Įkraunama...
Įkraunama...

IUI tema

QUOTE(Maidenana @ 2012 03 08, 14:49)
Mamyte.lt - vienas zingsnis iveiktas. Reiskia, vienu maziau smile.gif

drinks_cheers.gif Pritariu, butu per daug paprasta nestuke.gif is karto wink.gif
Atsakyti
QUOTE(mamyte.lt @ 2012 03 08, 15:15)
drinks_cheers.gif  Pritariu, butu per daug paprasta  nestuke.gif  is karto wink.gif

na, gal ir bus paprasta is antro karto mirksiukas.gif
Atsakyti

QUOTE(mamyte.lt @ 2012 03 08, 13:18)
Dekoju visoms uz palaikyma ir konsultacijas  aciuks.gif  Mano HCG zemiau 1, matyt sis menuo ne musu sad.gif Tai  iki kito karto, vistiek kada nors bus didesnis , toks kokio reikia, kad patvirtinti  nestuke.gif  As tai zinau, tik reikia laiko.

Labai gaila verysad.gif 4u.gif
O kitas kartas irgi LV bus?
Atsakyti
[quote=mamyte.lt,2012 03 08, 14:18]
Dekoju visoms uz palaikyma ir konsultacijas aciuks.gif Mano HCG zemiau 1, matyt sis menuo ne musu sad.gif Tai iki kito karto, vistiek kada nors bus didesnis , toks kokio reikia, kad patvirtinti nestuke.gif As tai zinau, tik reikia laiko.
Visoms sekmes 4u.gif

4u.gif Stiprybės. Nosį aukštyn ir toliau dirbam ir laukiam II wink.gif
Atsakyti
Oi kiek siandien naujienu. Merginos laikykites 4u.gif . Reiskia reikia keliaut tolyn, tikslo link nestuke.gif . Gal kitas kartas bus jusu biggrin.gif
Atsakyti

4u.gif Stiprybės. Nosį aukštyn ir toliau dirbam ir laukiam II wink.gif
[/quote]

thumbup.gif
keliam nosis aukstyn ir dziaugiames pavasariu. Aplankys ir mus tie dziaugsmai nestuke.gif ... ankciau ar veliau butinai aplankys .... kai to maziausiai tikesies tongue.gif
Atsakyti
Ryte susinervinau, kad taip galva isiskaudejo kad nezinau ka daryti ????
Na bet gal ir anksi dar juk tik 10d po IUI ??? g.gif
Papildyta:
QUOTE(mamyte.lt @ 2012 03 08, 14:18)
Dekoju visoms uz palaikyma ir konsultacijas  aciuks.gif  Mano HCG zemiau 1, matyt sis menuo ne musu sad.gif Tai  iki kito karto, vistiek kada nors bus didesnis , toks kokio reikia, kad patvirtinti  nestuke.gif  As tai zinau, tik reikia laiko.
Visoms sekmes  4u.gif

Ir sveikinu su kovo 8 user posted image

O tu ne per anksti dareisi HCG?????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitana36: 08 kovo 2012 - 16:13
Gitana, tikrai anksti dar, gali nerodyt 10 dieną...

Prisivalgiau kondensuoto pieno, per viršų jau lipa doh.gif
Atsakyti
Mergaites , o galiu gerti vaista nuo galvos skausmo kazin ar kenteti ????
ir dar pas mane siandiena rusvai patepliojo... as saves jau nebesupratu ? unsure.gif (Arba cia dupchastonas bludija manyje)
Atsakyti
QUOTE(gitana36 @ 2012 03 08, 19:58)
ir dar pas mane siandiena rusvai patepliojo... as saves jau nebesupratu ? unsure.gif (Arba cia dupchastonas  bludija manyje)

O kada turėtų mmm prasidėt?

Aš gerčiau vaistą. Man galvos skausmas - bjaurus dalykas, ir, jei negeriu kokios tabletės, būna, įsiskausta dar labiau.

Tu tik nurimk, dar nieko neaišku... Žinai, kaip sakoma: pasiruošk blogiausiam, bet tikėkis geriausio...

O aš ryt jau tiksliai sužinosiu, ar garbanosiu plaukus smile.gif Ir jaučiu, kad taip. Nu jaučiu.
Pamenu, kai IVF dariau, laukiau, tikėjau ir vieną dieną atsibudau ŽINODAMA, kad nepavyko. Ir tikrai.

Kaip man nėr nuotaikos ir jėgų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gitana36 @ 2012 03 08, 19:58)

Pabandyk stiprios stiprios saldžios saldžios juodos arbatos. Man neretai suveikia ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maika: 08 kovo 2012 - 20:34
Užjaučiu sulaukus nelabųjų, mamyte.lt

Aš savųjų šįryt sulaukiau diena anksčiau nei tikėjausi. Nors slapta vis tik tikėjausi kovo 8 d. proga stebuklo. Planas iki 31 gimtadienio pastoti neišdegė, bet užtat sekanti O nusimato per gimtadienį bigsmile.gif
Atsakyti