Įkraunama...
Įkraunama...

IUI tema

QUOTE(mamyte.lt @ 2012 02 25, 21:46)
Zinau, kad buna tokiu vaistu, kur karsciuojant negalima  schmoll.gif

Geriausiai būtų pasikonsultuoti su gydytoju, o negali būti, kad jau ovuliavai? jokių skausmų nejauti?
Atsakyti
QUOTE(*chiquita* @ 2012 02 25, 23:03)
Geriausiai būtų pasikonsultuoti su gydytoju, o negali būti, kad jau ovuliavai? jokių skausmų nejauti?

Ne, jokiu skausmu, vakar buvau pas gydytoja, tai paskyre vakar dar Gonaloi, o siandien Ovitrelio 23 val, pirmadieni IUI, paskaiciau instrukcija, tai lig tai apie temperatura nieko neraso
Atsakyti
na, pabandžiau naturaliai, kaip jau bus taip smile.gif Vyro turtas normalus. Gal ir kvailai pasielgiau tik veltui laiką švaistau... Gydytoja pasiūlė patiems pasirinkti variantą. Ji apskritai netikėjo, kad šios stimuliacijoj kažkas užaugs.
Atsakyti
QUOTE(Neris @ 2012 02 26, 00:42)
na, pabandžiau naturaliai, kaip jau bus taip smile.gif Vyro turtas normalus. Gal ir kvailai pasielgiau tik veltui laiką švaistau... Gydytoja pasiūlė patiems pasirinkti variantą. Ji apskritai netikėjo, kad šios stimuliacijoj kažkas užaugs.

Pas mane panasi situacija:
is pradziu gydytojas siule is karto daryti IVFa, bet atsisakem, nes norejom pradeti nuo IUI, nes 1a nestuke.gif uzteko dvieju IUI, o pradejus stimuliacija, isgirsau klausima: " Tai namuose patys bandysite? "
Man uzaugo tik vienas folikulas, rytoj darysim IUI doctor.gif
Atsakyti
Siandiena vel maudzia sonus , nu man taip keista ?? 11val susileidau Ovitrelle nes ryt IUI. Bet pirma karta jokio maudimo nebuvo kai dariau IUI o dabar ????? g.gif
Atsakyti
Nebuvau įlindusi į SM savaitėlę, o jūs į naujus namučius persikraustėt. Šaunu, kad jau turime dvigubą Arietės virusėlį thumbup.gif
*chiquita*
, klausei anoj temoj apie mūsų planus. Mes šį ciklą ilsimės nuo IUI, o kitą dar nežinau, ką darysim. Šį ciklą jaučiau du kartus , kad dūrė kiaušides numatomu O laikotarpiu. Stengėmės sąžiningai atlikinėti ND. Išsityriau PRL, jau visai gražus. Jaučiuosi gerai, niekas nemaudžia, nieko neskauda išskyrus (.)(.) Tai nors kažkiek atsikvėpt galiu ir pasijausti normaliu žmogumi. O dėl tolimesnių IUI turiu galvosūkį, nes be to, kad striuka su pinigėliais , tai dar ir pienligė jau trečią ciklą kartojasi. Prisikabino zaraza doh.gif
Žinau tinkamų būdų, kaip ja atsikratyti, bet ... reikėtų kokius tris ciklus neplanuoti nėštumo ir saugotis. Tai va ir jaučiuosi kryžkelėj. O daktarė nesureikšmina, siūlo tiesiog toliau planuoti su stimuliacija arba IUI.
Papildyta:
QUOTE(gitana36 @ 2012 02 26, 12:11)
Siandiena vel maudzia sonus , nu man taip keista ?? 11val susileidau Ovitrelle nes ryt IUI. Bet pirma karta jokio maudimo nebuvo kai dariau IUI o dabar ????? g.gif

aš išvis nekenčių tų visų maudimų, nes vieną kartą taip būna, kitą kitaip. Ir neįmanoma negalvot, neužsiciklinti. Šiaip kai kurios merginos yra rašę, kad gerai suprasdamos savo organizmą, pasiprašydavo pas dakatrą anksčiau ir būdavo teisios, pataikydavo pačiu laiku ant IUI.
Man , beje paskutinę IUI darė anksčiau nei praėjus 36 val. po sprogdukų suleidimo ir man dūrė kiaušidę ir maudė papilvę stipriai prieš IUI. Vienas folis jau buvo ovuliavęs, kai nuvykau sutartam laikui pas daktarę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamour: 26 vasario 2012 - 11:33
QUOTE(Neris @ 2012 02 24, 21:27)
laba vakarą mergaitės smile.gif
Ilysiu nors trumpam į jūsų temutę. Kažkada čia taip pat būdavau, kai pradėjau IUI. Bet po keletos nesėkmingų IUI užsidariau ir nelabai norėjosi čia lankytis.
dabar kartais paskaitinėju kaip jums sekasi, kaip visos kovojat dėl vieno tikslo.
Noriu jūsų patarimo kaip daug patyrusių smile.gif Ruošiausi 5IUI, stimuliavom ir užaugo 3 foliai apie 17mm, bet šian jau 16CD. Turiu du variantus arba daryti pirmadienį IUI arba bandyti pastoti natūraliai. Gleivinė tik 6mm. Tai dabar galvoju kaip geriau pasielgti g.gif

IUI.

QUOTE(Grim @ 2012 02 25, 01:47)
Maidenana, o tu iš prigimties spirališkai garbanota? smile.gif

Prisiskaičiau biggrin.gif Aš gi vis skaitau, skaitau... Man su oda problemos, tai, esant psoriazei, gali būti su autoimunine sistema nekas, ir grėst persileidimas... Pasidalinau su gydytoja, pritarė. Pagalvojau, jei tiek laiko stengiaus pastot ir pastojus tektų persileist, tai eina sau doh.gif Verčiau jau gersiu ir leisiuos, ką tik duos unsure.gif

Aspiriną, Dexamethasoną ir Ziborą. Paskutinius reikia leistis, skausmingi doh.gif Kaip man prieš save ranką pakelt?  lotuliukas.gif Jei rimtai, prašysiu vyro ar mamos, kad suleistų...

jo, naturaliai garbanota.

mano mociutei psoriaze, o as tik ties seborejine ekzema apsistojau..

o dexametazona ir zibora tau israse daktare? tie patys vaistai nuo AFS.. as nezinau, man atrodo, jeigu as juos leisciausi, viskas gerai butu buve..

ir sekmes tau. pamatysi II. garantija.

QUOTE(sobo @ 2012 02 25, 11:16)
Siandien ne kaip jauciuosi. Skauda pilva, sonus lyg ir nugara maudzia. Niekad po IUI to nera buve. Norisi tik gulet arba sedet, nes vaiksciojant dar labiau skauda. Gal kuriai taip yra buve? o gal cia jau kibimas prasidejo  biggrin.gif
man visada taip po IUI. ir tau II.

QUOTE(mamyte.lt @ 2012 02 25, 15:42)
Pirmadieni man IUI , paskaiciau temele, kazka apie Rh - minejote, ka turiu zinoti, mano Rh-  doh.gif
o vyras Rh+? jeigu jis +, tai tau antikunius reikia leistis, nes vaikas bus Rh+, o tavo organizmas '-', tai kad jie 'susidraugautu'. butinai informuok daktare, kitaip tavo pastangos pastoti veltui.

QUOTE(mamyte.lt @ 2012 02 25, 22:27)
Mergaites labai reikia patarymo  is ryto labai pykino, galvojau nuo velyvos vakarenes  blush2.gif o dabar jau temperatura  38  doh.gif
Nezinau, ka daryti su Ovitreliu gal kas turi minciu  g.gif

Ovitrelle yra ne vaistas. ovitrelle yra hormonas ir jokio sarysio su vaistais jis neturi. gali leistis ramiausiai.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 02 26, 13:01)
IUI.
Ovitrelle yra ne vaistas. ovitrelle yra hormonas ir jokio sarysio su vaistais jis neturi. gali leistis ramiausiai.

DEKOJU aciuks.gif , saindien jau viskas ok thumbup.gif

QUOTE(Maidenana @ 2012 02 26, 13:01)

o vyras Rh+? jeigu jis +, tai tau antikunius reikia leistis, nes vaikas bus Rh+, o tavo organizmas '-', tai kad jie 'susidraugautu'. butinai informuok daktare, kitaip tavo pastangos pastoti veltui.

doh.gif taip vyras Rh + , bet su pirmu nestuke.gif nieko neleido ir netikrino, dukra pasieme mano Rh - verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamyte.lt: 26 vasario 2012 - 12:58
QUOTE(mamyte.lt @ 2012 02 26, 13:54)
DEKOJU aciuks.gif  ,  saindien jau viskas ok  thumbup.gif
doh.gif taip vyras Rh + , bet su pirmu  nestuke.gif nieko neleido ir netikrino,  dukra pasieme mano Rh - verysad.gif

tai tada gal nieko nereikia. zinau, kad su pirmu nestumu buna problemu del Rh.. Gal ir nieko tokio. bet vistiek gal uzklausk daktares.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 02 26, 14:09)
tai tada gal nieko nereikia. zinau, kad su pirmu nestumu buna problemu del Rh.. Gal ir nieko tokio. bet vistiek gal uzklausk daktares.

Butinai unsure.gif

Maidenana is kur tiek daug zinai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamyte.lt: 26 vasario 2012 - 13:31
QUOTE(mamyte.lt @ 2012 02 26, 14:30)
Maidenana is kur tiek daug zinai  blush2.gif

kad man atrodo nieko as nezinau.. del Rh- skaiciau, kad pirmas nestumas gali buti komplikuotas, bet jeigu pasiseka su pirmu, tai kazkaip organizmas jau pats zino ka turi daryti..
Atsakyti
Sveikos,

noriu, kad savaitgalis nesibaigtų unsure.gif

QUOTE(sobo @ 2012 02 25, 17:59)
O kaip tau savijauta???

Dėkui, savijauta niekaip biggrin.gif Nei ką skauda, nei bloga, nei ką smile.gif Ale vis tiek sakau, kad biškį nėščia biggrin.gif

Maidenana, jo, man gydytoja visus tuos vaistus skyrė. Truputį skauda tas Ziboras, ale menkniekis irnesakyk.gif
Man rodos, tau irgi kažko panašaus reikėtų, kai kitą kartą IUI darysi unsure.gif
Atsakyti