Įkraunama...
Įkraunama...

IUI tema

Labas vakaras. 10dpo, jokių vaiduoklių, maudžia pilvą!!! Nu liūdna liūdna:( net nežinau ką čia dabar daryt reiks, eit prie ivf ar keist gydytoją? Ką manot? Dar klausimas: gal daryti tą laparaskopiją? GN rodė, kad viskas pratekama, bet gal kažko nemato?a? Užknisoooo!
Atsakyti
QUOTE(mamyte.lt @ 2012 02 26, 14:30)
Butinai  unsure.gif

Maidenana is kur tiek daug zinai  blush2.gif

musu Madenna visazine yra, daug zino, daug patarti gali, musu saunuole wub.gif

QUOTE(Ziogute @ 2012 02 26, 21:39)
Labas vakaras. 10dpo, jokių vaiduoklių, maudžia pilvą!!! Nu liūdna liūdna:( net nežinau ką čia dabar daryt reiks, eit prie ivf ar keist gydytoją? Ką manot? Dar klausimas: gal daryti tą laparaskopiją? GN rodė, kad viskas pratekama, bet gal kažko nemato?a? Užknisoooo!

kelintas tau IUI buvo?
as tai manau jeigu dar LP nesidarius, tai vertetu ja pasidaryt, ka gali zinot gal ir viskas gerai o gal ir ne doh.gif

bet kol dar nera mmm tai dar sansiukas lieka mirksiukas.gif laikykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(diana_j @ 2012 02 26, 22:33)
musu Madenna visazine yra, daug zino, daug patarti gali, musu saunuole  wub.gif
kelintas tau IUI buvo?
as tai manau jeigu dar LP nesidarius, tai vertetu ja pasidaryt, ka gali zinot gal ir viskas gerai o gal ir ne  doh.gif

bet kol dar nera mmm tai dar sansiukas lieka  mirksiukas.gif laikykis  4u.gif

Jau 4 tas sad.gif. Bet jau linkstu prie gydytojos keitimo! Lankausi dabar pas bogdanskiene.
Atsakyti
QUOTE(Ziogute @ 2012 02 26, 22:45)
Jau 4 tas sad.gif. Bet jau linkstu prie gydytojos keitimo! Lankausi dabar pas bogdanskiene.

as vaisingumo centre pas Ziobakiene lankiausi, bet ji dabar perejo i northway klinika tai ir as kartu lotuliukas.gif

bet tai 4 IUI, ir nesiule LP padrytis keista g.gif , o kaip pas vyra su turtu?
Atsakyti
QUOTE(diana_j @ 2012 02 26, 23:04)
as vaisingumo centre pas Ziobakiene lankiausi, bet ji dabar perejo i northway klinika tai ir as kartu  lotuliukas.gif

bet tai 4 IUI, ir nesiule LP padrytis keista  g.gif , o kaip pas vyra su turtu?

Pas vyrą svyruodavo nuo 11 iki 22mln. Paskutinį kartą net 65!!! Tai faktas, kad nepaisant žemo PRG man dar kažkas turi būt!! Gyd. sako, nenoriu aš tavęs čia pjaustyt:(. Tai va ta pati gydytoja, kuri persikėlė į nmc buvo rekomenduota ir man. Tai sulauksiu mm ir registruosiuos pas ją.
Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2012 02 26, 21:36)
Sveikos,

noriu, kad savaitgalis nesibaigtų unsure.gif
Dėkui, savijauta niekaip biggrin.gif Nei ką skauda, nei bloga, nei ką smile.gif Ale vis tiek sakau, kad biškį nėščia biggrin.gif

Maidenana, jo, man gydytoja visus tuos vaistus skyrė. Truputį skauda tas Ziboras, ale menkniekis irnesakyk.gif
Man rodos, tau irgi kažko panašaus reikėtų, kai kitą kartą IUI darysi unsure.gif
o kaip tau ji skire? ar sakei, kad turi psoriaze? as vat dabar sedziu eloconu issitepusi.. vel trecia diena pabaisa vaikstau..

aisku, kad nescia. ir neturi nieko skaudeti, siaip...

QUOTE(Ziogute @ 2012 02 26, 21:39)
gerai, kad maudzia. NT nesidarei?
LP daryk, aisku. Yra gi tokia ju rusis kaip 'diagnostine LP'. Ir siaip, po LP daug kas kita cikla pastoja. Arba issiaiskina problema.
Atsakyti
gerai, kad maudzia. NT nesidarei?
LP daryk, aisku. Yra gi tokia ju rusis kaip 'diagnostine LP'. Ir siaip, po LP daug kas kita cikla pastoja. Arba issiaiskina problema.
[/quote]

Nu reiks su nauja gydytoja pasitart, blogiau nebus nuo to LP, matyt. NT nieko nerodo, tiksliau rodo tik vieną I. sad.gif.
Nu man tie maudimai ne į gerą, visad kai pradeda maust, ateina tos mm. Nu nieko trečiadienį, jei nebus mm, priduosiu kraują ir bus aišku.
Atsakyti
QUOTE(Ziogute @ 2012 02 27, 12:13)
Nu man tie maudimai ne į gerą, visad kai pradeda maust, ateina tos mm. Nu nieko trečiadienį, jei nebus mm, priduosiu kraują ir bus aišku.

Iki treciadienio dar yra laiko, linkiu kad tos baisuokles neateitu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

aš tradiciškai siūlau kavos su pienu smile.gif

Žiogute, kai man nesisekė labai, pakeičiau gydytoją ir pasidariau LP biggrin.gif Tavo vietoj taip ir elgčiausi. O kaip geriau - kas ten žino...
Beje, gydytoją ne tik dėl nesėkmės pakeičiau - man tiesiog jau nepatiko ten, kur lankiaus...

QUOTE(Maidenana @ 2012 02 26, 23:53)
o kaip tau ji skire? ar sakei, kad turi psoriaze? as vat dabar sedziu eloconu issitepusi.. vel trecia diena pabaisa vaikstau..

aisku, kad nescia. ir neturi nieko skaudeti, siaip...

Aga, pasakiau. Parodžiau netgi lotuliukas.gif Gerai, kad pasiskaitinėjau prieš tai visko... Kas galėtų įtart, kad va taip... Ir nors AFS tyrimas geras, bet šitų vaistų vis tiek reikėtų, mat autoimuninė greičiausiai streikuoja.

Aš noriu, kad ką nors paskaudėtų unsure.gif Dėl nėštumo, aišku biggrin.gif Tada kažkaip JAUTI, kad nėščia, o dabar...
Kai senais laikais laukiausi, skaudėjo papus ir šonus, tai bent kažkoks ženklas buvo... Aišku, ne trečią dieną lotuliukas.gif

Sobo, kaip tu šiandien? Savijauta geresnė? Nėštukesnė? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grim: 27 vasario 2012 - 13:41
Labas mergaites blush2.gif Ieskojau temos kur butu galima paklausti Jusu, man rupimu klausimu,tad nusprendziau cia paklausti blush2.gif Esme tame kad lankomes pas Zydruna Zeba.Tikrai labai nuostabus daktaras,net vyras sako reikia dar tokiu nuosirdziu zmoniu paieskoti.Neuzilgo darysimes 2 IUI aisku tai bus pirmas kartas pas si daktara.Ir lyg nuogirdas girdejome kad zmones jam atsidekoja pinigine israiska,kaip dabar yra labai normalu visur.Tad gal jus zinot kokia suma daktarui paduoti kaip padeka ? blush2.gif Ir kada ....pries IUI ar po ir ar isvis verta ?.Labai atsiprasau jei nevykusiai cia ir gal ne vietoj uzklausiau...o gal yra tema tokia tik as nerandu ? blush2.gif
Atsakyti
jeigu einate pas gydytoją privačiai, tai ir taip daugiau negu užtektinai mokate.. nesu girdėjusi, kad kas papildomai "duotų".
Atsakyti
Lankomes MV aisku mokame uz kiekviena vizita ir konsultacijas.
Atsakyti