Įkraunama...
Įkraunama...

IUI tema

QUOTE(Ziogute @ 2012 03 01, 18:52)
Nebūtinai pms 4u.gif

Ech, aš šiandien mažai pozityvi biggrin.gif Ale į vakarą jau nieko. Vyras pripirko sausainių, popkornų - puotausim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2012 03 01, 19:42)
Kad užkibt tai jai užkimba, kai tik su vyru viskas tvarkoj būna..
Sorry, įsiterpiau...  blush2.gif  4u.gif
kodel sorry? tiesa sakai..
Atsakyti
Labas rytas visoms 4u.gif

Eisiu šiandien pas naują gydytoją, pasidalinsiu paskui su jumis, ką naujo pasakė smile.gif

keliu kavos puodelį į jūsų sveikatą smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites , kaip laikotes. Man 4 diena po IUI, kazko pilvukas isputes ir pamaudzia bet jau pripratusi tai blush2.gif
Atsakyti
Niu tai va. Nauja gydytoja pasakė, kad pas mane policistinės kiaušidės ir tos schemos,kurias taikė prieš tai - netinkamos...
Kol kas LP nesiūlo darytis, o pasidaryti dar pora IUI su kitom schemom. O tada galvoti apie LP ar IVF. Šiaip sakė, kad esu perspektyvi pacientė smile.gif
Nu dėl policistinių nekokia naujiena, bent tiek paguodė, kad esu perspektyvi smile.gif
O aną gydytoją reik gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziogute @ 2012 03 02, 13:19)
Niu tai va. Nauja gydytoja pasakė, kad pas mane policistinės kiaušidės ir tos schemos,kurias taikė prieš tai - netinkamos...
Kol kas LP nesiūlo darytis, o pasidaryti dar pora IUI su kitom schemom. O tada galvoti apie LP ar IVF. Šiaip sakė, kad esu perspektyvi pacientė smile.gif
Nu dėl policistinių nekokia naujiena, bent tiek paguodė, kad esu perspektyvi smile.gif

unsure.gif O kas ta ana gydytoja ir kas nauja blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2012 03 02, 13:25)
unsure.gif O kas ta ana gydytoja ir kas nauja blush2.gif

Ana - Bogdanskiene, nauja - Ziobakiene
Atsakyti
QUOTE(Ziogute @ 2012 03 02, 12:30)

ar ilgai teko laukti eilėj pas naują?
Atsakyti
Sveikos panos, siandien 7 dienos po IUI. Jauciu, kad bus nestumas 4u.gif nes maudzia pilvuko apacia, kartais duria i sonus. Lygiai taip man buvo per pirma nestuma. Duok dieve, kad mano spejimai pasitvirtintu bigsmile.gif
Grim kokios naujienos pas tave?
Papildyta:
QUOTE(Ziogute @ 2012 03 02, 14:19)

Saunuole, kad neprisirisai prie vienos gydytojos. Sekmes tau naujame starte 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sobo @ 2012 03 02, 15:48)
Sveikos panos, siandien 7 dienos po IUI. Jauciu, kad bus nestumas  4u.gif nes maudzia pilvuko apacia, kartais duria i sonus. Lygiai taip man buvo per pirma nestuma. Duok dieve, kad mano spejimai pasitvirtintu  bigsmile.gif

user posted image
laikau kūmsčius..
Atsakyti
QUOTE(sobo @ 2012 03 02, 16:48)
Sveikos panos, siandien 7 dienos po IUI. Jauciu, kad bus nestumas  4u.gif nes maudzia pilvuko apacia, kartais duria i sonus. Lygiai taip man buvo per pirma nestuma. Duok dieve, kad mano spejimai pasitvirtintu  bigsmile.gif
Grim kokios naujienos pas tave?
Papildyta:

Saunuole, kad neprisirisai prie vienos gydytojos. Sekmes tau naujame starte  4u.gif

Sobo, laukiam puikių naujienų 4u.gif išsižioję wink.gif
Papildyta:
QUOTE(zuzla @ 2012 03 02, 13:33)
ar ilgai teko laukti eilėj pas naują?

Nea, žinok nereik ilgai laukt. Aš prieš 4 d registravaus.
Atsakyti
QUOTE(sobo @ 2012 03 02, 15:48)

Laikau kumščius už sėkminga pabaiga 4u.gif
Atsakyti