QUOTE(svajone* @ 2012 02 21, 22:56)
Mano orkaite tokia nenuspejama,kad as visa kepimo laika turiu laikyt vandeni apacioje,kitaip sedegs. Taip kepu visus kepinius.Paskutini karta padejau gan maza indeli vandens ir apacia buvo tikrai per daug sukepus.
Dar iskepusia duona isimu is skardos,padedu ant groteliu ,patepu sviestu ghi ir uzdengiu svariu ranksluosciu.Plutele buna minksta,skani ir nesukieteja visa valgymo laika.
Dar iskepusia duona isimu is skardos,padedu ant groteliu ,patepu sviestu ghi ir uzdengiu svariu ranksluosciu.Plutele buna minksta,skani ir nesukieteja visa valgymo laika.
Galima ir nedaryti vandens vonelių, t.y. nebūtina sudaryti "pirties" efekto, tik tada reikia orkaitę įkaitinti žymiai iki žemesnės temperatūros, pvz. įkaitinti iki 200 laipsnių, o po 10-15min. dar sumažinti iki 180laipsnių. Nors su garais man patinka labiau, tik daugiau darbo.