Įkraunama...
Įkraunama...

IUI tema

Si treciadieni,bet reikes i Vilniu atvaziuoti
Atsakyti
QUOTE(Arietė @ 2012 02 27, 14:53)
nemanau, kad daug kas atsidekoja pinigeliais, bent jau nesu apie tai girdejusi  g.gif  o gal as klystu?

aš irgi pirmą kartą girdžiu, kad lankantis vaisingumo klinikose dar reikia papildomai gydytojui atsidėkoti pinigėliais.
Atsakyti
Grim, o Tau kažkas paaiškėjo po LP, ko nematė echo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ziogute: 27 vasario 2012 - 15:07
QUOTE(*chiquita* @ 2012 02 27, 14:54)
gydytojas atsakingas už gera procedūros atlikima, jeigu pastojimas buvo tai jo darbas, kaip ir padarytas  g.gif o kas toliau bus nuo jo nebepriklauso  unsure.gif

o realiai - ką jis atlieka? smile.gif jis gi nesujungia spermiuko su kiaušialąstę ir neprikabina prie gimdos. jis tik sušvirkščia spermą. kažkada kalbėjom, kad geriausias tam laikas, kai folikulas pradeda ovuliuoti, o kada daroma IUI? tada, kai esi užsirašiusi pas gydytoją smile.gif taip kad nuo gydytojo IUI sėkmingumas mažai priklauso. mano nuomone.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 27 vasario 2012 - 15:14
Čia klausimas gal ir visoms merginoms: ar LP pateikė kažkokių "netikėtų siurprizų", jei įtarimų kad kažkas yra negerai nebuvo? Nu tarki gydytojas žiūrėjo echo ir GN, nieko įtartino nemato, bet LP parodė kažkokius sutrikimus... ar buvo kam nors taip?
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 02 27, 15:13)
o realiai - ką jis atlieka? smile.gif jis gi nesujungia spermiuko su kiaušialąstę ir neprikabina prie gimdos. jis tik sušvirkščia spermą. kažkada kalbėjom, kad geriausias tam laikas, kai folikulas pradeda ovuliuoti, o kada daroma IUI? tada, kai esi užsirašiusi pas gydytoją smile.gif taip kad nuo gydytojo IUI sėkmingumas mažai priklauso. mano nuomone.

Bet vistiek, pas vienus didesnis pastojimo procentas, pas kitus mažesnis, gal ranka laimingesnė? biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Ziogute @ 2012 02 27, 15:17)
Čia klausimas gal ir visoms merginoms: ar LP pateikė kažkokių "netikėtų siurprizų", jei įtarimų kad kažkas yra negerai nebuvo? Nu tarki gydytojas žiūrėjo echo ir GN, nieko įtartino nemato, bet LP parodė kažkokius sutrikimus... ar buvo kam nors taip?

Aš LAP lygiai prieš 3 savaites dariausi, įsiprašiau savo noru. Echo ir GN viskas puiku buvo, LAP tą patvirtino, nieko nerado. Planuojam 2 metai o rezultato vistiek nėra unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sobo @ 2012 02 27, 14:31)
tai kai man buvo 12 sav nestumas ir buvo paskutinis vizitas pas ja nunesiau geliu puokste. Apie kitokia padeka nebuvo net minties, nes sumokami is tikro dideli pinigai.

Nu jo, moteriai paprastą žmogišką padėką išreikšti paprasčiau - gėlės, saldainiai, o vyrui ką? doh.gif
Pritariu visoms, kurios sako kad einant privačiai jokių papildomų pinigų jau nebereikia mokėti.

Kur ten ta kava su pienu..? Labai noriu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2012 02 27, 15:31)
Nu jo, moteriai paprastą žmogišką padėką išreikšti paprasčiau - gėlės, saldainiai, o vyrui ką?  doh.gif
Pritariu visoms, kurios sako kad einant privačiai jokių papildomų pinigų jau nebereikia mokėti.
Kur ten ta kava su pienu..? Labai noriu  blush2.gif

Vyrui konjako ar viskio gerą, didelį butelį ax.gif

Aš kaip tik dabar late kava gurkšnoju, prašom jungtis
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *chiquita*: 27 vasario 2012 - 15:34
QUOTE(*chiquita* @ 2012 02 27, 15:25)
Bet vistiek, pas vienus didesnis pastojimo procentas, pas kitus mažesnis, gal ranka laimingesnė?  biggrin.gif

nemanau smile.gif
pastojimo procentas man neparodo gydytojo IUI sugebėjimų smile.gif kaip ir sakiau, nuo jo čia mažai kas priklauso.
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 02 27, 15:34)
nemanau smile.gif
pastojimo procentas man neparodo gydytojo IUI sugebėjimų smile.gif kaip ir sakiau, nuo jo čia mažai kas priklauso.

Aš čia juokauju biggrin.gif

Žinoma, kad IUI tai ne IVF ir nuo gydytojo mažai kas priklauso 4u.gif
Atsakyti

Aš LAP lygiai prieš 3 savaites dariausi, įsiprašiau savo noru. Echo ir GN viskas puiku buvo, LAP tą patvirtino, nieko nerado. Planuojam 2 metai o rezultato vistiek nėra unsure.gif
[/quote]

Nu va tokios situacijos durniausios, nes žmogus nežinai nką tada gydytis...
man tai gydytoja sako, ką aš žinau, kas su jum čia negerai, gal kas tada užbūrė...
Atsakyti
QUOTE(*chiquita* @ 2012 02 27, 15:35)
Aš čia juokauju  biggrin.gif

mirksiukas.gif

QUOTE(Ziogute @ 2012 02 27, 15:37)
man tai gydytoja sako, ką aš žinau, kas su jum čia negerai, gal kas tada užbūrė...

gera gydytoja laugh.gif

o man O.. pirmą kartą foliai abejose šonuose, tai turiu "džiaugsmelio"..
Atsakyti