QUOTE(kolorite96 @ 2013 06 03, 15:00)
Norėjau pasiteirauti kokių lenkišku puslapių žinote na išskyrus allegro:) Aišku, kad siųstu į Lt:) Iš anksto ačiū
www.epbuwie.com.pl daug ivairiu geru firmu batu. aisku geriau kooperuotis, nes viena pora vienam siusti neapsimoka. as siunciau 2 poras, man isejo pigiau nei LT (siuntimas apie 57lt)
yra ir puikiu zieminiu ecco,vaikams bartek...
geros formos clarks, gino rossi, caparise....
sveikos,
Kas siuntete is wholesale-dress.net gal man pades ,uzsakiau prekes pas juos birzelio 11,siuncia su fedex fiks,siuntimo nr nedave ir dar negavau siuntinio. Per kiek laiko gaudavot siuntini?
Kas siuntete is wholesale-dress.net gal man pades ,uzsakiau prekes pas juos birzelio 11,siuncia su fedex fiks,siuntimo nr nedave ir dar negavau siuntinio. Per kiek laiko gaudavot siuntini?
sveiki,
gal galit nuoroda pasidalinti kur aprasymas apie tai kaip perkate kiniskuose pard. duota nuoroda nebeaktyvi
aciu
gal galit nuoroda pasidalinti kur aprasymas apie tai kaip perkate kiniskuose pard. duota nuoroda nebeaktyvi
aciu
QUOTE(saule19 @ 2013 09 25, 11:07)
Ieškokit Bendraminčiuose ("Apsiperkam kiniečių parduotuvėse pačios" ir kt.). Tokios temos greit prikalbamos, maždaug po 2 sav. ištrinamos, todėl nuoroda ir neaktyvi.
Internetinėse parduotuvėse yra tema "Internetinės parduotuvės be tarpininkų".