Įkraunama...
Įkraunama...

IUI tema

QUOTE(Maidenana @ 2012 03 09, 15:11)
Kodel nebedarysi IUI? As sedziu ir mastau, kaip veltui praeina mano gyvenimas. Nieko nebesinori. Kazkaip... Kai mergaite paklause kodel as negimdau vaiku, tai man fantazija atsoko...

Tai kad jau nebeverta - viskas kaip gerai ir su manim, ir su vyru, o nesiseka. Ir jau tiek aš jų gyvenime prisidarius, kad vien tik išgirdus IUI mane šiurpas nukrato... Gydytoja rekomenduoja prie IVF pereit. Bet dabar nenoriu. Pavargau. Ir žinau, kad čia paskutinis mano šansas, daugiau nebus, tai dar sunkiau...
Kol kas rinksiuos info apie įvaikinimą.
O kad gyvenimas eina veltui, tikrai toks jausmas yra... Kad kažkur pro šalį keliauja... Dar vyrui va tik ką sakiau, kad aš nenoriu gyvent vien tik sau. Nematau prasmės. Noriu gyvent dėl vaiko. Ir gyvensiu, jomajo. Tik atsipūsiu.
Atsakyti
QUOTE(*chiquita* @ 2012 03 09, 15:15)
Wow, kokie gražūs skaičiukai ir testukas, SVEIKINU!!!

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 03 09, 16:15)
4u.gif o ne per maži skaičiukai dviems berniukams?

vakar litrą nusipirkau laugh.gif

nu baik tu smile.gif dar nė 2 nėra, juk 11 DPO šian
4u.gif
ne, nes skaityk apytiksliai diena-dvi kai implantavosi ir jau 14. kita penktadieni bus apie 300 - zinok, dvynukai. Man gi dvynukai buvo 17 dpi - 283 HCG.
Kiek oliu turejai?
Isivesk google bet koki puslapi, kad ir SM - ir paskaiciuos tau. Juk skaiciuojamas nestumas nuo paskutiniu mmm pirmos dienos. Tai ir gausis tau kokios 3 - 4 savaites.

Apie vyna pamirsk - kai pagimdysi isgersi. Nu, kai nustosi maitinti biggrin.gif

QUOTE(Sangria023 @ 2012 03 09, 16:15)
Labai gerai tave suprantu, man pernai ta pati pasake mano dukterecia jai 6 metukai, ir nezinojau ka atsakyti jai, atsimenu tik, kad labai nuliudau tada.

tavo puzikas auga gerai? ipusejai jau savo kelione. tik teliko ir pasimatysi.. kas bus? nesirode dar kleckas? mergaite?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 09 kovo 2012 - 15:31
QUOTE(Maidenana @ 2012 03 09, 15:28)
ne, nes skaityk apytiksliai diena-dvi kai implantavosi ir jau 14. kita penktadieni bus apie 300 - zinok, dvynukai. Man gi dvynukai buvo 17 dpi - 283 HCG.

Kiek oliu turejai?

galvoju, antradienį pasikartoti..

du
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 03 09, 16:28)
tavo puzikas auga gerai? ipusejai jau savo kelione. tik teliko ir pasimatysi.. kas bus? nesirode dar kleckas? mergaite?

paskutinem savaitem uzaugo tai kaip balionas jauciuosi, jau zinom kas bus, berniukas ax.gif visa laika jauciau, kad bus berniukas net varda zinau jau, o apie mergaite net nepagalvojau. Oj cia tik puse kelio ir dar tiek pat liko, tikra teisybe yra , kad maza pastoti reikia dar ir isnesioti, nes visa laika baisu, kad tik viskas butu gerai. Vakar buvau TA tai daktare matavo visus organus, o as ziurejau i TV kaip mano princas ten duodasi su rankytem, kojytem, galvyte vis kilnavo, paziurejo tarp kojyciu ir abejoniu neliko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 03 09, 16:29)
galvoju, antradienį pasikartoti..

du
aisku, pakartok. Nu matai - du foliai ir apsivaisino, tikriausiai. UUuffffffff, kad tik viskas gerai butu.... karsta.gif

QUOTE(Sangria023 @ 2012 03 09, 16:31)
paskutinem savaitem uzaugo tai kaip balionas jauciuosi, jau zinom kas bus, berniukas ax.gif visa laika jauciau, kad bus berniukas net varda zinau jau, o apie mergaite net nepagalvojau. Oj cia tik puse kelio ir dar tiek pat liko, tikra teisybe yra , kad maza pastoti reikia dar ir isnesioti, nes visa laika baisu, kad tik viskas butu gerai. Vakar buvau TA tai daktare matavo visus organus, o as ziurejau i TV kaip mano princas ten duodasi su rankytem, kojytem, galvyte vis kilnavo, paziurejo tarp kojyciu ir abejoniu neliko biggrin.gif

fainiai smile.gif pavydziu juodai-baltu (na, kaip ir pilka isejo) pavydu. ziauriai..
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 03 09, 15:36)
UUuffffffff, kad tik viskas gerai butu.... karsta.gif

man ta mintis jau nuo 6:30 visą dieną galvoj sukas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 03 09, 16:39)
man ta mintis jau nuo 6:30 visą dieną galvoj sukas doh.gif

svarbiausia echoskopo nenaudoti. negalima. man S net neziurejo iki 8 savaites. tik gleivine greitai paziurejo ir viskas.

Tai tu nuo 6:30 slepiesi? ane?! bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 03 09, 15:43)
svarbiausia echoskopo nenaudoti. negalima

Tai tu nuo 6:30 slepiesi? ane?!  bigsmile.gif  biggrin.gif

kodėl?

tai ką aš žinau, gal testas brokuotas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 03 09, 16:45)
kodėl?

tai ką aš žinau, gal testas brokuotas ax.gif

nepatinka embrioniukams tie echoskopai. pabega tada.

cia Comfort testas? jie geri. ir gana popigiai.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 03 09, 15:48)
nepatinka embrioniukams tie echoskopai. pabega tada.

cia Comfort testas? jie geri. ir gana popigiai.

mastau.gif į gimdą juk nekiša, o ir ne rentgenas juk.. man reik tik pamatyt neštumą gimdoje.

neatsimenu, kažkokia pigiausia kasetė iš eurovaistinės. ilgai gulėjus, tai ir suabejojau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 09 kovo 2012 - 15:52
QUOTE(zuzla @ 2012 03 09, 16:52)
mastau.gif į gimdą juk nekiša, o ir ne rentgenas juk.. man reik tik pamatyt neštumą gimdoje.

neatsimenu, kažkokia pigiausia kasetė iš eurovaistinės. ilgai gulėjus, tai ir suabejojau.

aga, o kur tavo manymu kisa? neziures taves jokia daktare, pamatysi.
Atsakyti