as padejau i sali kepima, per darbus neprieinu iki to malonumo, bet net nagai niezti beziurint i jusu foto ir naujus receptus
QUOTE(keistuole @ 2012 04 03, 19:29)
jei turit omeny duonkepę, tai manji puikiausiai maišymo funkciją atlieka.
Kombainas buvo gerai kai reikėdavo didesnį kiekį maišyt. Tik vat jis ėmė ir sugedo, o duonkepė toliau puikiausiai darbuojasi.
Kombainas buvo gerai kai reikėdavo didesnį kiekį maišyt. Tik vat jis ėmė ir sugedo, o duonkepė toliau puikiausiai darbuojasi.
mano duonkepe irgi gerai atlieka maisymo funkcija, bet mane erzina kad tik iki 1kg mases ji maiso , o man noretusi truputi daugiau kartais
QUOTE(waidoshele @ 2012 04 04, 10:55)
as irgi bandziau laikyti trumpiau, bet tada man ji nedaug labai pakilo, o skyle vis tiek gavosi...
as manau is savo asmenines patirties, jei duonele gerai neiskilus, na tiek kiek jai reikia iskilti, tai kepaliuka idejus kepti i orkaite, dar vyksta kilimas staigus teslos ir tokiu atveju gaunasi skyle kepaliuke. bent man paskutiniu metu buvo tokiu problemu, kai kepaliukai nekildavo, tada as vis dar tikedamasi dedavau juos i orkaite kildinti silta, o galiausiai iskepus tuos kepaliukus neiskilusius, visad turedavau skyle duonos viduryje, arba net dideli plysi per visa duona.
bet cia mano asmenine patirtis, gal yra ir kitokiu priezasciu kodel buna skyle duoneleje
as padariau isvada jog pas mus namie nera pakankamai dregna, todel silpnai vyksta mano duonos kilimas. paskutini karta kai kepiau duonele su pagal aguoneles recepta gamintu raugu, duonele nekilo kol as jos neidejau i silta (iki 50 laipsniu ikaitinta ) orkaite su trupuciu garu. tada tik duonele mano pakilo, bet kadangi buvo velyvas vakaras ir buvau ziauriai pavargus, tai dejau duonele kepti, nors dar ji nebuvo pilnai pakilus ir gavau skyle ir dideli plysi savo duoneleje. bandysiu nuo siol kildinti duoneles tik siltoje orkaiteje . nors visad maniau jog pakankama isilta ir gera turetu buti teslai ant sildymo katilo, kad ji pakiltu, bet deja... gyveni zmogus ir mokaisi susigyventi
linksmu sventu velyku kepejeles