Įkraunama...
Įkraunama...

IUI tema

QUOTE(Jorie @ 2012 02 28, 23:37)
Visi hormonai padaryti, LP taip pat, kelis ciklus stebėjo, vystosi normaliai. Vyras  - pilnas spermos tyrimas (pats pirmas nusiųstas buvo smile.gif
Beje, o kokia pas tave problema?

vyro turto judrumas siek tiek zemiau normos. Ir dar tyrimas po sueities neigiamas.
O as pati netirta, nei hormonai nei LP, bet pats pirmas IUI natur cikle uzkibes buvo. Tik kaip minejau nesivyste ir sausi isvale. Dabar laukiu mmm, triju ciklu, o paskui vel prie darbo
Atsakyti
QUOTE(orchideja88 @ 2012 02 29, 19:37)
vyro turto judrumas siek tiek zemiau normos. Ir dar tyrimas po sueities neigiamas.
O as pati netirta, nei hormonai nei LP, bet pats pirmas IUI natur cikle uzkibes buvo. Tik kaip minejau nesivyste ir sausi isvale. Dabar laukiu mmm, triju ciklu, o paskui vel prie darbo

Man gydytojas sakė, kad testas po sueiteis nieko nereiškia, vienoda tikymybė pastoti tiek tuo atveju, kai teigiamas tiek tuo, kai neigiamas, dar persiuntė anglišką straipsnį apie tai. Tai pas tave praktiškai viskas gerai 4u.gif
O kiek laiko nepavyksta?
Ir manau, jei jau užkibo, tai gal viskas neblogai smile.gif Vadinasi labai nedaug trūksta... Va mano draugė per tą laiką kol mes bevaisiai darbuojamės ir persileidimą turėjo ir jau pagimdė ir vaikeliui jau 4 mėn... Nekalbant dar apie tris drauges, kurios per tą laikotarpį pagimdė. Ir taip sutapti visoms gimdyti doh.gif
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 02 29, 11:09)
As nelaukiu mmm  doh.gif  Taigi 4-ta cikla jau stimuliuoju. Iki mmmm laiko dar 3 dienos, galeciau bandyt gadint NT jau, visgi siandien 13 DPO (ir kai susileidau Ovitrele sprogduka)  unsure.gif 
Tik sakau, jei si cikla irgi nepasiseks- kovo men jau bus einama prie IUI.
Bet kodelllll????? Nu kodel nepavyksta pastot? Kas bjauriausia, kad su 2 vaikais nebuvo jokiu bedu, kai suplanavom trecia- irgi pastojau per 1 cikla, tik kad buvo nesivystantis  verysad.gif
Mane labiausiai neramina terminas "neaiskios kilmes nevaisingumas" - tada ir medicina bejege jau  doh.gif
Bet ka padarysi, eisiu ir as iki galo, vyra jau itikinau del IUI, bandau pati tam nusiteikt, nors man kur kas lengviau nei jam  doh.gif

O kai neaiški kilmė ir nei vieno vaiko neturi ir jau 30, tai galvoji, kad ir to vienintelio užtektų, tik kad pavyktų verysad.gif
Čia tipo paguodžiau 4u.gif
Nors man tai neveikia, kai sako, kad kitiems dar blogiau nei man smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jorie: 29 vasario 2012 - 19:36
QUOTE(orchideja88 @ 2012 02 29, 19:30)
laukiu mmm, laukiu. Jau 6 savaites po A, o mmm nera. O iki IUI man net triju mmm reikia sulaukti, tai tik kokia geguze IUI nusimato.
Psio, kitos savaites pradzioj varau i nmc, nes galvoju, kad gal jau kazkas negerai.
O maide gal jau isvare atostogu.
4u.gif
Prie neigiamu rezultatu pasirodo irgi priprantama...
Laikykis ir galvok apie tolimesnius veiksmus

Penktadieniui jau užsiregistravus pas kitą gydytoją. Bus įdomu išgirsti kitą nuomonę, užklausiu ir dėl LP. Nenuleidžiu rankų, darysiu viską, kol pasieksiu tikslą!
Ačiū už balionėlius, mergytės!

O dėl LP, ten reik pagulėt ligoninėje po operacijos? Ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(Ziogute @ 2012 02 29, 20:41)
Penktadieniui jau užsiregistravus pas kitą gydytoją. Bus įdomu išgirsti kitą nuomonę, užklausiu ir dėl LP. Nenuleidžiu rankų, darysiu viską, kol pasieksiu tikslą!
Ačiū už balionėlius, mergytės!

O dėl LP, ten reik pagulėt ligoninėje po operacijos? Ar kaip?

Man ryte darė, pernakvojau ir kitos dienos dienos ryte jau namie smile.gif O paskui voliojimasis namie savaitėlę mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jorie @ 2012 02 29, 20:34)
Man gydytojas sakė, kad testas po sueiteis nieko nereiškia, vienoda tikymybė pastoti tiek tuo atveju, kai teigiamas tiek tuo, kai neigiamas, dar persiuntė anglišką straipsnį apie tai. Tai pas tave praktiškai viskas gerai  4u.gif
O kiek laiko nepavyksta?
Ir manau, jei jau užkibo, tai gal viskas neblogai smile.gif Vadinasi labai nedaug trūksta... Va mano draugė per tą laiką kol mes bevaisiai darbuojamės ir persileidimą turėjo ir jau pagimdė ir vaikeliui jau 4 mėn... Nekalbant dar apie tris drauges, kurios per tą laikotarpį pagimdė. Ir taip sutapti visoms gimdyti  doh.gif
Papildyta:
Papildyta:

Planuojam daugiau nei metelius. Aisku nera daug, bet kai kaip pati rasei metuku virs 30, o vaiku dar visai nera tikrai nesinori sedeti rankas sudejus.
Del testo po sueities, tai as irgi girdejusi, kad tikimybe pastoti tokia pati. As siaip pozityviai nusiteikusi del IUI - pirmakart kibo - kibs ir kitus, tik reikia islaukti iki IUI.
Nieko, anksciau ar veliau visos mes leliukus supuosim, juk jeigu IUI skyrelyje esam, vadinasi pastoti tikimybiu turim.
Atsakyti
QUOTE(Ziogute @ 2012 02 29, 18:00)
Rezultatas ZERO!!!! 4iui šuniui ant uodegos! Nuriedejo dvi ar trys ašaros ir vsio. Anksčiau būdavo upeliai:) tuščia kažkaip ir tiek

Laikykis verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Sangria, laikausi normaliai, aciu. As toli grazu ne atostogu isvaziavau - mokslai prispaude, tai reikia cia tvarkytis ilgai ir nuobodziai. O siaip - nebenoriu jokiu IUI ir stimuliaciju. Kai grisiu i LT, lai vyras sprendzia ar darom, ar nedarom, as nebeturiu jegu apie tai nuolat galvoti. Nuo siandien griezta dieta su kruvelle multivitaminu.
Atsakyti
Sveikos merginos. Po dviejų nesėkmingų IUI taupėm pinigėlius IVF, o vyras gėrė tamoksifeną ir tribulus bei maca ( nes per abu IUI sperma po atplovimo 1 mln ir 14 % judrumas ). Vaistus gėrė du mėn., prieš kelias dienas pasidarė tyrimą - judrumas pakilo iki 26%, koncentracija 19 mln. Sakyčiau nemažas pagerėjimas.
Tai dabar vėl galvojam apie IUI. Tik dar nežinau, ar su toku judrumu yra realių šansų. Pas gydytoją ko gero eisiu tik ciklo pradžioj, po dviejų savaičių kažkur.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 03 01, 18:52)
Sangria, laikausi normaliai, aciu. As toli grazu ne atostogu isvaziavau - mokslai prispaude, tai reikia cia tvarkytis ilgai ir nuobodziai. O siaip - nebenoriu jokiu IUI ir stimuliaciju. Kai grisiu i LT, lai vyras sprendzia ar darom, ar nedarom, as nebeturiu jegu apie tai nuolat galvoti. Nuo siandien griezta dieta su kruvelle multivitaminu.

Suprantu, kad eina laikas ir pavargsti nuo to laukimo, nuo tu vaistu, stimuliaciju. Ogal ir nebeprireiks ju, atsipalaiduosi, grisi ir gal iseis pastoti naturaliai, gal organizmas pailsejes nuo tu vaistu pats ims ir uzkibs , kas cia zino. Kiek jau skaiciau tokiu istoriju oj oj. Vakar netgi per telika ziurejau kai pora negaleja susilaukti savo vaiku virs 10 metu kreipesi i surogatine motina, taciau ta motina pagimde 26 sav. ir dvynukai mire. O praejus kaz kiek menesiu ji pastojo naturaliai irgi sakyciau nepaaiskinama situacija, vot eme Dievulis ir atsiunte. Kol turi gimda ir nera klimakso pagimdyti gali mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

aš net kavos nesiūlau, nes pati pikta/kažkokia nelaiminga/susiraukus unsure.gif
Ryškiai pmsas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2012 03 01, 17:58)
Suprantu, kad eina laikas ir pavargsti nuo to laukimo, nuo tu vaistu, stimuliaciju. Ogal ir nebeprireiks ju, atsipalaiduosi, grisi ir gal iseis pastoti naturaliai, gal organizmas pailsejes nuo tu vaistu pats ims ir uzkibs , kas cia zino. Kiek jau skaiciau tokiu istoriju oj oj. Vakar netgi per telika ziurejau kai pora negaleja susilaukti savo vaiku virs 10 metu kreipesi i surogatine motina, taciau ta motina pagimde 26 sav. ir dvynukai mire. O praejus kaz kiek menesiu ji pastojo naturaliai irgi sakyciau nepaaiskinama situacija, vot eme Dievulis ir atsiunte. Kol turi gimda ir nera klimakso pagimdyti gali mirksiukas.gif

Kad užkibt tai jai užkimba, kai tik su vyru viskas tvarkoj būna..
Sorry, įsiterpiau... blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2012 03 01, 19:30)
Sveikos,

aš net kavos nesiūlau, nes pati pikta/kažkokia nelaiminga/susiraukus unsure.gif
Ryškiai pmsas doh.gif

Nebūtinai pms 4u.gif
Atsakyti