Įkraunama...
Įkraunama...

IUI tema

QUOTE(zuzla @ 2012 02 24, 14:58)
aš cheminį pasidariau aną savaitę laugh.gif

Ir kaip kaip?! Aš svajoju apie cheminį, bet nesiryžtu smile.gif Kokį darei, ar patenkinta? Kirpėja man sakė, kad plaukus reiks vos ne kasdien gražiai šukuot, dėliot, kad tos garbanos kristų normaliai... O kaip drėgnu oro, nepasipučia, nesusiraito?

Va kiek klausimų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2012 02 24, 15:12)
Ir kaip kaip?! Aš svajoju apie cheminį, bet nesiryžtu smile.gif Kokį darei, ar patenkinta? Kirpėja man sakė, kad plaukus reiks vos ne kasdien gražiai šukuot, dėliot, kad tos garbanos kristų normaliai... O kaip drėgnu oro, nepasipučia, nesusiraito?

Va kiek klausimų  lotuliukas.gif

super, aš labai patenkinta smile.gif dariau maišytą, vidutinį su stambiu, nors norėjau dar stambesnio, bet kirpėja suabejojo, ar laikys, be to mano plaukai pečių nesiekia. kiek laikys nežinau, pažiūrėsim.
nieko aš gražiai nešukuoju biggrin.gif susišukuoju kaip visada, paskui pašlapinu vandeniu, paglamžau su žele - ant galvos kūrybinė betvarkė, ko man ir reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Skine @ 2012 02 24, 00:20)
Labas vakaras, merginos  smile.gif

Norejau paklausti ar kurios turejote cistu po IUI? Kaip greitai jos isnyko?

Siandien apziurejo mane ir pasake liko cistos, pasekmes po vaistu verysad.gif Ne tik, kad nevykes IUI, dar ir cistos susidare...

as turejau. cikla pareilau ir isejo su mmm. kita cikla vel IUI dariau.

QUOTE(Grim @ 2012 02 24, 14:44)
Tiesa, dar reikės vartot papildomų vaistų dėl autoimuninių dalykų, nes gali būti persileidimas... Viską aš vartosiu, leisiuos, tik kad rezultatas būtų...
is kur zinai, kad gali buti persileidimas? tu Rh-? kokie vaistai? As kazkaip irgi apie autoimuninius svarstau.

QUOTE(zuzla @ 2012 02 24, 15:58)
aš cheminį pasidariau aną savaitę laugh.gif
n u ir kaip? as nesuprantu, kam jums tos garbanos? as kai smulkiai garbanota, spiraline tokia, tai man kanciu kancia. nei kepures uzsideti, pastoviai taikyti kada cia galva plautis, jeigu reikia greitai - tai tiesintis tik tais.. o jau kiek priemoniu sueina tai as patyliu. ir dar ne visi tinka.
Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2012 02 24, 13:44)
Sveikos,
Palaikykit kumščius, nes kažkaip neramybė man  unsure.gif

Ramybės tau.
Greit prisijungsiu skaičiuojant tas dvi savaites. Tikiuosi man antradienį darys iui. smile.gif

O dėl vaikų laikymo ant rankų - tai kai kurie tiki jog šitaip galima kažkaip suaktyvinti organizmą kad palengvintų pastojimą. Nežinau ar tai tiesa, bet gal yra kažkiek, nes pasakoja gi kad badmečiu nežindyvėms moterims pienas pradeda gamintis. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasakrita: 24 vasario 2012 - 17:50
QUOTE(Grim @ 2012 02 24, 15:44)

Papildyta:
QUOTE(zuzla @ 2012 02 24, 15:49)
būtinai friends.gif

aš ir po apžiūros, yra du foliai, bet maži kaip 11CD sad.gif

Auksciau galvas panos, viskas bus OK. laikom uz jus ne tik kumscius, bet ir spygas bigsmile.gif
Papildyta:
Niu va as siandien po 5IUI. po atplovimo 20 mln 86% judriu. Visai neblogai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 02 24, 17:37)
n u ir kaip? as nesuprantu, kam jums tos garbanos?

man pagrinde tam, kad pakelti plaukus, nes maniškiai ploni, sunkūs ir linkę riebaluotis.. aš daugiau negu patenkinta smile.gif

QUOTE(sobo @ 2012 02 24, 18:06)
Niu va as siandien po 5IUI. po atplovimo 20 mln 86% judriu. Visai neblogai. 4u.gif

rezultatyvių tau dviejų savaitėlių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2012 02 24, 14:44)
Sveikos,

darbais užsivertus, tai neturėjau laiko užsukt  doh.gif
Dėkui, kad domies wink.gif
Buvau vakar, rado vieną folį. Suleido Ovitrelį ir šiandien IUI. Kaip aš nerimauju... Kaip niekada. Bandžiau analizuot kodėl. Matyt, kad tai mano jau paskutinė arba priešpaskutinė IUI. Aš taip noriu, kad pasisektų, taip beprotiškai noriu! Jau pavargau psichologiškai tiek metų tikėtis ir laukt. Šiandien aš kažkokia jautri  unsure.gif Įtariu, man dvi savaitės labai prailgs...

Tiesa, dar reikės vartot papildomų vaistų dėl autoimuninių dalykų, nes gali būti persileidimas... Viską aš vartosiu, leisiuos, tik kad rezultatas būtų...

saunuole, kad eini tikslo linke, ir gersi visus papildus, beja kokius israse?
laukiu tavo ziniu po IUI, juk kaip tu sakai, busi biski apnestejus thumbup.gif

QUOTE(zuzla @ 2012 02 24, 14:57)
nu tai patys užaugs.. tikiuosi unsure.gif ovitrelis sekmadienį.

sekmytes tau 4u.gif

QUOTE(Grim @ 2012 02 24, 15:50)

Tiesa, viena naujiena - aš nusidažiau plaukus. Iš blondinės virtau kokia tai rudąja smile.gif

Ir dar darbe teko pačiupinėt... mažą leliuką  unsure.gif Atėjo kolegė su dviejų mėnesių vaikučių. Aš šiaip jau niekad nekibinu vaikų, neguguoju, nemyluoju ir tuo labiau ant rankų neimu  unsure.gif O čia atneša tokį.... Nu nežinau, kažkaip kilo toks noras pačiupinėt biggrin.gif Paėmiau už rankytės - jau kokia maža  doh.gif Tada kojytę pačiupinėjau biggrin.gif Kolegė man ir įbruko vaiką į rankas, sako palaikyk. Ojej  doh.gif Aš nepamenu, kiek metų nelaikiau tokio žmogeliuko ant rankų... Jausmas nerealus. Tikrai. Sakiau neatiduosiu. Bet teko biggrin.gif

tai saunu kad save keiti, tik i nauda juk mirksiukas.gif , jo jo tie mazi vaikuciai baisi mieli, as kai paemu i rankas draugu kokiu mazyli tai ir atiduot nesinori, bet tenka jau lotuliukas.gif
Atsakyti
laba vakarą mergaitės smile.gif
Ilysiu nors trumpam į jūsų temutę. Kažkada čia taip pat būdavau, kai pradėjau IUI. Bet po keletos nesėkmingų IUI užsidariau ir nelabai norėjosi čia lankytis.
dabar kartais paskaitinėju kaip jums sekasi, kaip visos kovojat dėl vieno tikslo.
Noriu jūsų patarimo kaip daug patyrusių smile.gif Ruošiausi 5IUI, stimuliavom ir užaugo 3 foliai apie 17mm, bet šian jau 16CD. Turiu du variantus arba daryti pirmadienį IUI arba bandyti pastoti natūraliai. Gleivinė tik 6mm. Tai dabar galvoju kaip geriau pasielgti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Neris @ 2012 02 24, 21:27)
laba vakarą mergaitės smile.gif
Ruošiausi 5IUI, stimuliavom ir užaugo 3 foliai apie 17mm, bet šian jau 16CD. Turiu du variantus arba daryti pirmadienį IUI arba bandyti pastoti natūraliai. Gleivinė tik 6mm. Tai dabar galvoju kaip geriau pasielgti g.gif

o tai ka gydytojas sako?
Atsakyti
Na štai ir aš, pusiau nėščia biggrin.gif

QUOTE(zuzla @ 2012 02 24, 15:24)
super, aš labai patenkinta smile.gif
...ant galvos kūrybinė betvarkė, ko man ir reikia smile.gif

Nu kaip faina smile.gif Aš irgi noriu kūrybinės netvarkos biggrin.gif Bet mano plaukai ilgi, kažin, kaip ten su tuo cheminiu būtų g.gif Kirpėja nelabai linkusi dėt, bet sakė, jei labai norėčiau, sudėtų. Dabar, aišku, kol biškį nėščia esu, nesidėsiu jokių cheminių biggrin.gif

Maidenana, o tu iš prigimties spirališkai garbanota? smile.gif

QUOTE(Maidenana @ 2012 02 24, 17:37)
is kur zinai, kad gali buti persileidimas? tu Rh-? kokie vaistai? As kazkaip irgi apie autoimuninius svarstau.

Prisiskaičiau biggrin.gif Aš gi vis skaitau, skaitau... Man su oda problemos, tai, esant psoriazei, gali būti su autoimunine sistema nekas, ir grėst persileidimas... Pasidalinau su gydytoja, pritarė. Pagalvojau, jei tiek laiko stengiaus pastot ir pastojus tektų persileist, tai eina sau doh.gif Verčiau jau gersiu ir leisiuos, ką tik duos unsure.gif
Mano Rh+

QUOTE(Rasakrita @ 2012 02 24, 17:43)
Ramybės tau.
Greit prisijungsiu skaičiuojant tas dvi savaites. Tikiuosi man antradienį darys iui. smile.gif

O dėl vaikų laikymo ant rankų - tai kai kurie tiki jog šitaip galima kažkaip suaktyvinti organizmą kad palengvintų pastojimą. Nežinau ar tai tiesa, bet gal yra kažkiek, nes pasakoja gi kad badmečiu nežindyvėms moterims pienas pradeda gamintis.  g.gif

Na va, kartu bus smagiau wink.gif Kaip tavo nuotaikos?

O su tuo vaikų laikymu, tai, vadinas, man pranašiškai išėjo smile.gif Pieno dar nepasigamino, bet vaiko noriu dar labiau lotuliukas.gif (Jei įmanoma labiau...)
QUOTE(sobo @ 2012 02 24, 18:06)
Auksciau galvas panos, viskas bus OK. laikom uz jus ne tik kumscius, bet ir spygas 

Špygų nereik, o tai špyga ir bus biggrin.gif
Tai mes kaip ir kartu dvi savaites stumiam?

QUOTE(diana_j @ 2012 02 24, 19:45)
beja kokius israse?

Aspiriną, Dexamethasoną ir Ziborą. Paskutinius reikia leistis, skausmingi doh.gif Kaip man prieš save ranką pakelt? lotuliukas.gif Jei rimtai, prašysiu vyro ar mamos, kad suleistų...

Neris, nežinau net, ką tau patart... O kaip gydytoja labiau linkus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grim: 25 vasario 2012 - 00:53
QUOTE(Grim @ 2012 02 25, 02:47)
Tai mes kaip ir kartu dvi savaites stumiam?

jo mes abi lauksim rezultatu, stengiames, kad jie butu teigiami nestuke.gif
Papildyta:
Siandien ne kaip jauciuosi. Skauda pilva, sonus lyg ir nugara maudzia. Niekad po IUI to nera buve. Norisi tik gulet arba sedet, nes vaiksciojant dar labiau skauda. Gal kuriai taip yra buve? o gal cia jau kibimas prasidejo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sobo @ 2012 02 25, 11:16)
jo mes abi lauksim rezultatu, stengiames, kad jie butu teigiami  nestuke.gif
Papildyta:
Siandien ne kaip jauciuosi. Skauda pilva, sonus lyg ir nugara maudzia. Niekad po IUI to nera buve. Norisi tik gulet arba sedet, nes vaiksciojant dar labiau skauda. Gal kuriai taip yra buve? o gal cia jau kibimas prasidejo  biggrin.gif

laikau uz abidvi kumstukus, kad tik pavyktu judviem wub.gif wub.gif
Atsakyti