Įkraunama...
Įkraunama...

IUI tema

QUOTE(sobo @ 2012 02 24, 19:06)
Papildyta:

Auksciau galvas panos, viskas bus OK. laikom uz jus ne tik kumscius, bet ir spygas  bigsmile.gif
Papildyta:
Niu va as siandien po 5IUI. po atplovimo 20 mln 86% judriu. Visai neblogai. 4u.gif

Sobo, Grim, kumstukai suspausti uz II.
Neris, as daryciau IUI, bet pas MB turtas siek tiek slubuoja.
Nebent trinuku bijai. As tai galvoju, kad butu trynukai, tai butu trigubas dziaugsmas
Atsakyti
Ačiū visom už kumštukus wub.gif

Sobo, tu gulėk, jei galimybės yr unsure.gif O kur tu IUI dareisi? Iš kokio tu miesto?..
Atsakyti
Grim, Sobo ir as laikau uz jus kumstukui.

Pirmadieni man IUI , paskaiciau temele, kazka apie Rh - minejote, ka turiu zinoti, mano Rh- doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sobo @ 2012 02 24, 18:06)
Niu va as siandien po 5IUI. po atplovimo 20 mln 86% judriu. Visai neblogai. 4u.gif

Ouikiai, laikom kumštukus thumbup.gif

QUOTE(orchideja88 @ 2012 02 25, 14:13)
As tai galvoju, kad butu trynukai, tai butu trigubas dziaugsmas

Aš irgi taip galvočiau, neišgazdintu manęs trynukai ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, 14 c.d IUI bet pas mane 12cd pries tai vartojau Letrazole stimuliacijai ir siandiena mauzia sonus ar tai normalu, o negali ovuliacija ivykti anksciau..t.t. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gitana36 @ 2012 02 25, 17:11)
Sveikos  merginos, 14 c.d IUI bet pas mane 12cd pries tai vartojau Letrazole stimuliacijai ir siandiena mauzia sonus ar tai normalu, o negali ovuliacija ivykti anksciau..t.t. unsure.gif

normalu, nepanikuok mirksiukas.gif as visad jauciu maudima, bet kai ovuliacija ivyksta, buna madimas toks stiprus sakyciau net lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2012 02 25, 16:25)
Ačiū visom už kumštukus wub.gif

Sobo, tu gulėk, jei galimybės yr unsure.gif O kur tu IUI dareisi? Iš kokio tu miesto?..

Taip, Grim, siandien numigau pokaituka, skauda bet maziau. IUI dariausi Jolsanoje, pas Salygiene. As esu is Plunges. Dar siandien reikia ND atlikinet doh.gif. O kaip tau savijauta???
Papildyta:
Beja aciu visoms uz kumstukus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(gitana36 @ 2012 02 25, 18:11)
Sveikos  merginos, 14 c.d IUI bet pas mane 12cd pries tai vartojau Letrazole stimuliacijai ir siandiena mauzia sonus ar tai normalu, o negali ovuliacija ivykti anksciau..t.t. unsure.gif

Nepergyvenk, tavo folikulai auga, todel ir jauti maudima. man taipogi nuolat maudzia sonus. Tik svarbiausia nesitampyk, kad nesprogtu smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites,

Atsiprasau kad isiverziau pas jus. Pati esu is IVF skyrelio. Linkiu kad visoms jums laime seima aplankytu daug anksciau nei tas paskutine stadija vadinama IVF 4u.gif
Atejau su prasymu jusu apsilankyti sioje temuteje:

http://www.supermama...howtopic=811877

Jei paskaite nuspresit siek tiek prisideti, Afrodite ir visos jos drauges jums bus be galo dekingos wub.gif wub.gif

Mums truksta labai nedaug 4u.gif ACIU 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sobo @ 2012 02 25, 18:59)
Taip, Grim, siandien numigau pokaituka, skauda bet maziau. IUI dariausi Jolsanoje, pas Salygiene. As esu is Plunges. Dar siandien reikia ND atlikinet  doh.gif. O kaip tau savijauta???
Papildyta:
Beja aciu visoms uz kumstukus  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Papildyta:

Nepergyvenk, tavo folikulai auga, todel ir jauti maudima. man taipogi nuolat maudzia sonus. Tik svarbiausia nesitampyk, kad nesprogtu  smile.gif

Ačiukas kad nuraminote 4u.gif
Atsakyti
Ir vel as blush2.gif

Mergaites labai reikia patarymo is ryto labai pykino, galvojau nuo velyvos vakarenes blush2.gif o dabar jau temperatura 38 doh.gif
Nezinau, ka daryti su Ovitreliu gal kas turi minciu g.gif

Busiu labai dekinga aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(mamyte.lt @ 2012 02 25, 21:27)
Mergaites labai reikia patarymo  is ryto labai pykino, galvojau nuo velyvos vakarenes  blush2.gif o dabar jau temperatura  38  doh.gif
Nezinau, ka daryti su Ovitreliu gal kas turi minciu  g.gif

nesupratau problemos mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 02 25, 22:36)
nesupratau problemos mastau.gif

Zinau, kad buna tokiu vaistu, kur karsciuojant negalima schmoll.gif
Atsakyti