03 09, 16:10)

4u.gif
Atsakyti
Mane S ziurejo vaginaliniu budu kai buvo 6 sav. nestumui, paziurejo, kad gimdoje ir liepe ateiti uz dveju savaiciu paziureti ar plaka sirdute ir taip kas dvi savaites vaiksciojau pas ja iki 13 sav.
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 03 09, 17:02)
į makštį.

nu tai vat. bus kokios 6 savaites ir paziures. mane 7 savaiciu pirma karta paziurejo.
Atsakyti

Maidenana,prasymas 4u.gif :ar gali imest nuoroda,kokie ten tie superiniai vitaminai vyrams,gerinantys spermos kokybe? ax.gif kazkada buvai idejus neberandu...maniskio spermograma baisi-isvada-astenoteratospermija...zodziu,judriu tik 32 proc plius patologiniai 90 proc! doh.gif total kosmar-ar gali taip atsitikti po pirties? g.gif kelios dienos iki tyrimo jis pirty pramogavo,tai viena supermamyte informavo mane,jog tai galejo paveikt jo buozgalvius...ankstesne jo spermograma buvo keliolika kartu geresne unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2012 03 09, 17:46)
Maidenana,prasymas 4u.gif :ar gali imest nuoroda,kokie ten tie superiniai vitaminai vyrams,gerinantys spermos kokybe? ax.gif kazkada buvai idejus neberandu...maniskio spermograma baisi-isvada-astenoteratospermija...zodziu,judriu tik 32 proc plius patologiniai 90 proc! doh.gif total kosmar-ar gali taip atsitikti po pirties? g.gif kelios dienos iki tyrimo jis pirty pramogavo,tai viena supermamyte informavo mane,jog tai galejo paveikt jo buozgalvius...ankstesne jo spermograma buvo keliolika kartu geresne unsure.gif

user posted image

nu gal tikrai del pirties. nepanikuokite tik... O kiek mln pas ji? 32 judrumas dar nera taip tragiska. Nors, zemiausia norma naturaliam apvaisinimui 52 skaitosi.. Tai kaip ir nelabai daug 'veluoja'
Atsakyti
zuzla thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(Maidenana @ 2012 03 09, 16:48)
nepatinka embrioniukams tie echoskopai. pabega tada.

Nu jau smile.gif Kiek zinau, nera irodyta, kad echoskopas kenkia leliukams, todel negasdink merginu smile.gif Statistikai, mane iki 12 sav. ziurejo 4 kartus, nes buvo visokiu tepliojimu. Po 12 sav. ziuri kas 4 sav. Niekas niekur nepabego wink.gif

Kitai statistikai biggrin.gif 14 DPI HCG buvo 183, o turiu viena klecka. Juk labai priklauso skaiciukai nuo to, kada implantuojasi lelius, o implantacija gali buti vos ne savaites eigoje. Aisku smagu butu dvynukai zuzlai , bet taip drasiai neteigciau, kad ten tikrai du wink.gif

Bet kokiu atveju saugok labai dabar save ir zirniuka, mergyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudde @ 2012 03 09, 17:32)
Bet kokiu atveju saugok labai dabar save ir zirniuka, mergyt  4u.gif

būtinai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudde @ 2012 03 09, 18:32)
zuzla  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Nu jau smile.gif Kiek zinau, nera irodyta, kad echoskopas kenkia leliukams, todel negasdink merginu smile.gif Statistikai, mane iki 12 sav. ziurejo 4 kartus, nes buvo visokiu tepliojimu. Po 12 sav. ziuri kas 4 sav. Niekas niekur nepabego wink.gif

Kitai statistikai  biggrin.gif  14 DPI HCG buvo 183, o turiu viena klecka. Juk labai priklauso skaiciukai nuo to, kada implantuojasi lelius, o implantacija gali buti vos ne savaites eigoje. Aisku smagu butu dvynukai zuzlai , bet taip drasiai neteigciau, kad ten tikrai du wink.gif

Bet kokiu atveju saugok labai dabar save ir zirniuka, mergyt  4u.gif

as kalbu apie ankstyva perziura, kai dar nebuna sirdeles plakimo..

o as noriu drasiai teigti, kad pas zuzla dvynukai.\
Atsakyti
zuzla, o gydytoja dabar liepe dar vartot vaistus?
Atsakyti
Na va, pirmą žingsnį padariau - užsirašiau į kirpyklą. Dar liko paatostogaut smile.gif
Galvoju, ką dar galėčiau nuveikt, kol taikysiuos su gyvenimu... Misija iki šiol neįmanoma - išmokt žmoniškai vairuot doh.gif Na, kad paskui galėčiau vaikus vežiot smile.gif
Atsakyti