Įkraunama...
Įkraunama...

IUI tema

Sveikos,

Visom laukiančioms II, dideliausios sėkmės ir stiprybės, laikau kumštukus smile.gif 4u.gif

Aš atidėjau viską dviem mėnesiams - vienas mėnuo šiaip visokioms kelionėms, kitą paskirsiu matyt LAP. Kažkaip tą dieną, kai man nustatė policistines, buvo ramiau, kad apskritai rado dėl ko čia viskas taip negerai. O kaip pradėjau skaityt apie tas policistines, nebegaliu net naktim užmigt, Aišku juodas čia jumoras, bet jau matau save nutukusią, su ūsais ir nuplikusia galva ir spoguotu veidu. Tiek visokių požymių ir baisybių... o ką jau kalbėti apie problemas pastoti. Žo, merginos mane ima panika...

Atsakyti
QUOTE(Ziogute @ 2012 03 07, 14:10)
Sveikos,

Visom laukiančioms II, dideliausios sėkmės ir stiprybės, laikau kumštukus smile.gif  4u.gif

Aš atidėjau viską dviem mėnesiams - vienas mėnuo šiaip visokioms kelionėms, kitą paskirsiu matyt LAP. Kažkaip tą dieną, kai man nustatė policistines, buvo ramiau, kad apskritai rado dėl ko čia viskas taip negerai. O kaip pradėjau skaityt apie tas policistines, nebegaliu net naktim užmigt, Aišku juodas čia jumoras, bet jau matau save nutukusią, su ūsais ir nuplikusia galva ir spoguotu veidu. Tiek visokių požymių ir baisybių... o ką jau kalbėti apie problemas pastoti. Žo, merginos mane ima panika...

topsecret.gif prilaikyk savo fantazija, pirma karta isgirgau apie savo policistoze beveik pries 15 m ax.gif is viso to tik virssvoris doh.gif ir tai manau ne kiausides kaltos, o burna user posted image
Atsakyti
Sveikos o man jau siandiena kazkokia panika, po DPI jau 9 dienos . Lyg nieko neskauda ( nustojo net temti) tik gelsvos iskyros ????? gal kam panasiai buvo ???
Taip bijau kad 2 IUI nepavyko . unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziogute @ 2012 03 07, 14:10)
Sveikos,

Visom laukiančioms II, dideliausios sėkmės ir stiprybės, laikau kumštukus smile.gif  4u.gif

Zinok gal ir gerai, kad atidedi, nes ramiai pailsesi nuo planavimu, pakeliausi, jei esi taip suplanavusi. Ir ziurek, kaip tirkai daznai buna, per ta relax perioda mergytes ir pastoja, nes buna atsipalaidavusios, megaujasi sex.. o ne dirba darba blush2.gif Na o jei ir nepastosi, tai sviezia galva ir su nauju planu grysi prie darbu bigsmile.gif

O del usu ir svorio... biggrin.gif tik nereikia
Atsakyti
QUOTE(mamyte.lt @ 2012 03 07, 13:02)
Mergaites, gal kas gali patarti  aciuks.gif
man siandien 9 DPI  ax.gif  vakar vakare pradejo skaudeti pilva apacia g.gif  bet visai ne taip, kaip pries mmm, o kaip spazmuoja  doh.gif na jeigu atvirai, man labai panasu, kaip po gimdymo gimda susitraukynejo, tik lengviau  unsure.gif  ar cia taip gali buti ar jau reikia gydytojui skambinti  g.gif

Gal nieko blogo g.gif Mes viena diena zengiame nuo IUI.
Atsakyti
QUOTE(gitana36 @ 2012 03 07, 14:07)
Sveikos o man jau siandiena kazkokia panika, po DPI jau 9 dienos . Lyg nieko neskauda ( nustojo net temti) tik gelsvos iskyros ????? gal kam panasiai buvo ???

Hm, kažin, kodėl gelsvos išskyros? g.gif Neperšti, neniežti? Gal, sakau, koks uždegimas įsimetęs? O gal taip turi būt? unsure.gif

Laikykis, imk mano kavos, giliai įkvėpk... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gitana36 @ 2012 03 07, 15:07)

O tu NT nedarysi??
as jau seniai buciau su kasete rankose, analizuociau rezultata blush2.gif jau save zinau, vartyciau visaip pries langa (dienos sviesoj geriau vaiduokliai matosi) tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(gitana36 @ 2012 03 07, 15:08)
Gal nieko blogo  g.gif  Mes viena diena zengiame nuo IUI.

drinks_cheers.gif

Isgeriau Magnesiumo Diasparalio ir man palengvejo lotuliukas.gif man ji skyre nestuke.gif neseniai vyrui pirkau, kam meslungis vis kartojosi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pifiene @ 2012 03 07, 14:10)
O tu NT nedarysi??
as jau seniai buciau su kasete rankose, analizuociau rezultata  blush2.gif  jau save zinau, vartyciau visaip pries langa (dienos sviesoj geriau vaiduokliai matosi)  tongue.gif

Ale kokia nekantri tongue.gif
Man 12 DPI ir niekas neprivers daryt jokio NT lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gitana36 @ 2012 03 07, 14:07)

Gelsvos išskyros gerai skamba tik jei tai taip vadinama pienlingė - nemaloni, bet dažna nėščiųjų liga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasakrita: 07 kovo 2012 - 14:27
Labukas mergaiciukes, isiverziau labai trumpam pas jus, jei pamenate skelbeme paramos akcija Afroditei69 taigi

Naujienos apie Afrodites paramos akcija: Siai dienai suaukota £11,993.22Lt. Jus nuostabios ir aciu be galo Afrodite ir Keberiokst vardu wub.gif Bet mums dar truksta apie 2000-liu blush2.gif Kaip zinot Afrodite turi daugiau bedu nei tik su IVF susije reikalai ir labai prasau jusu kas dar gali skirti kad ir maza dalele kad Afrodite turetu sanca pasiekti savo svajone 4u.gif

http://www.supermama...howtopic=811877
Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2012 03 07, 15:09)
Hm, kažin, kodėl gelsvos išskyros?  g.gif Neperšti, neniežti? Gal, sakau, koks uždegimas įsimetęs? O gal taip turi būt?  unsure.gif

Laikykis, imk mano kavos, giliai įkvėpk...  ax.gif

Tai va kad nei niesti nei persti ????
Papildyta:
QUOTE(Pifiene @ 2012 03 07, 15:10)
O tu NT nedarysi??
as jau seniai buciau su kasete rankose, analizuociau rezultata  blush2.gif  jau save zinau, vartyciau visaip pries langa (dienos sviesoj geriau vaiduokliai matosi)  tongue.gif

Kad dar ankstoka Juk ????? unsure.gif
Atsakyti