Merginos vis ieskau ir nebezinau susimaisiau kas tinka duonkepei kas ne . turiu duonkepe ir noriu mielines bulkos issikepti .na kad butu skonis toks kaippaprasta bulka kaip mociute kazkada kepdavo krosnyje
QUOTE(karalyste @ 2012 02 28, 14:01)
Merginos vis ieskau ir nebezinau susimaisiau kas tinka duonkepei kas ne . turiu duonkepe ir noriu mielines bulkos issikepti .na kad butu skonis toks kaippaprasta bulka kaip mociute kazkada kepdavo krosnyje
viską galima kepti ir orkaitėje ir duonkepėje! Tik viskas , kas iškepta orkaitėje man asmeniškai yra skaniau , bet duonkepėje greičiau ir mažiau triūso reikia. Taip , kad kepkit ir nesukit sau galvos!
QUOTE(Terra2 @ 2012 02 28, 13:06)
Pagerintą mielinę tešlą sudaro pienas, kiaušiniai, tirpintas sviestas, aukščiausios rūšies kvietiniai miltai, cukrus, druska, sausos mielės.
o galima man taip elementariai Jei reikia 0.5 kg pagerintos mielines teslos, tai kiek cia ko reikia? ir kazkaip produktus deti pagal eile, ar bet kaip?
o i duonkepes tinka tik sausos mieles?
Miela Elze, pavartykit visagalį internetą ir rasit daug gerų mielinės tešlos receptų. Pvz.:www.virėjai.lt. Grafoje "receptai" yra aprašytos visos mielinės tešlos. Sėkmės kepant ! Ir pasirodykit su rezultatais...
tai jūs negalvokit, kad atėjau ir iškart klausiu.Aišku kad ieškojau. Bet kai visiškai nieko nesuprantu, tai man šimtas klausimų. Ieškojau Pagerintos mielinės tešlos, nes galvojau gal cia kazkas kitokio nei tik mieline tesla. Deja nieko neradau. nes dazniausiai igudusios kepejos jau tik apie idarus kalba.
Aciu, einu ten paieskoti mielines teslos
Aciu, einu ten paieskoti mielines teslos
QUOTE(Elzė @ 2012 02 28, 15:23)
tai jūs negalvokit, kad atėjau ir iškart klausiu.Aišku kad ieškojau. Bet kai visiškai nieko nesuprantu, tai man šimtas klausimų. Ieškojau Pagerintos mielinės tešlos, nes galvojau gal cia kazkas kitokio nei tik mieline tesla. Deja nieko neradau. nes dazniausiai igudusios kepejos jau tik apie idarus kalba.
Aciu, einu ten paieskoti mielines teslos
Aciu, einu ten paieskoti mielines teslos
pažiūrėkit, kur Sonatinos receptai, ten buvo paprastų bulkinių mielinių tešlų
Sveikos merginos, norejau pasiteirauti kur Klaipedos apylinkese galima butu nusipirkti didesni kieki miltu? Is anksto dekoju uz atsakyma
Sveikos
taip seniai jau nebuvau jusu temoje ir duonkepe visai jau apleidau reikia kazkaip taisyti padeti gal galit rekomenduoti koki nors recepteli kvietines duonos su mielem tinkamos skrudinimui (panasios i parduotuvine TOSTE)?
taip seniai jau nebuvau jusu temoje ir duonkepe visai jau apleidau reikia kazkaip taisyti padeti gal galit rekomenduoti koki nors recepteli kvietines duonos su mielem tinkamos skrudinimui (panasios i parduotuvine TOSTE)?
Sveikos,
Neapleiskite temos
Aš kas antrą dieną kepu duonkelėje
na kai toks daiktas namie tai rankos nekyla parduotuvėje duonos pirkti
Tik juoda perku vis dar
Iš esmės aš naudočiau elementariausia baltos duonos receptą į kurį pilčiau vietoje vandens pieno ir ji tuomet būna kažkuo panaši į Jūsų minėtą "toste" tik be E
Neapleiskite temos
Aš kas antrą dieną kepu duonkelėje
na kai toks daiktas namie tai rankos nekyla parduotuvėje duonos pirkti
Tik juoda perku vis dar
QUOTE(DaivaVe @ 2012 02 28, 17:25)
Sveikos
taip seniai jau nebuvau jusu temoje ir duonkepe visai jau apleidau reikia kazkaip taisyti padeti gal galit rekomenduoti koki nors recepteli kvietines duonos su mielem tinkamos skrudinimui (panasios i parduotuvine TOSTE)?
taip seniai jau nebuvau jusu temoje ir duonkepe visai jau apleidau reikia kazkaip taisyti padeti gal galit rekomenduoti koki nors recepteli kvietines duonos su mielem tinkamos skrudinimui (panasios i parduotuvine TOSTE)?
Iš esmės aš naudočiau elementariausia baltos duonos receptą į kurį pilčiau vietoje vandens pieno ir ji tuomet būna kažkuo panaši į Jūsų minėtą "toste" tik be E
QUOTE(erikae @ 2012 02 28, 17:52)
Sveikos,
Neapleiskite temos
Aš kas antrą dieną kepu duonkelėje
na kai toks daiktas namie tai rankos nekyla parduotuvėje duonos pirkti
Tik juoda perku vis dar
Iš esmės aš naudočiau elementariausia baltos duonos receptą į kurį pilčiau vietoje vandens pieno ir ji tuomet būna kažkuo panaši į Jūsų minėtą "toste" tik be E
Neapleiskite temos
Aš kas antrą dieną kepu duonkelėje
na kai toks daiktas namie tai rankos nekyla parduotuvėje duonos pirkti
Tik juoda perku vis dar
Iš esmės aš naudočiau elementariausia baltos duonos receptą į kurį pilčiau vietoje vandens pieno ir ji tuomet būna kažkuo panaši į Jūsų minėtą "toste" tik be E
O kodėl juodą parduotuvėje? Man dabar pati skaniausia juoda naminė ruginė... bet su raugu, nes su mielėm labai greit trupa.
QUOTE(Alinva @ 2012 02 28, 19:03)
O kodėl juodą parduotuvėje? Man dabar pati skaniausia juoda naminė ruginė... bet su raugu, nes su mielėm labai greit trupa.
Gal galetumet receptuka paprastos juodos rugines duonutes su raugu?
QUOTE(DaivaVe @ 2012 02 28, 16:25)
Sveikos
taip seniai jau nebuvau jusu temoje ir duonkepe visai jau apleidau reikia kazkaip taisyti padeti gal galit rekomenduoti koki nors recepteli kvietines duonos su mielem tinkamos skrudinimui (panasios i parduotuvine TOSTE)?
taip seniai jau nebuvau jusu temoje ir duonkepe visai jau apleidau reikia kazkaip taisyti padeti gal galit rekomenduoti koki nors recepteli kvietines duonos su mielem tinkamos skrudinimui (panasios i parduotuvine TOSTE)?
Man šitas receptukas patinka