Sakai?
Net menkiausio papų skausmelio nebuvo?
Man net keista - tokiu metu skaudėdavo papus. Ir, aišku, po kelių dienų pareidavo mmm. Bet kai pirmą kartą buvau pastojus, skaudėjo nežmoniškai, tai ir darau išvadą, kad man TURI skaudėt
Ai, viskas, nesuku smegenų ir einu dirbt
O arbatos tai norėčiau... Duokš kokį litriuką
[COLOR=blue] Na kiek pamenu tikrai nebuvo
o papus pradejo skaudet tik kokia 27 - 28 nestumo savaite, kai jau pienas priespienis pradejo gaminti
O dabar visada prie mm skauda, bet ne taip jau ir ziauriai, tiesiog padideja ir pajautreja
geriausia eiti dirbti, tada ir laikas greiciau eina ir galvot nereikia
arbatos, tai prasom
labai skani, siunciu
Nė už ką
Kaip tik šiandien galvojau, kaip čia reiks išsisukt nuo visokių testų ir HCG, jei neateis mmm šią savaitę. Pagal viską aš dar palaukčiau, bet jau nebeturėsiu vaistų ir reikės skambint gydytojai su kažkokiais rezultatais. O tai reiškia, kad privalėsiu pasidaryt kokį tai tyrimą. Bet žinant, kaip nekenčiu NT, teks HCG... Jei dar teks, aišku.
O man patinka darytis NT
as juos ziurineju, analizuoju, pasidedu, po kiek laiko vel ateinu paziuret, ar koks tai vaiduokliukas neislindo
nors zinau, kad nebegalima vertinti rezultato, bet palaikau dar kelias dienas
na maza ka
Maidenana, o kuo hormoniniai tepalai nelabai gerai?
Tu, beje, jau išvažiavusi?
gerai tik tuo konkreciu atveju, kol susitvarko problema, bet jais piknaudziauti negalima, nes toje vietoje labai isploneja oda ir gali kitokios odos bedos prasideti
Niu vat, visais klausimais pasisakiau (siandien kazkaip labai uzsimaniau issiplepeti) ir einu dirbti
p.s. ai tiesa, pasisakysiu, nors cia ne i tema
vakar pridaviau krauja hormoniniams tyrimams 4 ciklo diena. paskui duosiu 20 c.d. ir po to pas gine eisiu apsitart
. O idomu, kaip tie hormonai kinta? ar daznai tuos tyrimus reikia kartoti?