Įkraunama...
Įkraunama...

IUI tema

QUOTE(Maidenana @ 2012 03 08, 12:56)
As tave net nuruzavinau. Mergyte turesi  tongue.gif

tongue.gif Gerai, mergytė super biggrin.gif

Tai, vadinas, ryt reiks gadintis nuotaiką ir daryt Hcg... Kad jūs žinotumėt, KAIP aš nenoriu...

Jau geriau šiandien ateitų mmm, jei joms lemta ateit, ir viskas būtų aišku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2012 03 08, 14:02)
tongue.gif Gerai, mergytė super biggrin.gif

Tai, vadinas, ryt reiks gadintis nuotaiką ir daryt Hcg... Kad jūs žinotumėt, KAIP aš nenoriu...

Jau geriau šiandien ateitų mmm, jei joms lemta ateit, ir viskas būtų aišku  doh.gif

uoj, mergyt, NT daryk siandien, leisk paguleti kazkiek,. pastudijuok ir busi ryt ryte moraliskai pasiruosiusi HCG. Geriau suzinok siandien apytiksliai ko tiketis rytoj, ismiegosi su naujiena, o jeigu ir HCG nieko neparodys, viskas bus aisku ir ne taip bus sugadintas savaitgalis. jeigu I - svesi kovo 8 su raudonvyniu, jeigu II - uoooooj, kaip pavydziu smile.gif nuosirdziai ir apskritai... ahh.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2012 03 08, 13:02)

palaikysiu tau kompaniją mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 03 08, 13:06)

Liuks smile.gif Dar ryt turėsi mane labai guost biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 03 08, 14:06)

uoj kaip fainiai. O tau - berniukas. du.
Atsakyti
Dekoju visoms uz palaikyma ir konsultacijas aciuks.gif Mano HCG zemiau 1, matyt sis menuo ne musu sad.gif Tai iki kito karto, vistiek kada nors bus didesnis , toks kokio reikia, kad patvirtinti nestuke.gif As tai zinau, tik reikia laiko.
Visoms sekmes 4u.gif

Ir sveikinu su kovo 8 user posted image
Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2012 03 08, 13:07)
Liuks smile.gif Dar ryt turėsi mane labai guost biggrin.gif

dar pažiūrėsim kas ką rytoj guos ir ar guos apskritai mirksiukas.gif

QUOTE(Maidenana @ 2012 03 08, 13:13)
uoj kaip fainiai. O tau - berniukas. du.

ačiū už linkėjimus drinks_cheers.gif visko gali būt.
Papildyta:
QUOTE(mamyte.lt @ 2012 03 08, 13:18)
Mano HCG zemiau 1, matyt sis menuo ne musu sad.gif
Tai  iki kito karto, vistiek kada nors bus didesnis , toks kokio reikia, kad patvirtinti  nestuke.gif 

console.gif
teisingai sakai.
Atsakyti
Mamyte.lt, kaip gerai, kad optimizmo neprarandi wink.gif Ech, nu bet gaila, kad mažiau nei vienetas doh.gif

O rytoj jau bus aišku, ar aš garbanosiuos plaukus biggrin.gif Jei ką, ryt iškart ir skambinu kirpėjai unsure.gif
Atsakyti
Sveikos mergytes, su kovo 8-taja jus visas 4u.gif

Kazkaip faina tureti kovo 8 mums biggrin.gif
Vyrai vat tik tulpes nesa. O jau vakare ir raudonvynio teisetai galesiu paragaut ax.gif

Tai laukiam II, ziuriu nemazai cia is musu turi jau kazkokios rezultatus greit suzinoti smile.gif gnadrai jau skrenda, gaudom ir mes tongue.gif
Papildyta:

O rytoj jau bus aišku, ar aš garbanosiuos plaukus biggrin.gif Jei ką, ryt iškart ir skambinu kirpėjai unsure.gif
[/quote]

Ir as noriu garbaneliu bigsmile.gif bet mano silpni plaukucia doh.gif jauziu man juokingai atrodytu
Atsakyti
Mamyte.lt - vienas zingsnis iveiktas. Reiskia, vienu maziau smile.gif

Zuzla... kaip noreciau, kad tu mazu krauju atseitum.. juk ne visos cia turi iki kiausidziu grabo lentos vargti. Kazkas turi tureti ta Sekme... Kur bac - ir viskas yra. Vat tu turetum buti is tu. Todel, kad tau kaip ir man nesiseka loterijoje ir mes niekada nieko negaunam is dangaus. Bet kadangi turi buti nors kazkokia pusiausvyra, tai vat sitoks pasisekimas atsvers visas nesekmes.
Papildyta:
QUOTE(Pifiene @ 2012 03 08, 14:43)
Ir as noriu garbaneliu  bigsmile.gif  bet mano silpni plaukucia  doh.gif  jauziu man juokingai atrodytu

Ant tokiu plauku stambios bangos graziai atrodytu. Jeigu smulkiai spiraline busi, tai taip - juokingai, o kur bangos butu - visai kitoks kolenkoras.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 03 08, 13:49)
Zuzla... kaip noreciau, kad tu mazu krauju atseitum.. juk ne visos cia turi iki kiausidziu grabo lentos vargti. Kazkas turi tureti ta Sekme... Kur bac - ir viskas yra. Vat tu turetum buti is tu. Todel, kad tau kaip ir man nesiseka loterijoje ir mes niekada nieko negaunam is dangaus. Bet kadangi turi buti nors kazkokia pusiausvyra, tai vat sitoks pasisekimas atsvers visas nesekmes.

friends.gif ačiū tau, drauge, už teigiamas mintis mano pusėn.
Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2012 03 08, 13:49)
Ant tokiu plauku stambios bangos graziai atrodytu. Jeigu smulkiai spiraline busi, tai taip - juokingai

nu nu, juokingai smile.gif mano pečių nesiekia, ploni, cheminį kirpėja padarė smulkų+vidutinį, nors norėjau stambaus.. jau galvojau, vsio, busiu D avinėlis doh.gif bet patenkinta labai smile.gif aišku, kai išsišukuoji sausus plaukus, tai jie ir styro į visas puses, bet kai sušlapini su putom ar žele suformuoji betvarkę ant galvos, tai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 03 08, 15:01)
friends.gif ačiū tau, drauge, už teigiamas mintis mano pusėn.
Papildyta:
nu nu, juokingai smile.gif mano pečių nesiekia, ploni, cheminį kirpėja padarė smulkų+vidutinį, nors norėjau stambaus.. jau galvojau, vsio, busiu D avinėlis doh.gif bet patenkinta labai smile.gif aišku, kai išsišukuoji sausus plaukus, tai jie ir styro į visas puses, bet kai sušlapini su putom ar žele suformuoji betvarkę ant galvos, tai  thumbup.gif

cia tau rytojui mintis. kitaip galvoti negali. tiesiog as tau iteigiu, kad bus, t.y. yra butent taip.

Nu gal.. Aj, man pvz, smulkios spirales kazkodel asocijuojasi su apkunia, labai apkunia moterimi, tai man ir juokingai.. Ant smulkutes kaip tu, tikriausiai gerai atrodo.
O as savo garbanu nesukuoju. Tik masaza galvos pasidarau, kai reikia 'susisukuoti', paslapinu, pamaigau su putom ir einu.
Atsakyti