Įkraunama...
Įkraunama...

IUI tema

QUOTE(sobo @ 2012 03 02, 15:48)
Sveikos panos, siandien 7 dienos po IUI. Jauciu, kad bus nestumas  4u.gif nes maudzia pilvuko apacia, kartais duria i sonus. Lygiai taip man buvo per pirma nestuma. Duok dieve, kad mano spejimai pasitvirtintu  bigsmile.gif

Tegul tai būna tiesa. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasakrita @ 2012 03 03, 20:02)

Kaip tu, kokie pojūčiai, kada NT?
Atsakyti
Sveikos mergaites wub.gif

na kaip jus visos laikotes, kaip tos kurios laukia rezultatu, labai uz jus stipriai laikau kumstukus, kad pagaliau butu musu temeleje geros naujienos 4u.gif wub.gif
o mes dar vis ilsimes lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

miegat, ania? unsure.gif

QUOTE(sobo @ 2012 03 02, 15:48)

Grim kokios naujienos pas tave?

Jokių schmoll.gif Mano nuojauta nieko gero nesako. Aš jai liepiu tylėt, bet ana vis tiek lenda lauk doh.gif

Sobo, laikau kumščius už tave!
Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2012 03 04, 00:43)
Sveikos,

miegat, ania?  unsure.gif
Jokių schmoll.gif Mano nuojauta nieko gero nesako. Aš jai liepiu tylėt, bet ana vis tiek lenda lauk doh.gif

Aš dar ne, vyną gurkšnoju, Sašenko koncerto klausausi. ax.gif

Vyk tas nuojautas tolyn, kada HCG ar NT?
Atsakyti
Labas rytas, visoms! Pagaliau SAULĖ matosi, net linksmesnė nuotaika. Taip laukiu rimto pavasario. smile.gif
QUOTE(*chiquita* @ 2012 03 03, 21:52)
Kaip tu, kokie pojūčiai, kada NT?

QUOTE(Grim @ 2012 03 04, 00:43)
Sveikos,
miegat, ania?  unsure.gif

*chiquita*, ačiū, bet kol kas jokių pujūčių man nėra. Įprastų įprasčiausias ciklas. O taip norėtųsi bent mažiausią pranašišką ženklelį pajusti. biggrin.gif
Nuotaika panaši kaip ir Grim - ir taip ir ne, gal taip gal ne. Žodžiu, per daug neįsijaučiu svajodama ir gana racionaliai laikausi (tai gal būt vienintelis nebūdingas man dalykas tongue.gif ).
Atsakyti
4u.gif Sveikos merginos , o jums po IUI jautesi nuolatinis pilvo maudimas ???ir dar labai kazkaip sunku miegoti ant desinio sono (greit pavargstu)butent ten kur folis buvo ????
Atsakyti
Aciu visoms uz palaikyma, tikiuosiu viskas bus liuks. Labai grazi siandien dienele, tikras pavasaris.
Grim, kita savaite jau reikia laukt atsakymu, turetu paaisket ar mums pavyko 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(gitana36 @ 2012 03 04, 13:38)
4u.gif Sveikos merginos , o jums po IUI jautesi nuolatinis pilvo maudimas ???ir dar labai kazkaip sunku miegoti ant desinio sono (greit pavargstu)butent ten kur folis buvo ????

Taip po IUI gali paskaudeti. Man si karta net labai skaudejo pilvas pora dienu, paskui viskas nurimo.
Atsakyti
Sobo, o kada jūs su Grim darysit NT? Man be kovo 9 d. neverta net. Bet vis tiek, prisidedu prie jūsų kitos savaitės laukiančių. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasakrita @ 2012 03 04, 13:50)
Sobo, o kada jūs su Grim darysit NT? Man be kovo 9 d. neverta net. Bet vis tiek, prisidedu prie jūsų kitos savaitės laukiančių. smile.gif

malonu, kad jungies prie musu 4u.gif . Man gydytoja liepe HCG daryt 03.12, Grim turetu daryt keliom dienom anksciau. Dar nenusprendziau ar gadint NT. Jei gadinsiu tai galeciau jau kovo 8 d. Tai jei ka galesim kartu gadint ax.gif . O kaip tau savijauta? kokie pojuciai?
Atsakyti
QUOTE(sobo @ 2012 03 04, 15:29)
O kaip tau savijauta? kokie pojuciai?

Deja jokių pojūčių. Kovo 8tą darysiu Prg tyrimą, gal tada kas daugiau paaiškės. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sobo @ 2012 03 04, 12:49)
Aciu visoms uz palaikyma, tikiuosiu viskas bus liuks. Labai grazi siandien dienele, tikras pavasaris.
Grim, kita savaite jau reikia laukt atsakymu, turetu paaisket ar mums pavyko 4u.gif
Papildyta:

Taip po IUI gali paskaudeti. Man si karta net labai skaudejo pilvas pora dienu, paskui viskas nurimo.

Nu blyn kad pirmas dienas , tai taip bet dabar jau 6 diena po IUI....???
O gal dufastonas savo daro nes geriu nuo 3 dienos ..?? Su nauju IUI nauju bajeriu vis atsiranda .... g.gif
Atsakyti