Įkraunama...
Įkraunama...

IUI tema

QUOTE(maika @ 2012 02 28, 08:13)
Tas klaustukas reiškia kad nežinau kelinta tai IUI  ax.gif

Pirma ax.gif tikios ir paskutine thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziogute @ 2012 02 28, 00:32)
[COLOR=blue]

Sobo, ačiū, kad teiraujies. Savijauta nekokia: morališkai laukiu mm, nes pilvą jau vis labiau maudžia! Net jau užsiregistravau pas kitą gydytoją. O šiaip irgi norisi kuo greičiau to utrogest nebesikišt, nes svorio 4kg priaugau per tuos visokius hormonus, nuotaika svyruoja! Nu žo, nesąmonė.  Kada, Sobo, darysies hcg?

Laikykis, gal kitas kartas bus sekmingas. Bet kol tos memes neatejo yra mazyte viltis 4u.gif . Man hcg 03.12. Tas svorio augimas mane irgi labai nervina. Nuo tu stimuliaciju gelbejimo ratas ant liemens greit atsirado. Sunki ta musu dalia ... doh.gif
Atsakyti
Sveikos,

Turiu baltos kavos, dar nespėjau išgert, galiu pasidalint biggrin.gif

Blyn, pamiršau vakar Utrogestą įsidėt doh.gif

Prisiduodu: pojūčių jokių, neapsivėmiau, papų neskauda, kvapai neerzina lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2012 02 28, 11:30)
Turiu baltos kavos, dar nespėjau išgert, galiu pasidalint biggrin.gif

Stoju pati pirmoji į eilę prie kavos pioneer.gif Turiu juodo šokolado ax.gif
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2012 02 28, 11:58)
Stoju pati pirmoji į eilę prie kavos  pioneer.gif Turiu juodo šokolado  ax.gif

Jamk šlakelį kavos biggrin.gif O šokolado neeeee schmoll.gif Juodas fui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2012 02 28, 12:09)
Jamk šlakelį kavos biggrin.gif O šokolado neeeee schmoll.gif Juodas fui biggrin.gif

imk mano pienišką su apelsinų žievelių gabaliukais, aš vistiek nevalgau ax.gif
aš su žalia arbata.
Atsakyti
QUOTE(sobo @ 2012 02 28, 10:03)
Tas svorio augimas mane irgi labai nervina. Nuo tu stimuliaciju gelbejimo ratas ant liemens greit atsirado. Sunki ta musu dalia ... doh.gif

man taip ir nekrenta tie kg.. nors griezta dieta. matyt, hormonai visai isisiautejo, tad sumaistis organizme.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 02 28, 16:01)
man taip ir nekrenta tie kg.. nors griezta dieta. matyt, hormonai visai isisiautejo, tad sumaistis organizme.

O taip prie visų moralinių kančių kaip dar vieną "naudą" gaunam papildomo kūno svorio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziogute @ 2012 02 27, 15:47)
Chiquita, jei nieko tikrai neranda ir nebandėt dar IUI, tikrai tikiu, kad IUI jums padės  4u.gif

4u.gif

QUOTE(mamyte.lt @ 2012 02 27, 23:55)
siandien padarem IUI thumbup.gif
Kada jau galima tikrinti Hcg  mirksiukas.gif nes sesute man nesudebejo  pasakyti  lotuliukas.gif  doh.gif

Super, laikom kumštukus, kad sėkmingas būtų thumbup.gif
10-12DPI jau gali kraujuką nusileisti, HCG turėtų rodyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziogute @ 2012 02 28, 16:57)
O taip prie visų moralinių kančių kaip dar vieną "naudą" gaunam papildomo kūno svorio smile.gif
uoj, nesakyk....
Atsakyti
Radau radau!!!! Nėštumo požymį biggrin.gif Aš sužvėrėjau - pikta, susiraukus ir bambanti. Tinka, ania? lotuliukas.gif

Kiba tie visi vaistai nuotaika veikia, ar šiaip jau bjauri pasidariau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziogute @ 2012 02 27, 15:17)
Čia klausimas gal ir visoms merginoms: ar LP pateikė kažkokių "netikėtų siurprizų", jei įtarimų kad kažkas yra negerai nebuvo? Nu tarki gydytojas žiūrėjo echo ir GN, nieko įtartino nemato, bet LP parodė kažkokius sutrikimus... ar buvo kam nors taip?

Buvo. Man. GN nieko nerodė. LP parodė I st endometriozę.
Taip kad jei nepavyksta bent keli IUI, reikia daryt LP. net keista, kad anksčiau nedarytas.
Atsakyti