Įkraunama...
Įkraunama...

IUI tema

QUOTE(*chiquita* @ 2012 03 06, 18:16)
Daug, ir kad tik visi teigiami būtų  thumbup.gif

Būtų super! Aš tada pradėčiau tikėt stebuklais, Kalėdų seneliu ir dar kuo tik nori biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2012 03 06, 20:19)
Būtų super! Aš tada pradėčiau tikėt stebuklais, Kalėdų seneliu ir dar kuo tik nori biggrin.gif

Oi butu faina bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*chiquita* @ 2012 03 06, 18:16)
O dufa irgi kartu geri? irgi po 2tab?

aha.
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 03 06, 18:50)

Su gleivine prastai? ar geriau veikia abu kartu?
man estroferma iki dufo skirdavo
Atsakyti
QUOTE(*chiquita* @ 2012 03 06, 18:53)
Su gleivine prastai? ar geriau veikia abu kartu?
man estroferma  iki dufo skirdavo

su gleivine.
skaičiau, kad estrofemą skiria tada, kai jau foliai būna užaugę, nes jis ne tik augina gleivinę, bet ir stabdo folių augimą.
man estrofemą skyrė antrą dieną po O, kitą dieną prisidėjo dufas.
Atsakyti
QUOTE(gitana36 @ 2012 03 06, 10:42)
Sveikos kaip mergaites laikosi???
Siandiena jauciuosi visai gerai ir pilvuka lyg nebetempia - keista. Tik va paskutinem dienos kad ir ilsiuosi bet paakiai melyni( kazko nuvargusi, atrodau)
8diena po IUI ?? merginos o kada anksciausiai pradejote gadinti NT?? kazko neramu ,nejau vel nieko ?? : g.gif

man 9dpi rode I, o 13dpi - vaiduokliukas gana ryskus jau buvo

QUOTE(Grim @ 2012 03 06, 12:54)

Šiandien darysi? Pasakyk, kad matei II, a? smile.gif

O man jokių jokių nėštumo požymių. Nė mažyčio požymėlio. Net papų neskauda! 11 DPI ir nieko! doh.gif

Tai pasidariau NT, bet grazus I. Ech... turbut nelaikas cia stebuklams.

QUOTE(Grim @ 2012 03 06, 19:11)
Ale klausykit, pirmadienį kiek mūsų HCG darysis  ax.gif

Tai ne šiaip sau! smile.gif

Tai jau tikrai turesim graziu skaiciuku. Aisku, kad butu fantastika, kad visu skaiciukai butu dvizenkliai - trizenkliai

QUOTE(Grim @ 2012 03 06, 19:19)

Jeigu pas visas butu dvizenkliai, trizenkliai ir dar mano NT parodytu II, tai tikrai galima butu pradeti stebuklais tiketi
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Na kokios naujienos? Gal jau kas turi II wub.gif

As jau baigineju su savo draugem mmm ir zvaliai nusiteikus kibsiu i nauja mensei blush2.gif

Kazkaip atrodo vel gera nuotaika ir didele viltis smile.gif uzsimirsta tas kartelis sulaukus mm. Keisti mes organizmai tongue.gif pasimirsta tas skausmas ir vel ir vel bandome bigsmile.gif

As vakar skaiciau Afrodites istorija, tai bliamba zliumbiau garsu... darbe (gerai, kad viena buvau tuo metu). Kazkaip paskui man visa vakara nejo is galvos ji ir jos snaigutes verysad.gif
bet kaip supratau is jos paraso, tai ji turi vyresnele. Tai tu cia man ir paaiskinkit kodel cia taip??? gi jei jau karta pavyko, tai turi pavykt ir antra karta g.gif
Atsakyti
sorry,merginos,kad isiterpiu.paskaitineju jusu skyreli.matau apie GN kalbejot.visos akcentuojat,kad ji parodo tik kiausintakiu pratekamuma.tai norejau pridurti,kad Gn taip pat parodo gimdos forma.kuri gali buti normali arba pvz,mano atveju dvirage..
tai tiek 4u.gif
sekmes!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lipsy: 07 kovo 2012 - 09:34
QUOTE(Pifiene @ 2012 03 07, 10:21)
Labas rytas  4u.gif

As vakar skaiciau Afrodites istorija, tai bliamba zliumbiau garsu... darbe (gerai, kad viena buvau tuo metu). Kazkaip paskui man visa vakara nejo is galvos ji ir jos snaigutes verysad.gif
bet kaip supratau is jos paraso, tai ji turi vyresnele. Tai tu  cia man ir paaiskinkit kodel cia taip??? gi jei jau karta pavyko, tai turi pavykt ir antra karta  g.gif
ji turi dukrele, bet jai paciai gimdos kaklelio erozija... ji tiek stengesi, tiek stengesi antram vaikeliui, o po to netycia atlikus onkocitologini... ja isoperavo jau keleta kartu ir jai reikia skubeti su IVF, nes...
Atsakyti
Mergaites, gal kas gali patarti aciuks.gif
man siandien 9 DPI ax.gif vakar vakare pradejo skaudeti pilva apacia g.gif bet visai ne taip, kaip pries mmm, o kaip spazmuoja doh.gif na jeigu atvirai, man labai panasu, kaip po gimdymo gimda susitraukynejo, tik lengviau unsure.gif ar cia taip gali buti ar jau reikia gydytojui skambinti g.gif

Atsakyti
Sveikos smile.gif Kavos?

Jei snukio užtinimas būtų vienas iš nėštumo požymių, tai aš galėčiau sakyt, kad esu nėščia ir laukiuos kokio penketuko lotuliukas.gif Nu kokia užtinus atsikėliau doh.gif Ir laaabai skaudančia nugara. Senstu? g.gif

Mamyte.lt, gal pasiskambink gydytojai, jei nepraeina? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamyte.lt @ 2012 03 07, 13:02)
Mergaites, gal kas gali patarti  aciuks.gif
man siandien 9 DPI  ax.gif  vakar vakare pradejo skaudeti pilva apacia g.gif  bet visai ne taip, kaip pries mmm, o kaip spazmuoja  doh.gif na jeigu atvirai, man labai panasu, kaip po gimdymo gimda susitraukynejo, tik lengviau  unsure.gif  ar cia taip gali buti ar jau reikia gydytojui skambinti  g.gif

man maude nuo implntacijos dienos visus kartus. tongue.gif
Atsakyti