Įkraunama...
Įkraunama...

IUI tema

QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 02 29, 10:09)
Bet ka padarysi, eisiu ir as iki galo, vyra jau itikinau del IUI, bandau pati tam nusiteikt, nors man kur kas lengviau nei jam  doh.gif

Kodėl tau lengviau? g.gif
Atsakyti
Na sveikutes mergaites, man 3 diena po IUI savijauta gera viskas ok. IUI diena buvo galima sakyti naturaliame cikle užauges 1 folis jau ovuliuojantis( aisku gleivine storinau su Letrazole 3 diena nuo 9 c.d) , kaip sake gygytoja. Vyro turtas 93% 4u.gif Gleivine gera. Na nezinau kad dar gali pakisti koja man , kovojau su FSH ( kuris budavo 20-26)bet butent si menesi buvo 8.34, tad nezinau kas pakis koja sykart 4u.gif ( o be to gruodi turejau LP tai prainamumas geras, viena problema kad viena kiauside labai silpna)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitana36: 29 vasario 2012 - 12:10
Sveikos,

padarykit man kas nors kavos unsure.gif

Gitana, vat ir aš sakau: nėr kliūčių, kad nepasisektų, taip kad pasiseks drinks_cheers.gif

QUOTE(*chiquita* @ 2012 02 28, 23:20)
Taip pat būna, kad organizmas atmena ta embriona kaip svetimkūni, tada daromos LIT (Lymphocyte Immunization Therapy) procedūros, prieš nėštuma, ir neštumo metu, kad organizmą pripratintu, prie tečio genetinės informacijos.

Paaiškinkit, kas tai yr... Nesuprantu angliškai, tai nors maždaug apšvieskit...
Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2012 02 29, 12:25)

Padariau, ateinu user posted image
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2012 02 29, 13:01)
Kodėl tau lengviau?  g.gif

Man lengviau visokeriopai- as jau turiu 2 vaikus, o jis nei vieno, as daugiau apsiskaicius tais reikalais nei jis, man tai atrodo vienas is budu susilaukt b\vaikucio, o jam tai atrodo jau papildomas kisimasis ir nenaturalus reikalas, nes ne pats pagamins ta leliuka. Daug niuansu. Manau, is dalies ir jo vyriskas ego izeistas... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2012 02 29, 12:25)

žiūrėk, maika išpildė tavo norą unsure.gif o kaip su mano..

nuvežkit mane kas nors prie jūros unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 02 29, 13:55)
Man lengviau visokeriopai- as jau turiu 2 vaikus, o jis nei vieno, as daugiau apsiskaicius tais reikalais nei jis, man tai atrodo vienas is budu susilaukt b\vaikucio, o jam tai atrodo jau papildomas kisimasis ir nenaturalus reikalas, nes ne pats pagamins ta leliuka. Daug niuansu. Manau, is dalies ir jo vyriskas ego izeistas... smile.gif

Sutinku 100 % drinks_cheers.gif
Atsimenu savo vyra kai planavome pirma nestuke.gif jam tikrai buvo labai sunku, sutiko jis is karto wub.gif , bet labai pergyveno g.gif nors problema buvo pas mane doh.gif todel niekam nesakem tada ir dabar is saviskiu niekas nezino schmoll.gif
Nors si karta gyd. Treisas LV pasake, kad vyras labai geras, matau, kad jis vistiek itemptas nuo siu proceduru verysad.gif
Atsakyti
Ziogeli, siandien treciadienis jau, kaip laikaisi ?
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2012 02 29, 12:38)
Padariau, ateinu user posted image

user posted image

QUOTE(zuzla @ 2012 02 29, 12:56)
žiūrėk, maika išpildė tavo norą unsure.gif o kaip su mano..

nuvežkit mane kas nors prie jūros unsure.gif

Aš čia tave teleportuoju, nesispardyk
user posted image

O čia jau teleportuota
user posted image

lotuliukas.gif

Į temą - man jokių nėštumo požymių lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sobo @ 2012 02 29, 15:26)
Ziogeli, siandien treciadienis jau, kaip laikaisi ?

Rezultatas ZERO!!!! 4iui šuniui ant uodegos! Nuriedejo dvi ar trys ašaros ir vsio. Anksčiau būdavo upeliai:) tuščia kažkaip ir tiek
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2012 02 29, 10:08)
diana kaip tau sekasi?kokia tavo planai?
orchideja kiek skaiciau tu vis lauki mmm ir pradesi vel IUI ane?
Maidenana o kaip tu laikaisi?skaiciau, kad vaziuosi kaz kur pailseti, manau faina atitrukti nuo visko, nuo tu visu minciu ax.gif
Mergaites visoms siunciu po virusiuka 2.gif  2.gif  2.gif

laukiu mmm, laukiu. Jau 6 savaites po A, o mmm nera. O iki IUI man net triju mmm reikia sulaukti, tai tik kokia geguze IUI nusimato.
Psio, kitos savaites pradzioj varau i nmc, nes galvoju, kad gal jau kazkas negerai.
O maide gal jau isvare atostogu.

QUOTE(Ziogute @ 2012 02 29, 19:00)
Rezultatas ZERO!!!! 4iui šuniui ant uodegos! Nuriedejo dvi ar trys ašaros ir vsio. Anksčiau būdavo upeliai:) tuščia kažkaip ir tiek

4u.gif
Prie neigiamu rezultatu pasirodo irgi priprantama...
Laikykis ir galvok apie tolimesnius veiksmus
Atsakyti
QUOTE(Ziogute @ 2012 02 29, 20:00)

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti