Įkraunama...
Įkraunama...

IUI tema

QUOTE(Rasakrita @ 2012 03 07, 15:26)
Gelsvos išskyros gerai skamba tik jei tai taip vadinama pienlingė - nemaloni, bet dažna nėščiųjų liga.
nu taip, ir as turejau si malonuma...
Atsakyti
QUOTE(Pifiene @ 2012 03 07, 16:08)
nes buna atsipalaidavusios, megaujasi sex.. o ne dirba

Oh, kaip as sito pasiilgau, dabar tik darbas. po tokiu darbu nenoriu vyro visai, negaliu ne pagalvot apie sex.
Papildyta:
QUOTE(sobo @ 2012 03 07, 18:34)
Oh, kaip as sito pasiilgau, dabar tik darbas. po tokiu darbu nenoriu vyro visai, negaliu ne pagalvot apie sex.

Ir as kazkokiu ypatingu nestumo pozymiu nejauciu, pilvas siek tiek pasiputes, karts nuo karto pamaudena. Kol kas NT nezadu gadint, galvoju gal savaitgali, jei nesulauksiu mmm. O gal kas gadins kovo 8 d. proga? biggrin.gif
Atsakyti
Žinot ką? Jeigu man pareis mmm, aš susigarbanosiu plaukus ir kur nors išvažiuosiu pailsėt unsure.gif
Veiksmų seka nebūtinai tokia kaip parašiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mamyte.lt @ 2012 03 07, 14:30)
topsecret.gif prilaikyk savo fantazija, pirma karta isgirgau  apie savo policistoze beveik pries 15 m  ax.gif  is viso to tik virssvoris  doh.gif ir tai manau ne kiausides kaltos, o burna user posted image

Taip, fantazija beribė mano blush2.gif
Tik kažkaip reik atsipalaiduoti nuo tų visų minčių besigraužiančių į smegenis.
Atsakyti
Sveikos moterytes SU KOVO 8-aja jus . Kad jusu svajones isipildytu pamatyti II. 4u.gif
O mano nuotaikos niurios jauciu kazkaip sirdimi kad nieko gero po DPI,10 d., neiskenciau pasidariau NT nieko gero nerodo I ( nors gal dar ankstoka) unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gitana36 @ 2012 03 08, 08:59)
Sveikos moterytes SU KOVO 8-aja jus . Kad jusu svajones isipildytu pamatyti II. 4u.gif
O mano nuotaikos niurios jauciu kazkaip sirdimi kad nieko gero po DPI,10 d., neiskenciau pasidariau NT nieko gero nerodo I ( nors gal dar ankstoka) unsure.gif

tave taip pat 4u.gif
aišku, kad ankstoka smile.gif NT pradeda rodyti, kai hcg būna virš 30, o 10 DPI jis tikrai mažesnis mirksiukas.gif
aš vat galvoju, ar daryt rytoj kraujo tyrimą, rytoj 11DPO.. sakykim, jei vakare pasidaryčiau, ar būtų jau viskas aišku be jokių "gal vėlyva implantacija", o gal tas, o gal anas...
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 03 08, 10:04)
tave taip pat 4u.gif
aišku, kad ankstoka smile.gif NT pradeda rodyti, kai hcg būna virš 30, o 10 DPI jis tikrai mažesnis mirksiukas.gif
aš vat galvoju, ar daryt rytoj kraujo tyrimą, rytoj 11DPO.. sakykim, jei vakare pasidaryčiau, ar būtų jau viskas aišku be jokių "gal vėlyva implantacija", o gal tas, o gal anas...

man NT rode kai hcg buvo 8 vaiduokliuka rode 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2012 03 08, 09:33)
man NT rode kai hcg buvo 8 vaiduokliuka rode 4u.gif

su tais vaiduokliais visaip būna smile.gif aš kalbu apie užtikrintą rezultatą.
Atsakyti
Sveikos panelytes, su Kovo 8-aja. 4u.gif
gitana36 - as manyciau jog testuka gadint dar ankstoka. Galetum dar keleta dienu palaukt.
zuzla - o kada tau gydytoja liepe daryt? siaip as sakyciau, kad reiktu palaukt 14 DPO.
Grim, kur tu su kavos puodeliu? biggrin.gif gal gadinai testuka? As tai ne, galvoju gal ryt pabandyt g.gif juk jau bus 14 DPI, turetu rodyt smile.gif O siaip siandien jokiu ypatingu pojuciu nera, karts nuo karto pamaudzia, bet jau nebe pilva o nugara g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobo: 08 kovo 2012 - 09:43
QUOTE(sobo @ 2012 03 08, 09:41)
zuzla - o kada tau gydytoja liepe daryt? siaip as sakyciau, kad reiktu palaukt 14 DPO.

Grim, kur tu su kavos puodeliu?  biggrin.gif

ji taip pat sakė. tik būna, kad kantrybės nėra tiek laukt.

tai kad ji visada per pietus su ta kava ateina doh.gif kai jau tris kartus užmiegi ir atsibundi..
taip kad duokit šen savo puodelius ax.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikos,

Su tulpių diena jus smile.gif

QUOTE(sobo @ 2012 03 08, 09:41)
Grim, kur tu su kavos puodeliu?  biggrin.gif

QUOTE(zuzla @ 2012 03 08, 09:49)
tai kad ji visada per pietus su ta kava ateina doh.gif kai jau tris kartus užmiegi ir atsibundi..

lotuliukas.gif Ot kokios smile.gif Užtat va Zuzla su visu kavos aparatu biggrin.gif

Na gerai, vaišinu
user posted image

Turiu problemą. Paskaičiavau, kad liko trys švirkštai vaistų, vadinas, jei mmm nepareis, sekmadieniui neužteks. Reik informuot gydytoją, o ji, aišku, klaus koks rezultatas doh.gif Nusižengiau savo visiems principams, įsitikinimams ir apsiusiojau tekstą. Kaip ir reikėjo tikėtis - nieko. Bet jei aš jai pasakysiu, kad 13 DPI testas neigiamas, ji, manau, lieps, darytis Hcg, kad tikrai būtų aišku, ar reikia dar nusipirkt man tų vaistų... Tai kaip man dabar daryt? Ryt priduot kraują? Ar tą testo rezultatą laikyt kaip teisingą ir nesukt smegenų?
Bet tai kaip susigadinau nuotaiką... Sakau, nemėgstu aš tų testų, Hcg ir visų kitų panašių briedų. Kita vertus, man rodos, pareis mmm, tai Hcg tikrai nenoriu daryt, bet gydytojai, manau, neužteks mano "nenoriu" ir "man atrodo" doh.gif

Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 03 08, 10:04)
tave taip pat 4u.gif
Man absoliuciai visada 10 dpi parodo. visada. Arba vaiduokli, arba I. Visada tiesa.
O tu aisku, daryk. Kad ir ryte. Sian vakare gali pasidaryti NT, jeigu kils abejoniu, tai ryt ryte HCG ir viskas bus aiku.
Tiesa, man rode vaiduoklius ir su 8,9 miu/ml...

QUOTE(sobo @ 2012 03 08, 10:41)
As tai ne, galvoju gal ryt pabandyt  g.gif  juk jau bus 14 DPI, turetu rodyt  smile.gif O siaip siandien jokiu ypatingu pojuciu nera, karts nuo karto pamaudzia, bet jau nebe pilva o nugara g.gif
labai geri tavo pozymiai. turetu buti bingo... tfu tfu tfu

Grim, cia nera principo reikalas ar gadinti NT. mes priklausomos nuo vaistu, ju doziu, mums NT gadinti tai butinumas, HCG priduoti - butinumas. Kad ir kaip mes nenoretumeme zinoti blogas naujienas, mes privalome ta daryti. Nes tas vaistu pirkimas/nepirkimas gali mums brangiai atseiti. Todel tiesiog privalome nusizengti savo normoms, principams ir neklausyti savo noru. O tiesiog daryti.
As tave net nuruzavinau. Mergyte turesi tongue.gif

Tiesa, papildysiu Gitanos palinkejimus ir linkiu ne tik isvysti II, bet ir laimingai 9 menesius atbuti, be jokiu ten...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 08 kovo 2012 - 12:59