QUOTE(Grim @ 2012 02 27, 15:41)
Sveika, jau siandien niekas nebeskauda. Tik va sloga pristojo . Jei kas nutinka, tai kaip taisykle viskas iskart. Gal pilvukas toks kietesnis pasidare, kartais lyg kazkas ten spaudzia. Man HCG paskyre 03.12, tai reik laukt. O kada tau HCG?
Papildyta:
QUOTE(smaliziuke))) @ 2012 02 27, 16:20)
Labas mergaites Ieskojau temos kur butu galima paklausti Jusu, man rupimu klausimu,tad nusprendziau cia paklausti Esme tame kad lankomes pas Zydruna Zeba.Tikrai labai nuostabus daktaras,net vyras sako reikia dar tokiu nuosirdziu zmoniu paieskoti.Neuzilgo darysimes 2 IUI aisku tai bus pirmas kartas pas si daktara.Ir lyg nuogirdas girdejome kad zmones jam atsidekoja pinigine israiska,kaip dabar yra labai normalu visur.Tad gal jus zinot kokia suma daktarui paduoti kaip padeka ? Ir kada ....pries IUI ar po ir ar isvis verta ?.Labai atsiprasau jei nevykusiai cia ir gal ne vietoj uzklausiau...o gal yra tema tokia tik as nerandu ?
Su pirmu vaiku darem IUI pas Salygiene, tai kai man buvo 12 sav nestumas ir buvo paskutinis vizitas pas ja nunesiau geliu puokste. Apie kitokia padeka nebuvo net minties, nes sumokami is tikro dideli pinigai.