Sveikos.
As tai zalios arbatos, nes jau tokia mano dieta.
Grim, psoriaze nepagydoma, juk pati zinai, mane clostas veikia taip kad 'rozemis' bunu apsemta. Visos psoriazes su ekzemomis islenda. bet pas mane tik ant veido... na, dar truputi ant alkuniu. Pabandyk tepala "Elocon" 0,1%. pades. Mane tik jis gelbeja.
QUOTE(Maidenana @ 2012 03 05, 16:26)
Sveikos.
Grim, psoriaze nepagydoma, juk pati zinai, mane clostas veikia taip kad 'rozemis' bunu apsemta. Visos psoriazes su ekzemomis islenda. bet pas mane tik ant veido... na, dar truputi ant alkuniu. Pabandyk tepala "Elocon" 0,1%. pades. Mane tik jis gelbeja.
O jis be recepto, ania?
Žinau, kad nepagydoma, ale maniau, išrašys kokio tepalo, kad pristabdytų tą nesąmonę Sakai, čia visi tie stimuliuojantys veikia? Aš dabar dar vartoju visokius autoimuninei sistemai sutvarkyt, tai gal ir jie paūmino? Nieko nesuprantu, nieko nežinau apie tą zarazą
Nu bet ant veido, blem...
O kaip tu ten save tom dietom kankini? Sakai, reikia?..
QUOTE(Grim @ 2012 03 05, 17:43)
O jis be recepto, ania?
Žinau, kad nepagydoma, ale maniau, išrašys kokio tepalo, kad pristabdytų tą nesąmonę Sakai, čia visi tie stimuliuojantys veikia? Aš dabar dar vartoju visokius autoimuninei sistemai sutvarkyt, tai gal ir jie paūmino? Nieko nesuprantu, nieko nežinau apie tą zarazą
Be recepto. kazkur 21 lt kainuoja. Jis hormoninis, nuima pazeista odos sluoksni, palikdamas sveika oda. Ant nakties tepkis, ryte jau bus padoru ziureti.
Ta zaraza nu tokia zaraza.. mano mociute serga virs 30 metu ja. Parvezem ja i LT (is siltuju krastu), ji cia jau penktus metus, tai jau pradeda dingti savaime. Si zaraza yra genetine, visada reikia ziureti maista, nes dazniausiai ji iskila nuo skrandzio ir nuo nervu. visada reikia buti ramiai. man dar soliariumai padeda, nors visur raso, kad negalima esant psoriazei. Bet man padeda ir saule ir soliariumas. Tik jeigu tepi elocona, tada i soliariuma neeik, palauk para laiko. Cia arba-arba. O tie visi clostai su gonaliais man lygu mirciai... ir dar taip skauda tas veidas, tempia.. aj, zodziu.
QUOTE(sobo @ 2012 03 05, 10:01)
Labas rytas, kur kava? Siandien jau po truputi pradedu stresuot, sia savaite viskas turi paaisket. O as taip bijau to neigiamo atsakymo kuo toliau, tuo sunkiau darosi viska pernest. Sianakt netgi sapnavau savo gydytoja, kuri pasake kad as neturiu sansu pastot....turbut menulio fazes veikia
Tai va sapnuose viskas atvirksciai nei tikroveje - vadinasi sansu pastot turi belekiek. arba jau esi
QUOTE(orchideja88 @ 2012 03 05, 22:12)
Tai va sapnuose viskas atvirksciai nei tikroveje - vadinasi sansu pastot turi belekiek. arba jau esi
Nezinau, kyla neigiamos mintys. Uzeina spazmuot pilva, kaip pries mmm. jaucui vel nieko gero, nors dar ranku nuleist negalima...juk visko buna
Paskaitinėju vis, kaip jums sekasi, tik nebrūkšteliu nieko. Papasakosiu, kaip aš "prisidirbau" šį ciklą.
Kaip kadaise minėjau, nusprendžiau pailsėti kažkiek, tai susigalvojau veiklos, kad nukreipti dėmesį. Taigi gavau iš reabilitologės keletą nemokamų procedūrų: mankštą, masažą spec. fotelyje bei elektros terapiją. Visos šios procedūros truko apie savaitę ir buvo pradėtos per O dienas. Buvau labai patenkinta visomis procedūromis, labai padėjo sumažinti sprando skausmus, bet... paskutinę procedūrų dieną, sužinojau, kad nėščioms elektros, magneto terapijos negalima. Taigi merginos būkit ir jūs atsargios. Kad būčiau anksčiau šią informaciją žinojusi, būčiau procedūroms pasirinkusi kitą ciklo laiką. O dabar nežinia, ar sutrukdė šios procedūros pastojimui ar ne, nes kol kas dar ciklas nesibaigė. Ilsėjausi nuo vaistų, bet pojūčiai beveik tokie patys visą laiką buvo, kaip ir geriant vaistus. Tik dar krūtinė visą ciklą jautri, nors PRL jau normoj. Matyt po stimuliuotų ciklų, kažkas išsiderino organizme.
Kokie tolimesni planai turbūt apsispręsiu paskutinę dieną.
Sobo, aš kaip tik pastebėjau, kad blogas ženklas , jei praeina spazmai. tuomet tikrai sulaukiu mmm.
Kaip kadaise minėjau, nusprendžiau pailsėti kažkiek, tai susigalvojau veiklos, kad nukreipti dėmesį. Taigi gavau iš reabilitologės keletą nemokamų procedūrų: mankštą, masažą spec. fotelyje bei elektros terapiją. Visos šios procedūros truko apie savaitę ir buvo pradėtos per O dienas. Buvau labai patenkinta visomis procedūromis, labai padėjo sumažinti sprando skausmus, bet... paskutinę procedūrų dieną, sužinojau, kad nėščioms elektros, magneto terapijos negalima. Taigi merginos būkit ir jūs atsargios. Kad būčiau anksčiau šią informaciją žinojusi, būčiau procedūroms pasirinkusi kitą ciklo laiką. O dabar nežinia, ar sutrukdė šios procedūros pastojimui ar ne, nes kol kas dar ciklas nesibaigė. Ilsėjausi nuo vaistų, bet pojūčiai beveik tokie patys visą laiką buvo, kaip ir geriant vaistus. Tik dar krūtinė visą ciklą jautri, nors PRL jau normoj. Matyt po stimuliuotų ciklų, kažkas išsiderino organizme.
Kokie tolimesni planai turbūt apsispręsiu paskutinę dieną.
Sobo, aš kaip tik pastebėjau, kad blogas ženklas , jei praeina spazmai. tuomet tikrai sulaukiu mmm.
Sveikos kaip mergaites laikosi???
Siandiena jauciuosi visai gerai ir pilvuka lyg nebetempia - keista. Tik va paskutinem dienos kad ir ilsiuosi bet paakiai melyni( kazko nuvargusi, atrodau)
8diena po IUI ?? merginos o kada anksciausiai pradejote gadinti NT?? kazko neramu ,nejau vel nieko ?? :
Siandiena jauciuosi visai gerai ir pilvuka lyg nebetempia - keista. Tik va paskutinem dienos kad ir ilsiuosi bet paakiai melyni( kazko nuvargusi, atrodau)
8diena po IUI ?? merginos o kada anksciausiai pradejote gadinti NT?? kazko neramu ,nejau vel nieko ?? :
Sveikos mergaites
Jungiuosi i as i jusu tema ar priimsit?
Trumpai apie save:
Jau metai laiko planuojame antra leliuka, kaip nieko taip nieko. Tiesa ir pirmaji apie metus planavome, jau buvau ruosiama IUI, bet netiketai pastojau naturaliai
Pas mane kolkas kas viskas neblogai, buvo mikoplazmu, bet paskyrus antibiotiku Z.Z. liepe butinai pasidaryt NT, del viso pikto, kad nepradeciau gerti, tai as vos ne ant bajerio pasidariau ir ziuriu, ogi II. Taip ir liko negerti tie antibai. Bet paskui, jau nustojus lialka maitint, visgi sugerem abu su vyru.
O vat vyro turtas tai nebuvo ispudingas, tinginukai ir berods apie 15 mln. bet vat pastojau ir viskas gerai buvo.
Dabar jau savo MB niekaip neikalbinu pasidaryt tyrimo, sako pas mane viskas OHOHO kaip gerai paziurek, koki sunu turim
Mano daktare siulo LAP, bet truputi bijau, siaip kiek imanoma per echo paziuret, nieko blogo nemato.
Tai vat, sakau planuosiu su jumis kartu, nes kartais sulaukus mmm norisi saukt vilku garsiai garsiai is nevilties.
Trumpai apie save:
Jau metai laiko planuojame antra leliuka, kaip nieko taip nieko. Tiesa ir pirmaji apie metus planavome, jau buvau ruosiama IUI, bet netiketai pastojau naturaliai
Pas mane kolkas kas viskas neblogai, buvo mikoplazmu, bet paskyrus antibiotiku Z.Z. liepe butinai pasidaryt NT, del viso pikto, kad nepradeciau gerti, tai as vos ne ant bajerio pasidariau ir ziuriu, ogi II. Taip ir liko negerti tie antibai. Bet paskui, jau nustojus lialka maitint, visgi sugerem abu su vyru.
O vat vyro turtas tai nebuvo ispudingas, tinginukai ir berods apie 15 mln. bet vat pastojau ir viskas gerai buvo.
Dabar jau savo MB niekaip neikalbinu pasidaryt tyrimo, sako pas mane viskas OHOHO kaip gerai paziurek, koki sunu turim
Mano daktare siulo LAP, bet truputi bijau, siaip kiek imanoma per echo paziuret, nieko blogo nemato.
Tai vat, sakau planuosiu su jumis kartu, nes kartais sulaukus mmm norisi saukt vilku garsiai garsiai is nevilties.
QUOTE(Maidenana @ 2012 03 05, 00:36)
nu kad jau nebegerai, kad tiek ilgai. man jau vaisingos isskyros siandien, O turetu buti uz poros dienu, o mane isabrazavo veliau nei tave... eik pas gine..
Siandien susiskambinau su gine, tai liepe NT pasidaryti...
Laikom kumstukus ir laukiam NT atsakymo, kad ir koks jis butu
QUOTE(Pifiene @ 2012 03 06, 12:18)
Sveikos mergaites
Sveika prisijungusi Butinai vyrui reikia pasidaryt tyrima, pas maniniski su pirmu vaiku buvo lyg ir norma, bet dabar planuojant antra kuo toliau tuo tu mln mazeja.
O GN nedaryta tau, gal nuo jos reiktu pradet
Labai gerai zinomas jausmas, kai norisi vilku staugt sulaukus mmm...
Papildyta:
QUOTE(orchideja88 @ 2012 03 06, 12:21)
Siandien susiskambinau su gine, tai liepe NT pasidaryti...
Ot butu gera naujiena
Papildyta:
QUOTE(Glamour @ 2012 03 06, 01:18)
stresuoju, stresuoju bijau sulaukt mmm
Nea GN nedaryta. Reiks pasidometi apie ja, nes kazkaip info zinau O tada ne geriau iskart LAP daryti? O idomu GN daro paprastai poliklinikoje ar reikia i privacia zingsniuot
Na mergaites, darykit NT ir skleiskit vyrusiukus II
p.s. vyras vitaminus geria, is paziuros sveikas tai sunku ji bus vel nutempti prisiduot. O kad blogeja ju turtas tai as manau, gi ir amzius ne -niolika
Na mergaites, darykit NT ir skleiskit vyrusiukus II
p.s. vyras vitaminus geria, is paziuros sveikas tai sunku ji bus vel nutempti prisiduot. O kad blogeja ju turtas tai as manau, gi ir amzius ne -niolika