as ir jiems rasau, nu man 50$ truputi gaila prarast, bet kolkas is kienieciu tik grazus zodeliai palaukit, patikekit mumis, uzdarykit disputa ir.t. ta pati dainele nieko naujo.
Maciau, kad viena mergina rase, del Laredoute fr. parduotuves, tai tokia pat yra ir angliska, siaip siuntimas pas juos toks, nuo viso uzsakymo jie ima 25%+5.95 siuntimas t.y jei uzsisakei uz 100 euru, tai pridek 25% pakavimo mokesti+5.95 siuntimas, tai jau gaunasi 30 euru siuntimas, uztat merginos labai retai kada uzsako pavieniui, dazniausiai susikoperuoja kokios 5, ar 6 ir dalinasi siuntimo mokesti, daznai FB buna nuolaidu kodu
Papildyta:Šiuo metu aš laukiu iš wholesale-orders užsakymo. nuo užsakymo pradžios praėjo kelios dienos, parašė emailu, kad vienos prekės nėra šiuo metu. Pasirinkau kitą, kuri yra. Ir lauksiu dabar ilgai, nes pati pasirinkau pristatymą china post, kuris trunka 20-50 dienų. Ir neverkšlensiu, kad prekės neateina anksčiau, kaip norėčiau. Ir nerašinėsiu kasdien po 10-20 laiškų kiniečiams, ir nereikšiu pretenzijų dėl to, kad pati pasirinkau ilgiausią kelią. Žinau, kad be 2 mėn aš negausiu savo prekių. Ir žinau, kad anksčiau ar vėliau sulauksiu.
cia tam ir yra puslapis apie kiniecius nesamones,tad norim verkslenam norim ne, ateina naujokai ir aiskina ka daryt, jei tau pinigeliu negaila, ir tai dzin ar laukt 2, ar 3 menesius tai ir lauk.................
Mes mokam pinigus, uztat norim gaut preke, as laukiu jau 45d, o siuntinio niekur nematyt, matau, kad tau tai yra normalu, tik paskui neik ir neverkslenk, kad pavoge pinigus, ar dingo siunta