Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužiai, avalynė ir kt. pigiau, VIII tema

QUOTE(Gendre @ 2012 02 22, 18:29)
Kiek pirkau is kinieciu visada siunciuosi pigiausiu siuntimo budu, ir jei tuo laikotarpiu nera jokiu svenciu ar pan. siuntiniai ateina per 3-4savaites jei uztrunka ilgiau susisiekiu su pradeveju, du menesius laukt siuntinio tikrai nera normalu  schmoll.gif per tiek laiko ir pamirst galiu, kad kazka pirkau  lotuliukas.gif

na tiek laiko laukiu, kai prekinuosi iš Amerikos. Būtų tikrai smagu, kad ir kiniečiai dirbtų tokiais terminais. Jei China pateisins mano lūkesčius, tai jie bus įtraukti į mano favoritus smile.gif . Vis dėlto kainos atžvilgiu labai jie palankūs. Na o dabar belieka laukti...
Atsakyti
Šiandien baigiau karą su wholesale-dress.net dėl mano galiu drąsiai sakyti pavogtų pinigų iš balanso...trūko kantrybė beveik mėnesį laiko girdėti tą patį "grąžinsim rytoj, nepergyvenkit"
Šiandien bendraujant kaip ir kasdien online chate ėmė sakyti, kad jie negali išvis pervesti ir kad tie pinigai kažkur pasimetė, kad kažkokiu kitu emeilu jie pervedė...tada viskas pagalvojau gana doh.gif pagrąsinau, kad parašysiu paypalui laišką, dėl to ir kad suspenduotų jų sąskaitą, tai jie tik nusijuokė ir sako tipo taip neįmanoma...na galvoju, palaukit tongue.gif ir iki dabar jie man būtų negrąžinę tų pinigų, jeigu ne mano draugas kuris žino kaip tokius atvejus spręsti, kadangi su paypalu šiek tiek turėjęs darbinių reikalų, tai parašė tiesiogiai paypalui į skype laišką apie kiniečius, kad jie yra sukčiai ir nenori pervesti pinigų ir kad jiems ten paskambintų ir pagrąsintų, tai paypalas iškart susisiekė su kiniečiais ir pasakė, kad pervedate pinigus arba uždarysime jūsų parduotuvę. Tai kai gavo skundą bekalbant online kiniečiai, iškart pakeitė bendravimą,ir pinigai lb greit buvo pervesti, tik įdomiai jie pervedė iš kažkokios visai kitos įmonės kuri pašto ženklų prekyba užsiima, tai kaip išsiaiškinom jie pasirodo turi kelias kompanijas...
žodžiu atsargiai su tais balanso pinigėliais, nes gali tikrai negerai baigtis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laimme: 22 vasario 2012 - 20:35
as ir jiems rasau, nu man 50$ truputi gaila prarast, bet kolkas is kienieciu tik grazus zodeliai palaukit, patikekit mumis, uzdarykit disputa ir.t. ta pati dainele nieko naujo.
Maciau, kad viena mergina rase, del Laredoute fr. parduotuves, tai tokia pat yra ir angliska, siaip siuntimas pas juos toks, nuo viso uzsakymo jie ima 25%+5.95 siuntimas t.y jei uzsisakei uz 100 euru, tai pridek 25% pakavimo mokesti+5.95 siuntimas, tai jau gaunasi 30 euru siuntimas, uztat merginos labai retai kada uzsako pavieniui, dazniausiai susikoperuoja kokios 5, ar 6 ir dalinasi siuntimo mokesti, daznai FB buna nuolaidu kodu 4u.gif
Papildyta:
Šiuo metu aš laukiu iš wholesale-orders užsakymo. nuo užsakymo pradžios praėjo kelios dienos, parašė emailu, kad vienos prekės nėra šiuo metu. Pasirinkau kitą, kuri yra. Ir lauksiu dabar ilgai, nes pati pasirinkau pristatymą china post, kuris trunka 20-50 dienų. Ir neverkšlensiu, kad prekės neateina anksčiau, kaip norėčiau. Ir nerašinėsiu kasdien po 10-20 laiškų kiniečiams, ir nereikšiu pretenzijų dėl to, kad pati pasirinkau ilgiausią kelią. Žinau, kad be 2 mėn aš negausiu savo prekių. Ir žinau, kad anksčiau ar vėliau sulauksiu.

cia tam ir yra puslapis apie kiniecius nesamones,tad norim verkslenam norim ne, ateina naujokai ir aiskina ka daryt, jei tau pinigeliu negaila, ir tai dzin ar laukt 2, ar 3 menesius tai ir lauk.................
Mes mokam pinigus, uztat norim gaut preke, as laukiu jau 45d, o siuntinio niekur nematyt, matau, kad tau tai yra normalu, tik paskui neik ir neverkslenk, kad pavoge pinigus, ar dingo siunta g.gif
Atsakyti
Su kiniečiais reikia tikrai griežtai, kol jiems nepagrąsini ir neparodai, kad gali būti iš rimtesnių klientų kurių savo gražiom pasakom neužliūliuos, tol ir nelabai skaitosi.

Ir patariu disputo tikrai neuždaryti, kol neturėsit prekės savo rankose.
Šiaip paypalui turi keistai atrodyti šita kompanija, nes tikrai manau nemažai skundų sulaukia, vien va mes jau kiek rašom. Paskaitinėjau rusų forume, ten žmonėms išvis siuntiniai po 70dienų net keliauja irgi nepatenkinti yra.

Ir kas rašo apie verkšlenimus, tai tikrai neturintis patirties jei taip kalba, arba nenudegęs skaudžiai yra. Nes jeigu jums kokia panaši situacija pasitaikytų, tai manau imtumėt kitaip galvoti.

Tiesiog kol jie su mumis gražiai elgiasi ir nesipyksta, tol ir mes esame patenkinti ir akių nedraskom dėl beleko. Bet kai jau tiesiai į akis meluoja, sukčiauja arba laiko už durnelį, tai sorry...jau tokių dalykų toleruoti neišeina schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laimme: 22 vasario 2012 - 21:11
Laiime, jei kils problemu del pinigu grazinimo per paypal, ar galim paprasyt pagalbos? 4u.gif
Atsakyti
Žinoma jei pasitaikys tokia situacija, tai galėsiu pagelbėt ir nukreipti tinkama linkme.
Nes kai pagalvoji, tai jaučiu pamausto jie taip žmones, o iš nežinojimo ką daryti taip ir lieki be nieko, pažadais maitina ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(LoveIs @ 2012 02 22, 09:17)
Gavau emaila is wholesale-dress.net:
China Registered Mail–Lower Again

Good News for all customers of wholesale-dress.net, China Registered Mail has lowed their shipping charge from 20th Feb. 2012, Every additional 100g, from $ 0.99 to $ 1.49.

Prisijungus patikrinti dar nebuvau, bet skelbiasi, kad siuntima vel sumazino..

Tai, kad tikrai jau dideles siuntimo kaina buvo...palyginus su prekes kaina... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Keit @ 2012 02 22, 11:30)
O jūs visas šias parduotuves jau išbandėte? Iš tiesų yra be galo daug tokių panašių parduotuvių. Tik kol niekas neišbandė tai net nededu jų čia. Nežinosi kas per pardavėjai gal išsiųsi pinigėlius o prekių negausi. Tikrai žinau kad yra nemažai fiktyvių kiniečių parduotuvių, kurios taip išvilioja pinigėlius iš patiklių pirkėjų. Nemažai internete yra apie tai rašyta. Tad kol niekas neišbandė ir tikrų atsiliepimų neparašė tol nededu į pirmą puslapį. Žinoma gali būt kad jau kas nors rašė atsiliepimus tik aš jų neužmačiau.

taip, pati rasiau ir kita pirkeja rase apie prekes is Buyincoins. viskas tvarkoj, prekes atkeliavo be problemu, is TOMTOP gavau nemokamai toki akims nakciai,nzn kaip pavadinti smile.gif atejo laiskas i el.pasta kad galima nemokamai ji uzsisakyti tai ir atsiunte,na nemanau kad butu problemos su jais.na is to Wholesale-orders dabar padariau 2uzsakymus, ale vienas nuo 2d Confirmed statusas, pries tai preparing, tai net neissiustas. bandysiu klausti jau.
na kadangi cia dabar tokia arsi diskusija iskilo, tai klausiu ir as: jau ne pirma karta susiduriat su wholesalo nesamonem,keliat disputus ir paskui vel uzsisakinejat, tai kam verkslenat?
Atsakyti
ir is suntekstore padariau uzsakyma,bet dar negavau,jau turetu ateiti, shipped statusas jau senai
Atsakyti
is wholesale-dress, mano paskutinis uzsakymas, yra rubu europoj, ir asda, ir tesco, ir kelio kooperuotis gali, ir rubai kokybes geresnes, ir jei netinka grazinr galima, ir manau verkt nereikes 4u.gif
Atsakyti
naktinejau po uzsienio forumus, tai wholesaledress niekam neissiuncia prekiu, wholesaleorders tas pats. isprotejo kinieciai
Atsakyti
tai dar yra vilties atgaut kazka ar pinigus ar rubus, o nesiuncia, cia del tu atostogu? g.gif
idejau i isparduotuve kelnes, nes vis delto man jos trumpokos, ir suknele
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kamiliukas7: 23 vasario 2012 - 09:38