QUOTE(Tino @ 2012 02 21, 18:20)
o tai kokių zarazų rado?
kaip AFS?
o aš grįžau iš prof dėl savo aukšto FSH, tai pasimetus visiškai... žiūriu, pas kokį gydytoją nueik, tai kiekvienas savo gydymą perša. ir kiekvienas savo biznį daro... taip liūdna pasidarė, kai nespėji net sureaguot, o tampi bandomuoju triušiu ir dar už tyrimus nureketuoja, ko visai nereikia. prirašė visokių tyrimų, tik pasidaryk ir gydys dabar mane, paskui vyrą ir pastosim natūraliai
kai 6 metus to nepavyko padaryt... susisuko makaulėj viskas. manau, kad dar nueisiu FSH pakartojimo atsakymo, gal duos Thybono receptą ir daugiau neisiu. aš jau nebeturiu laiko - reikia IVF daryt. stimuliacijos blogai, kalbėjo, nu bet kad kai viskas kitkas labai gerai, tai kas belieka? laukt 40'ties?
beje, mano OT vakar rodė gražius II
prie FSF 17, kas supranta. cirkas
pradedu manyt, kad tai laboratorijos klaida...
atsiprašau, gal ne į temą išsiliejau, bet kol šviežia, tol skauda....
zinok, viena karta paskambina man drauge pasikukciuodama ir sako - ateik isgersim bonke. nustebau, nuejau. parode lapeli su kraujo tyrimu.. 'diagnoze - leukemija'. isgerus bonke ir ismiegojus, as paskambinau i savo valdiska klinika, susitariau, bla bla, pakartojo jai ta tyrima. Ir dar apsidraudimui privacioje, bet kitoje klinikoje pakartojo. Po keliu dienu ateina visi atsakymai is visu kliniku - "jus esate visiskai sveika'. O toji 'leukemine' klinika ta diena dar keletai zmoniu ateme po 5 metus gyvenimo, nes visiems buvo 'leukemija'. Aparatas suluzes, pasirodo buvo. 'atsiprasom, oj, koks
nesusipratimas!' tiesiog vat taip vat.
moteri galima tirti iki grabo lentos. juk tu turi plana? tai jo ir laikykis.
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.