QUOTE(Neris @ 2012 02 24, 21:27)
laba vakarą mergaitės
Ilysiu nors trumpam į jūsų temutę. Kažkada čia taip pat būdavau, kai pradėjau IUI. Bet po keletos nesėkmingų IUI užsidariau ir nelabai norėjosi čia lankytis.
dabar kartais paskaitinėju kaip jums sekasi, kaip visos kovojat dėl vieno tikslo.
Noriu jūsų patarimo kaip daug patyrusių
Ruošiausi 5IUI, stimuliavom ir užaugo 3 foliai apie 17mm, bet šian jau 16CD. Turiu du variantus arba daryti pirmadienį IUI arba bandyti pastoti natūraliai. Gleivinė tik 6mm. Tai dabar galvoju kaip geriau pasielgti
IUI.
QUOTE(Grim @ 2012 02 25, 01:47)
Maidenana, o tu iš prigimties spirališkai garbanota?
Prisiskaičiau
Aš gi vis skaitau, skaitau... Man su oda problemos, tai, esant psoriazei, gali būti su autoimunine sistema nekas, ir grėst persileidimas... Pasidalinau su gydytoja, pritarė. Pagalvojau, jei tiek laiko stengiaus pastot ir pastojus tektų persileist, tai eina sau
Verčiau jau gersiu ir leisiuos, ką tik duos
Aspiriną, Dexamethasoną ir Ziborą. Paskutinius reikia leistis, skausmingi
Kaip man prieš save ranką pakelt?
Jei rimtai, prašysiu vyro ar mamos, kad suleistų...
jo, naturaliai garbanota.
mano mociutei psoriaze, o as tik ties seborejine ekzema apsistojau..
o dexametazona ir zibora tau israse daktare? tie patys vaistai nuo AFS.. as nezinau, man atrodo, jeigu as juos leisciausi, viskas gerai butu buve..
ir sekmes tau. pamatysi II. garantija.
QUOTE(sobo @ 2012 02 25, 11:16)
Siandien ne kaip jauciuosi. Skauda pilva, sonus lyg ir nugara maudzia. Niekad po IUI to nera buve. Norisi tik gulet arba sedet, nes vaiksciojant dar labiau skauda. Gal kuriai taip yra buve? o gal cia jau kibimas prasidejo
man visada taip po IUI. ir tau II.
QUOTE(mamyte.lt @ 2012 02 25, 15:42)
Pirmadieni man IUI , paskaiciau temele, kazka apie
Rh - minejote, ka turiu zinoti, mano Rh-
o vyras Rh+? jeigu jis +, tai tau antikunius reikia leistis, nes vaikas bus Rh+, o tavo organizmas '-', tai kad jie 'susidraugautu'. butinai informuok daktare, kitaip tavo pastangos pastoti veltui.
QUOTE(mamyte.lt @ 2012 02 25, 22:27)
Mergaites labai reikia patarymo is ryto labai pykino, galvojau nuo velyvos vakarenes
o dabar jau
temperatura 38
Nezinau, ka daryti su
Ovitreliu gal kas turi minciu
Ovitrelle yra ne vaistas. ovitrelle yra hormonas ir jokio sarysio su vaistais jis neturi. gali leistis ramiausiai.
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.