QUOTE(orchideja88 @ 2012 02 29, 19:37)
vyro turto judrumas siek tiek zemiau normos. Ir dar tyrimas po sueities neigiamas.
O as pati netirta, nei hormonai nei LP, bet pats pirmas IUI natur cikle uzkibes buvo. Tik kaip minejau nesivyste ir sausi isvale. Dabar laukiu mmm, triju ciklu, o paskui vel prie darbo
Man gydytojas sakė, kad testas po sueiteis nieko nereiškia, vienoda tikymybė pastoti tiek tuo atveju, kai teigiamas tiek tuo, kai neigiamas, dar persiuntė anglišką straipsnį apie tai. Tai pas tave praktiškai viskas gerai
O kiek laiko nepavyksta?
Ir manau, jei jau užkibo, tai gal viskas neblogai
Vadinasi labai nedaug trūksta... Va mano draugė per tą laiką kol mes bevaisiai darbuojamės ir persileidimą turėjo ir jau pagimdė ir vaikeliui jau 4 mėn... Nekalbant dar apie tris drauges, kurios per tą laikotarpį pagimdė. Ir taip sutapti visoms gimdyti
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 02 29, 11:09)
As nelaukiu mmm
Taigi 4-ta cikla jau stimuliuoju. Iki mmmm laiko dar 3 dienos, galeciau bandyt gadint NT jau, visgi siandien 13 DPO (ir kai susileidau Ovitrele sprogduka)
Tik sakau, jei si cikla irgi nepasiseks- kovo men jau bus einama prie IUI.
Bet kodelllll????? Nu kodel nepavyksta pastot? Kas bjauriausia, kad su 2 vaikais nebuvo jokiu bedu, kai suplanavom trecia- irgi pastojau per 1 cikla, tik kad buvo nesivystantis
Mane labiausiai neramina terminas "neaiskios kilmes nevaisingumas" - tada ir medicina bejege jau
Bet ka padarysi, eisiu ir as iki galo, vyra jau itikinau del IUI, bandau pati tam nusiteikt, nors man kur kas lengviau nei jam
O kai neaiški kilmė ir nei vieno vaiko neturi ir jau 30, tai galvoji, kad ir to vienintelio užtektų, tik kad pavyktų
Čia tipo paguodžiau
Nors man tai neveikia, kai sako, kad kitiems dar blogiau nei man