QUOTE(Linasad @ 2012 02 23, 15:04)
Sveikutės
Noriu paklausti dėl duonos laikymo. Ar galima duonytę šaldyti kameroje? Kaip ilgiau išlaikyti šviežią?
Kepu kvietinę duonelę su raugu (su saulėgrąžom, linų sėmenim, kmynais, avižiniais dribsniais, sėlenom, sezamu). Iš visos normos gaunasi gan nemažas kepaliukas, mūsų šeima tokio neįveikia. Skaniausia ji būna dienos senumo, norisi pastoviai turėti šviežios. Dalinausi kepaliuką su sese, bet nevisuomet gali pasiimti, bandžiau kepti iš pusės normos, bet nepatiko per daug plutos gaunasi Gal galite pasakyti kaip laikyti tokią duonelę? Iš anksto ačiū už atsakymus
Noriu paklausti dėl duonos laikymo. Ar galima duonytę šaldyti kameroje? Kaip ilgiau išlaikyti šviežią?
Kepu kvietinę duonelę su raugu (su saulėgrąžom, linų sėmenim, kmynais, avižiniais dribsniais, sėlenom, sezamu). Iš visos normos gaunasi gan nemažas kepaliukas, mūsų šeima tokio neįveikia. Skaniausia ji būna dienos senumo, norisi pastoviai turėti šviežios. Dalinausi kepaliuką su sese, bet nevisuomet gali pasiimti, bandžiau kepti iš pusės normos, bet nepatiko per daug plutos gaunasi Gal galite pasakyti kaip laikyti tokią duonelę? Iš anksto ačiū už atsakymus
nezinau ar turi reiksmes duonos tipas jos laikymo salygoms, bet as saldau visokias duoneles saldiklyje idejus i maiseliu ir sandariai labai uzrisus. kai matau kad baivinejasi jau turima duonele, tai is vakaro isumu uzsaldyta duonele ir ryte turim puikiausia duona pusryciams. esu girdejusi jog kai kuriem zmonems nepatinka atsildyta duona, bet as dideliu skonio nukrypimu nepastebejau atsildytoje duoneleje
pabandyk, nes nepabandziusi tikrai nesuzinosi