Įkraunama...
Įkraunama...

IUI tema

QUOTE(Ziogute @ 2012 02 27, 15:37)
Nu va tokios situacijos durniausios, nes žmogus nežinai nką tada gydytis...
man tai gydytoja sako, ką aš žinau, kas su jum čia negerai, gal kas tada užbūrė...

Aš pati vitaminus valgau, vyrą vitaminais maitinu ir bandysim IUI, daugiau nežinau ką daryti tokioj situacijoj rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(zuzla @ 2012 02 27, 15:40)
o man O.. pirmą kartą foliai abejose šonuose, tai turiu "džiaugsmelio"..

Imk 4u.gif

atsimenu aš irgi, po stimuliacijos visas susirietus vaikščiojau, šonai braškėjo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 02 27, 16:40)
mirksiukas.gif
gera gydytoja laugh.gif

o man O.. pirmą kartą foliai abejose šonuose, tai turiu "džiaugsmelio"..

Dėl to ir keičiu gydytoją. Arba pas būrėja reiks eit gydytis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*chiquita* @ 2012 02 27, 15:33)
Aš kaip tik dabar late kava gurkšnoju, prašom jungtis

Oi, kaip ačiūū 4u.gif Galiu hematogenu pasidalint biggrin.gif
Atsakyti
[quote=*chiquita*,2012 02 27, 16:42]
Aš pati vitaminus valgau, vyrą vitaminais maitinu ir bandysim IUI, daugiau nežinau ką daryti tokioj situacijoj rolleyes.gif
Papildyta:

Chiquita, jei nieko tikrai neranda ir nebandėt dar IUI, tikrai tikiu, kad IUI jums padės 4u.gif
Savo atveju, aš galvoju, kad ne viską dar ištyrė man...
Atsakyti
QUOTE(*chiquita* @ 2012 02 27, 15:42)

ačiū smile.gif

QUOTE(Ziogute @ 2012 02 27, 15:44)
Dėl to ir keičiu gydytoją. Arba pas būrėja reiks eit gydytis biggrin.gif

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sobo @ 2012 02 27, 14:31)
O kada tau HCG?

Nežinau unsure.gif Aš iš esmės nedarau nei testų, nei HCG... Nervina biggrin.gif Tiesiog laukiu (nors taaaip nekenčiu laukimo doh.gif ). Ir parsivilkdavo mmm laiku, tai nereikdavo nieko daryt... Jei vėluotų, dar truputį palaukčiau ir tada daryčiau. Tai tu pirma HCG pasidaryk, paskui aš biggrin.gif

QUOTE(Ziogute @ 2012 02 27, 15:06)
Grim, o Tau kažkas paaiškėjo po LP, ko nematė echo?

Šį kartą nea... Bet yra anksčiau darę LP, tai pasirodė, kad turiu endo 3 laipsnio. O gydytoja (ne dabartinė) jau ketino dar vieną IVF man daryt doh.gif

QUOTE(maika @ 2012 02 27, 15:31)
Kur ten ta kava su pienu..? Labai noriu  blush2.gif

Išlakiau viską unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2012 02 27, 19:30)
Nežinau  unsure.gif Aš iš esmės nedarau nei testų, nei HCG... Nervina biggrin.gif Tiesiog laukiu (nors taaaip nekenčiu laukimo  doh.gif ). Ir parsivilkdavo mmm laiku, tai nereikdavo nieko daryt... Jei vėluotų, dar truputį palaukčiau ir tada daryčiau. Tai tu pirma HCG pasidaryk, paskui aš biggrin.gif

mane irgi nervina tas laukimas ziaaauuriaiiii doh.gif todel darausi hcg ir tada jei nieko gero ramiai jau laukiu mm...nebereikia nei vaistu gert tas likusias dienas...o taip ir kankinu save ateina mm? neateina?? tai ir si kart darysiuos...testu negadinu, cia bergzdzias reikalas.
Labai butu smagu cia mudviems apkrest musu temele nestuke.gif .
Papildyta:
Ziogute o kaip tau savijauta?
Atsakyti
QUOTE(sobo @ 2012 02 27, 17:54)
Labai butu smagu cia mudviems apkrest musu temele  nestuke.gif .

Galvoju taip - nugi nėr jokių kliūčių, kurios iš esmės mum sutrukdytų biggrin.gif Ir jeigu jau būtų ne taip, kaip tikimės, tai čia kažkokia nesąmonė g.gif
Atsakyti
QUOTE(smaliziuke))) @ 2012 02 27, 15:47)
Mes tikrai nesam,kuriems piningai yra menkniekis.Musu pajamos ribotos ir skaiciuojam kiekviena centa.Per musu gyvenimo 11 metu kartu,buvom tik viena karta Palangoje,negalim sau leisti tokiu pramogu.Bet kai nugirsti kad kazkas dave,todel ir susimastai.Atrodo del tos laimes atiduotum viska.

as tai ir manau, kad padeka gydytojui gali but tik tada kai pastosi ar kai pagomdysi mirksiukas.gif , anksciau nera reikalo kazka nesti, nuo to procedura geresne nebus tikrai ir turtai nepageres ir foliu daugiau nuo to neuzaugs, tikrai pakankamai mes mokam uz konsultacijas ir uz pacias IUI proceduras. Taip kad maziau suk galva ir ramiai darykis IUI, o kai jau jis bus sekmingas tada jau galesi padekot savo daktarui mirksiukas.gif

QUOTE(Ziogute @ 2012 02 27, 16:17)
Čia klausimas gal ir visoms merginoms: ar LP pateikė kažkokių "netikėtų siurprizų", jei įtarimų kad kažkas yra negerai nebuvo? Nu tarki gydytojas žiūrėjo echo ir GN, nieko įtartino nemato, bet LP parodė kažkokius sutrikimus... ar buvo kam nors taip?

man po echo rado mioma, po GN viskas gerai, po operacijos kai pasalino mioma, rado papildomai Endo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sobo @ 2012 02 27, 18:54)
mane irgi nervina tas laukimas ziaaauuriaiiii doh.gif todel darausi hcg ir tada jei nieko gero ramiai jau laukiu mm...nebereikia nei vaistu gert tas likusias dienas...o taip ir kankinu save ateina mm? neateina?? tai ir si kart darysiuos...testu negadinu, cia bergzdzias reikalas.
Labai butu smagu cia mudviems apkrest musu temele  nestuke.gif .
Papildyta:
Ziogute o kaip tau savijauta?

[COLOR=blue]

Sobo, ačiū, kad teiraujies. Savijauta nekokia: morališkai laukiu mm, nes pilvą jau vis labiau maudžia! Net jau užsiregistravau pas kitą gydytoją. O šiaip irgi norisi kuo greičiau to utrogest nebesikišt, nes svorio 4kg priaugau per tuos visokius hormonus, nuotaika svyruoja! Nu žo, nesąmonė. Kada, Sobo, darysies hcg?
Atsakyti
maika

" ? " galima nuimti ax.gif siandien padarem IUI thumbup.gif

Kada jau galima tikrinti Hcg mirksiukas.gif nes sesute man nesudebejo pasakyti lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mamyte.lt @ 2012 02 27, 23:55)
maika
" ? " galima nuimti  ax.gif  siandien padarem IUI thumbup.gif

Tas klaustukas reiškia kad nežinau kelinta tai IUI ax.gif
Atsakyti