Įkraunama...
Įkraunama...

IUI tema

QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 02 28, 21:22)
Labukas, mergaites  4u.gif
Noreciau jungtis prie jusu jau  ax.gif

Sveika prisijungus, linkiu kad už poros dienų pamatytum II ir nebereikėtų tų IUI 4u.gif

QUOTE(Jorie @ 2012 02 28, 21:46)
Sveikos,
- kaip dažnai galima daryti IUI stimuliuojamame cikle? kas mėn.?
--Kaip manote, ar verta stimuliuoti ciklą? Įtariu, kad gydytojai nesiūlys stimuliacijos, nes viskas kaip ir tvarkoje.

Sveika prisijungus 4u.gif
- Dažniausiai daro kokius 3 iš eilės, tada pertrauka bent mėnesiuko ir tada vėl galima darytis. Bet šiaip gydytojai net patys nesiūlo užsižaisti su IUI, rekomenduoja iki 6 IUI, jeigu nepavyksta tada rimtesnių bėdų ieškoti arba IVF bandyti.
-- Mūsų situacija panaši, man irgi siūlo natūraliame cikle nes ovuliacija vyksta, bet aš noriu stimuliuotis, nes daugiau šansų pastoti. Tai aš tik už stimuliacijas kartu su IUI

QUOTE(mamyte.lt @ 2012 02 28, 22:01)
Tada ir as  nestuke.gif  Visi siandien velniu gavo nuo manes  doh.gif

Tada ir aš lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
nes kokios 3 dienos esu visiška isterikė, rėkiu ant vyro žliumbiu, nors jokių hormoninių preparatų nenaudoju, turbūt pavasarinė psichozė man biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *chiquita*: 28 vasario 2012 - 23:06
<Orchiduke> ir Jorie, sveikos prisijungusios smile.gif Sekmes jums 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(diana_j @ 2012 02 28, 23:42)
stimuliuojant galima daryt is eiles kiekviena menesi, net ir geriau nes organizmas isivaziuoja i ritma  mirksiukas.gif , o tau GN dare?, o mazu pabandyt viena IUI ir hople bus, ka gali zinot juk  4u.gif

GN - tai gimdos nuotrauka? Kiek suprantu, ji mažiau informatyvi nei LP, man kažkaip, kai siūlė LP, kažką pasakojo apie nuotrauką, bet nurodė, kad tai nėra tikslu, tai dariau LP nemastydama, ką ten keli pjūveliai smile.gif O gal jau kažką ir maišau, rudenio pradžioje visus tyrimus dariausiai, tai pasimiršo jau viskas šiek tiek.
Atsakyti
QUOTE(Jorie @ 2012 02 28, 22:59)
GN - tai gimdos nuotrauka? Kiek suprantu, ji mažiau informatyvi nei LP, man kažkaip, kai siūlė LP, kažką pasakojo apie nuotrauką, bet nurodė, kad tai nėra tikslu, tai dariau LP nemastydama, ką ten keli pjūveliai smile.gif O gal jau kažką ir maišau, rudenio pradžioje visus tyrimus dariausiai, tai pasimiršo jau viskas šiek tiek.

Taip GN yra gimdos nuotrauka ir taip ji ne tokia informatyvi, kaip LAP 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 02 28, 23:15)
Jei atvirai, niekad nemaniau, kad teks iki to daeit, kaip IUI  unsure.gif 
Bet ko nepadarysi vardan vieno tikslo- mazylio ant ranku  wub.gif

Suprantu, as tai isgyvenau pries 10 m, tada tai IUI buvo kazkas nerealaus doh.gif o dabar teko rinktis ar bandyti IUI ar is karto IVFa mirksiukas.gif
Atsakyti
Labos mergytės!!! Saldžių ir lengvų visoms;)
Atsakyti
QUOTE(*chiquita* @ 2012 02 28, 23:58)
Sveika prisijungus  4u.gif
- Dažniausiai daro kokius 3 iš eilės, tada pertrauka bent mėnesiuko ir tada vėl galima darytis. Bet šiaip gydytojai net patys nesiūlo užsižaisti su IUI, rekomenduoja iki 6 IUI, jeigu nepavyksta tada rimtesnių bėdų ieškoti arba IVF bandyti.
-- Mūsų situacija panaši, man irgi siūlo natūraliame cikle nes ovuliacija vyksta, bet aš noriu stimuliuotis, nes daugiau šansų pastoti. Tai aš tik už stimuliacijas kartu su IUI

Tai gerai, kad galima iš eilės, nes laikas tai eina... o kuo daugiau jo eina tuo sunkiau darosi. Dėl 6 IUI tai žinau. O ką turėjai omenyje "rimtesnių bėdų ieškoti"? Ko dar galima ieškoti? Jau man kažkaip atodo, kad viskas padaryta, reikia gal tų bėdų ieškoti ir prieš IUI...

Smagu, kad palaikai mano nuomonę dėl stimuliacijos 4u.gif Drąsiau bus laikytis savo nuomonės. Jau vyrą įtikinau prieš kelis mėn. Bet pačiai dar save galutinai įtikinti reikia, kad teisingai darau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jorie @ 2012 02 28, 23:10)
Tai gerai, kad galima iš eilės, nes laikas tai eina... o kuo daugiau jo eina tuo sunkiau darosi. Dėl 6 IUI tai žinau. O ką turėjai omenyje "rimtesnių bėdų ieškoti"? Ko dar galima ieškoti? Jau man kažkaip atodo, kad viskas padaryta, reikia gal tų bėdų ieškoti ir prieš IUI...

Tirtis galima be galo, tik reikia pinigų turėti.

Išsitirti iš endokrinologinės pusės (skydliaukė, antinksčiai)
Išsitirti zarazas, jeigu jų nerado, yra daromi grakijoje išslėptų zarazų tyrimai.
Dar yra Imunologiniai tyrimai, bet jų lietuvoje irgi nedaro.
Taip pat būna, kad organizmas atmena ta embriona kaip svetimkūni, tada daromos LIT (Lymphocyte Immunization Therapy) procedūros, prieš nėštuma, ir neštumo metu, kad organizmą pripratintu, prie tečio genetinės informacijos.
Bet tuos imunologinius, LIT ir užsleptas zarazas mergaitės dažniausiai tiriasi po kelių nepavykusiu IVF.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *chiquita*: 28 vasario 2012 - 23:25
QUOTE(*chiquita* @ 2012 02 29, 00:20)
Tirtis galima be galo, tik reikia pinigų turėti.

Išsitirti iš endokrinologinės pusės (skydliaukė, antinksčiai)
Išsitirti zarazas, jeigu jų nerado, yra daromi grakijoje išslėptų zarazų tyrimai.
Dar yra Imunologiniai tyrimai, bet jų lietuvoje irgi nedaro.
Taip pat būna, kad organizmas atmena ta embriona kaip svetimkūni, tada daromos LIT (Lymphocyte Immunization Therapy) procedūros, prieš nėštuma, ir neštumo metu, kad organizmą pripratintu, prie tečio genetinės informacijos.
Bet tuos imunologinius, LIT ir užsleptas zarazas mergaitės dažniausiai tiriasi po kelių nepavykusiu IVF.

Labai ačiū už info, dabar žinosiu, kad ir po IVF yra šansų. O kuo daugiau šansų, tuo ramiau man kažkaip.
Atsakyti
Labas rytas mergaites 4u.gif uzejau i savo senus namucius paziureti kaip sekasi mano bendrazygems, o ziuriu, kad daug nauju mergaiciu atsirado doh.gif , taip norisi, kad niekam nereiketu lankytis panasiuose puslapiuose, norisi, kad visos be jokiu proceduru ir problemu taptu nestuke.gif , bet nieko, anksciau ar veliau taip ir bus. Taigi naujokems linkiu neuzsibuti cia ir ko greiciau prisijungti prie nestukiu aisku, kad ta pati linkiu ir senbuvems 4u.gif
diana kaip tau sekasi?kokia tavo planai?
orchideja kiek skaiciau tu vis lauki mmm ir pradesi vel IUI ane?
Maidenana o kaip tu laikaisi?skaiciau, kad vaziuosi kaz kur pailseti, manau faina atitrukti nuo visko, nuo tu visu minciu ax.gif
Mergaites visoms siunciu po virusiuka 2.gif 2.gif 2.gif
Atsakyti
As nelaukiu mmm doh.gif Taigi 4-ta cikla jau stimuliuoju. Iki mmmm laiko dar 3 dienos, galeciau bandyt gadint NT jau, visgi siandien 13 DPO (ir kai susileidau Ovitrele sprogduka) unsure.gif
Tik sakau, jei si cikla irgi nepasiseks- kovo men jau bus einama prie IUI.
Bet kodelllll????? Nu kodel nepavyksta pastot? Kas bjauriausia, kad su 2 vaikais nebuvo jokiu bedu, kai suplanavom trecia- irgi pastojau per 1 cikla, tik kad buvo nesivystantis verysad.gif
Mane labiausiai neramina terminas "neaiskios kilmes nevaisingumas" - tada ir medicina bejege jau doh.gif
Bet ka padarysi, eisiu ir as iki galo, vyra jau itikinau del IUI, bandau pati tam nusiteikt, nors man kur kas lengviau nei jam doh.gif
Atsakyti
Tik dabar radau pirmame puslapyje filmuka apie IUI doh.gif
O as, kai gulejau po proceduros, bandziau isivaizduoti kas viksta viduje, bet butent kaip filme
Kas čia kalba? / Look Who's Talking su muzika ir visais garsais thumbup.gif

Su dukra neseniai ziurejome mirksiukas.gif

Geros dieneles visoms 4u.gif

Atsakyti