Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužiai, avalynė ir kt. pigiau, VIII tema

kokia temute mirus... niekas nieko neperkate? ax.gif
Atsakyti
Noriu išsiaiškinti, kaip vyksta kainos skaičiavimas http://www.wholesale-dress.net parduotuvėje.
Taigi, tokie batai http://www.wholesale...uct-0717-02@100 man kainuotų tiek:
12,16 usd + 2,99 usd (už pirmus 100 g) + 11,94 usd (už kitus gramus) = 27,90 usd
Ar teisingai? Iš viso, kad gaučiau tuos batus, man tereikėtų sumokėti 69.49 lt?

O ką skaičiuoja paspaudus "Estimate shipping fee"? Kodėl ten yra tiek skirtingų pašto pasirinkimų? Kodėl tas china post jau tik 7.93 usd ima? O gal tai prisideda prie mano apskaičiuotų 27.90 usd?

Laukiu atsakymo į VISUS klausimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukineja @ 2013 01 27, 00:57)
Noriu išsiaiškinti, kaip vyksta kainos skaičiavimas http://www.wholesale-dress.net parduotuvėje.
Taigi, tokie batai http://www.wholesale...uct-0717-02@100 man kainuotų tiek:
12,16 usd + 2,99 usd (už pirmus 100 g) + 11,94 usd (už kitus gramus) = 27,90 usd
Ar teisingai? Iš viso, kad gaučiau tuos batus, man tereikėtų sumokėti 69.49 lt?

O ką skaičiuoja paspaudus "Estimate shipping fee"? Kodėl ten yra tiek skirtingų pašto pasirinkimų? Kodėl tas china post jau tik 7.93 usd ima? O gal tai prisideda prie mano apskaičiuotų 27.90 usd?

Laukiu atsakymo į VISUS klausimus smile.gif

Į Lietuvą siuntimas yra 1.99dol (pirmi 100g.) ir 0.99dol (sekantys). Tai pagal svorį tiek ir gaunasi 7.93dol. O tas "estimate shipping fee" - apskaičiuoti siuntimo kainą.
Tai tie batai ir kainuos 12.16 + 7.93dol = 20.09dol Nežiūrėjau šiandienos dolerio kurso, bet tarkim 2.60lt - 1dol, tai tektų mokėti už batus su siuntimu 52.23lt.
Atsakyti
QUOTE(Laukineja @ 2013 01 27, 00:57)

Taigi, tokie batai ...

Ne to klausėte, bet... Niekad (tikriauisiai hihihi.gif ) nebepirksiu batų internetu, ypač iš wholeseilo. Mano nusiminimas buvo su basutėmis. Nors prašiau, bet, matyt, neparašė mažesnės kainos. Susimokėjau muitą doh.gif Basutės gavosi "auksinės". Negana to, smirdėjo nerealiai. Bet ir to negana - nors paprastai nešioju 39/40 dydį, gerai pagalvojus apie kiniečių dydžius, užsisakiau 42. Ir ką manot - jos man buvo per mažos blink.gif doh.gif Žodžiu, visiška, visapusiška nesėkmė. Taigi, atsargiai.
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2013 01 27, 12:04)
Ne to klausėte, bet... Niekad (tikriauisiai  hihihi.gif ) nebepirksiu batų internetu, ypač iš wholeseilo. Mano nusiminimas buvo su basutėmis. Nors prašiau, bet, matyt, neparašė mažesnės kainos. Susimokėjau muitą  doh.gif  Basutės gavosi "auksinės". Negana to, smirdėjo nerealiai. Bet ir to negana - nors paprastai nešioju 39/40 dydį, gerai pagalvojus apie kiniečių dydžius, užsisakiau 42. Ir ką manot - jos man buvo per mažos  blink.gif  doh.gif  Žodžiu, visiška, visapusiška nesėkmė. Taigi, atsargiai.

Dėl kvapo tai pritariu, bet palikus balkone per kelias dienas prasivėdina ax.gif O man su batais pasisekė kelis kartus, atnešiojau po porą sezonų. Aišku, nėra ideali kokybė, bet už tokią kainą tai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamillota @ 2013 01 27, 12:32)
Dėl kvapo tai pritariu, bet palikus balkone per kelias dienas prasivėdina  ax.gif O man su batais pasisekė kelis kartus, atnešiojau po porą sezonų. Aišku, nėra ideali kokybė, bet už tokią kainą tai  thumbup.gif

man ir per mėnesį neišsivėdino schmoll.gif
Bet koks skirtumas - visvien per maži doh.gif
O dar muitus susimokėjau... žodžiu, totalus nusivylimas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 27 sausio 2013 - 13:53
Batai nuostabūs, tokių nė pirkti nesu mačiusi (o pirkčiau iškart biggrin.gif), bet batų internetu pirkti dar nedrįstu...
Tik va, savaitgalį turėjau progos apvažiuoti akropolį, ozą, panoramą, europą ir vcup ir nerasti jokios padorios suknelės (kuri būtų graži ir pagal ūgį) ar marškinukų. Taip nusivyliau, kad nebenoriu nė pagalvoti apie vaikščiojimą po parduotuves. O tame wholesale tiek daug nuostabių drabužėlių smile.gif Ir šiaip japonės mažutės, tai gal drabužiai geriau atrodys. Bent jau matuotis nereikės nieko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukineja @ 2013 01 28, 09:50)
Batai nuostabūs, tokių nė pirkti nesu mačiusi (o pirkčiau iškart biggrin.gif), bet batų internetu pirkti dar nedrįstu...
Tik va, savaitgalį turėjau progos apvažiuoti akropolį, ozą, panoramą, europą ir vcup ir nerasti jokios padorios suknelės (kuri būtų graži ir pagal ūgį) ar marškinukų. Taip nusivyliau, kad nebenoriu nė pagalvoti apie vaikščiojimą po parduotuves. O tame wholesale tiek daug nuostabių drabužėlių smile.gif Ir šiaip japonės mažutės, tai gal drabužiai geriau atrodys. Bent jau matuotis nereikės nieko biggrin.gif

Tai bandykite rizikuoti ir pirkti, juk ir pinigai nėra labai jau dideli. Pamatysite pati ar verta užsisakinėti ar nebe. Nes kiek žmonių tiek ir nuomonių - vieniems patinka tos prekės, kitiems ne.
Papildyta:
Su koduku favsozmmg8k gausite dar -1dol nuolaidą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamillota @ 2013 01 28, 10:01)
Tai bandykite rizikuoti ir pirkti, juk ir pinigai nėra labai jau dideli. Pamatysite pati ar verta užsisakinėti ar nebe. Nes kiek žmonių tiek ir nuomonių -  vieniems patinka tos prekės, kitiems ne.
Papildyta:
Su koduku favsozmmg8k gausite dar -1dol nuolaidą  4u.gif

O, ačiū smile.gif O iš kur kodukų gaunate?
Atsakyti
Ir dar vieną klausimą turiu: kaip skaičiuojama, jei perku 2 prekes? Ar kiekvienai iš naujo skaičiuojasi pirmojo šimto gramų kaina ar svoris sudedamas ir tik vieną kartą 100 g kainuoja 2,99 dolerio?
Atsakyti
QUOTE(Laukineja @ 2013 01 28, 11:14)
O, ačiū smile.gif O iš kur kodukų gaunate?

Įveskit į google " wholesale dress coupon code" ir išmes. ax.gif

QUOTE(Laukineja @ 2013 01 28, 19:00)
Ir dar vieną klausimą turiu: kaip skaičiuojama, jei perku 2 prekes? Ar kiekvienai iš naujo skaičiuojasi pirmojo šimto gramų kaina ar svoris sudedamas ir tik vieną kartą 100 g kainuoja 2,99 dolerio?

Ta pirma 100g. kaina t.y. 1.99dol, bet ne 2.99dol (kaip Jūs rašot) yra skaičiuojama tik vieną kartą. Po to visi sekantys po 100 gramai yra 0.99dol.
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2013 01 27, 13:52)
man ir per mėnesį neišsivėdino  schmoll.gif
Bet koks skirtumas - visvien per maži  doh.gif
O dar muitus susimokėjau... žodžiu, totalus nusivylimas  doh.gif

Jie dabar savo reklamose fb skelbiasi, kad jau turi sandeli Vokietijoje - butu tikras issigelbejimas nuo muitu bigsmile.gif Tik ju tinklapyje neradau jokios info apie tai g.gif
Ar ieskot nemoku doh.gif
Atsakyti