Įkraunama...
Įkraunama...

IUI tema

QUOTE(Pifiene @ 2012 03 06, 12:47)
tai manau taip ir iseina,:
ovuliacija buna paie 14 - 16 c.d. plius 7 dienos po ovuliacijos 20~21 cd. darome tyrimuka.

nors mano ciklas 30~32, tai butu tikslingiau daryti truputi veliau, apie 23 c.d.

aš tą ir turėjau omeny, kad prg daromas ne pagal ciklo dieną, o pagal dieną po O 4u.gif
Atsakyti
ar as kazka ne taip supratau g.gif jau pati tuoj susipainiosiu tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(zuzla @ 2012 03 06, 13:49)
aš tą ir turėjau omeny, kad prg daromas ne pagal ciklo dieną, o pagal dieną po O 4u.gif

Tai tada aciu uz info, reiks taip ir daryti 4u.gif man gine parase ant lapelio 19~21 c.d.
tai tada reiks labai atidziai save stebet, kada O ivyko bigsmile.gif

4u.gif
Atsakyti
Man irgi pagal O dienas PRG tyrimo neskaičiuoja, tik pagal ciklo, arba pagal dienas po IUI. Tai šį kart gausis 10 dpi. O anksčiau lyg tai 25 cd reikėjo tirtis.
Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2012 03 06, 13:21)
Maidenana, o kuo hormoniniai tepalai nelabai gerai?
Tu, beje, jau išvažiavusi?
Hormonai apskritai nera gerai, is serijos turi savo - ir uztenka. Jie suletina medziagu apykaita, del to atsiranda kruvele problemu, tepant ant odos ji tampa labai sausa ir plona..
As jau savaite kaip isvaziavusi.. Vat laukiu kol susivirskins juros kopustai ir darysiu treniruote.

QUOTE(zuzla @ 2012 03 06, 13:36)
man tai teks pasidaryti tą ar aną, nes kol geriu estrofem, tol mmm neprasidės..

o dufa geri? kaip jautiesi?
Atsakyti
QUOTE(Rasakrita @ 2012 03 06, 13:15)
Sveika prisijungus.
Praėjusį ciklą man darė GN privačioje klinikoje. Tačiau galima ir nemokamai pasidaryti, tik reikia gauti siuntimą iš savo ginekologės. Man atrodo kad GN yra paprastesnis variantas, nes tai ne operacija kaip yra LP. Tačiau jos metu nuo į vidų sušvirkšiamo kontrasto visai galimas nedidelis kiaušintakių pravalymas. Bet, tai nėra GN tikslas. GN tik parodo  kiaušintakių praeinamumą, bet ne gydo jį.

Man GN dare ne privacioje klinikoje pereita men. nera ten visai nemokamas reikalas, reikia susimoket apie 200 Lt. dariausi be narkozes. As iskenciau ta skausma abu kartus. pries pirma nestuma kai dare labai skaudejo.O si karta skaudejo kol sukiso ten tuos gelezis...fui...ir dabar girdziu ta zvangejima...o paskui 15 sekundziu skausmas, nes koncentratas si kart labai greit tekejo. Tai atsikelus jokio skausmo nebuvo, po to truputuka patepliojo.
GN nera tokia informatyvi, kaip LP. Ji parodo tik kiausintakiu praeinamuma, O LP metu matomos ivairios saaugos ir tu pat metu viskas pasalinama.
Atsakyti
QUOTE(Pifiene @ 2012 03 06, 10:18)
Sveikos mergaites  4u.gif

Jungiuosi i as i jusu tema smile.gif ar priimsit?

Sveika 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 03 06, 14:12)
O NT negadinai? As 10 dpi jau sedeciau su juostele/kasete..

Oh, kokia tu nekantri smile.gif As taip pat 11 DPI ir net nemanau gadint NT, jei iki savaitgalio nesulauksiu savo draugiu, tada gadinsiu. blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(zuzla @ 2012 03 06, 14:36)
man tai teks pasidaryti tą ar aną, nes kol geriu estrofem, tol mmm neprasidės..

g.gif kaip keista. As irgi geriu estrofena, bet jei tos mmm turi ateiti, tai ir ateina, estrofenas nedaro man jokios itakos.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 03 06, 15:25)
o dufa geri? kaip jautiesi?

geriu. nieko nejaučiu, išskyrus papus.

QUOTE(sobo @ 2012 03 06, 15:44)
g.gif  kaip keista. As irgi geriu estrofena, bet jei tos mmm turi ateiti, tai ir ateina, estrofenas nedaro man jokios itakos.

aš pirmą ciklą su juo, tai nežinau. sakau, ką gydytoja pasakė - 14dpo testas arba hcg ir neigiamu atveju nutraukti jį (dufą savaime aišku irgi), nes su jais neprasidės/gali neprasidėti mmm.
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 03 06, 17:57)
geriu. nieko nejaučiu, išskyrus papus.
aš pirmą ciklą su juo, tai nežinau. sakau, ką gydytoja pasakė - 14dpo testas arba hcg ir neigiamu atveju nutraukti jį (dufą savaime aišku irgi), nes su jais neprasidės/gali neprasidėti mmm.

po kiek tableciu geri? kada tau prieina NT ar HCG?
Atsakyti
QUOTE(sobo @ 2012 03 06, 16:03)
po kiek tableciu geri?
kada tau prieina NT ar HCG?

po dvi.
sakė kovo 12, o tai 14DPO, tai net nežinau, ar tiek ištversiu mastau.gif penktadienį hcg daryti dar anksti, savaitgalį specialiai į kitą miesto galą į geromedą varyt nesinori, o kur kitur daro per kelias val, nežinau.. teks laukt pirmadienio unsure.gif
Atsakyti
Ale klausykit, pirmadienį kiek mūsų HCG darysis ax.gif

Tai ne šiaip sau! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 03 06, 16:10)

O dufa irgi kartu geri? irgi po 2tab?

QUOTE(Grim @ 2012 03 06, 18:11)
Ale klausykit, pirmadienį kiek mūsų HCG darysis  ax.gif

Tai ne šiaip sau! smile.gif

Daug, ir kad tik visi teigiami būtų thumbup.gif
Atsakyti