Įkraunama...
Įkraunama...

IUI tema

QUOTE(mamyte.lt @ 2012 03 09, 13:42)
Labai aciu visoms aciuks.gif
Pirma karta uzteko 2 IUI, kodel si karta negali taip buti  mirksiukas.gif 

Deja taip jau buna doh.gif atrodo, jau zinai kaip pagaminti kita vaikeli, bet vat ir nesigauna. Pas mane pirmas pavyko po 1IUI, o dabar taip greit nesigauna, jau 5IUI.
Papildyta:
QUOTE(Grim @ 2012 03 09, 15:02)
Sveikos,

vaišinu kava su grietinėle  rolleyes.gif
Kaip gerai, kad ne aš viena tokia sena lotuliukas.gif

oi kokia skani kava, imu koki litriuka lotuliukas.gif Ne tikrai ne tu viena ir man neseniai stuktelejo 31 blush2.gif
Papildyta:
Grim, zuzla dar negavote rezultatu? Prasineskite kuo greiciau, visa jusu palaikymo komanda laukia ziniu 4u.gif
Paliksiu as cia viena nezinioje, siandien zadejau daryt NT, bet persigalvojau, bijau pamatyt ta I. Tai sakiau palauksiu iki sekmadienio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sobo @ 2012 03 09, 15:17)
Paliksiu as cia viena nezinioje, siandien zadejau daryt NT, bet persigalvojau, bijau pamatyt ta I. Tai sakiau palauksiu iki sekmadienio  blush2.gif

aj, man sitokie zaidimai nepadeda... as visada noriu zinoti kas darosi mano organizme..

Zuzla, Grim - nu? Bevei 3 val jau... Susispaudus sedziu...
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 03 09, 14:53)
Zuzla, Grim - nu? Bevei 3 val jau... Susispaudus sedziu...

nu tai atsileisk.. ne, geriau toliau buk susispaudus, kad tik viskas gerai būtų doh.gif
11DPO
hcg 14,7
prg 111
bet jau ryte žinojau blush2.gif nes

user posted image

tikrovėje ryškesnis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 03 09, 16:00)
nu tai atsileisk.. ne, geriau toliau buk susispaudus, kad tik viskas gerai būtų doh.gif
11DPO
hcg 14,7
prg 111

user posted image

tikrovėje ryškesnis blush2.gif

zuzla valioooooooooooo thumbup.gif sveikinu, laikysiu kumsciukus, kad ir toliau viska sbutu gerai ir skaiciukai graziai augtu clap.gif kiek suprantu cia naturaliai pastojai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2012 03 09, 15:04)
zuzla valioooooooooooo thumbup.gif sveikinu, laikysiu kumsciukus, kad ir toliau viska sbutu gerai ir skaiciukai graziai augtu clap.gif kiek suprantu cia naturaliai pastojai bigsmile.gif

4u.gif
su stimuliacija, bet be IUI.
Atsakyti
Zuzla!!!!!! Įtariau, kad kažką žinai biggrin.gif Sveikinimai didžiausi, jėga smile.gif

Mano <1. Sakiau - nuojauta mano draugė...

Viskas, pasuoju. IUI nebedarysiu, bet, jei nieko prieš, pabūsiu čia ax.gif

O šiaip - aš dabar labai labai pikta ant gyvenimo ir, kol nesusitaikysiu su juo bent truputį, nieko nedarysiu...
Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2012 03 09, 15:05)
Zuzla!!!!!! Įtariau, kad kažką žinai biggrin.gif Sveikinimai didžiausi, jėga smile.gif

O šiaip - aš dabar labai labai pikta ant gyvenimo ir, kol nesusitaikysiu su juo bent truputį, nieko nedarysiu...

4u.gif

laikykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 03 09, 16:00)
11DPO
hcg 14,7
prg 111
du berniukai bigsmile.gif as net apsizliumbiau. sakiau tau, kad tau RIVALO pasisekti.
Viskas, jokio raudonvynio, atsiguli, guli ir save saugai... waw, kokia laime smile.gif kiek tu? 7 metus vaiduoklio nesi maciusi? biggrin.gif nesvikinu, sedziu tyliai susipaudusi dar 12 savaiciu. t.y. dar 8. nes tau kokios 3-4 nestumo savaite eina smile.gif

QUOTE(Grim @ 2012 03 09, 16:05)

uzuojauta. balionas tau. 4u.gif 4u.gif geltoni jie.
Kodel nebedarysi IUI? As sedziu ir mastau, kaip veltui praeina mano gyvenimas. Nieko nebesinori. Kazkaip... Kai mergaite paklause kodel as negimdau vaiku, tai man fantazija atsoko...
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 03 09, 16:05)
4u.gif
su stimuliacija, bet be IUI.

thumbup.gif saunuole labai dziaugiuosi uz tave mazute rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 03 09, 15:11)
du berniukai  bigsmile.gif as net apsizliumbiau. sakiau tau, kad tau RIVALO pasisekti.

Viskas, jokio raudonvynio

nes tau kokios 3-4 nestumo savaite eina smile.gif

4u.gif o ne per maži skaičiukai dviems berniukams?

vakar litrą nusipirkau laugh.gif

nu baik tu smile.gif dar nė 2 nėra, juk 11 DPO šian

QUOTE(Sangria023 @ 2012 03 09, 15:12)
thumbup.gif saunuole labai dziaugiuosi uz tave mazute rolleyes.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 03 09, 16:11)
Nieko nebesinori. Kazkaip... Kai mergaite paklause kodel as negimdau vaiku, tai man fantazija atsoko...

Labai gerai tave suprantu, man pernai ta pati pasake mano dukterecia jai 6 metukai, ir nezinojau ka atsakyti jai, atsimenu tik, kad labai nuliudau tada.
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 03 09, 15:00)
11DPO
hcg 14,7
prg 111

Wow, kokie gražūs skaičiukai ir testukas, SVEIKINU!!!

QUOTE(Grim @ 2012 03 09, 15:05)
Mano <1. Sakiau - nuojauta mano draugė...

unsure.gif unsure.gif Laikykis 4u.gif
Atsakyti