Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužiai, avalynė ir kt. pigiau, VIII tema

QUOTE(kamiliukas7 @ 2012 05 16, 16:39)
o tu batu dydis atitinka, ar jie platesniai kojai?jei 38, tai imt uk 5

dydis tas pats bet modelis visiskai kitoks, vietoj basuciu gavau batelius ant kabluko, o ta nuoroda batu tai cia kiti, juos ir uzsakinejau, tai sitie nerealus lotuliukas.gif

o tie kuriuos sumaise tai net ne man, o draugei jie doh.gif
Atsakyti
mane tie juodi bateliai su kaspineliu domina blush2.gif

i 
Užsakymų rinkimams yra skirta atskira tema skyrelyje Internetinės parduotuvės.
Šiame skyrelyje skelbimai draudžiami.

Moderatorė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Borzika: 16 gegužės 2012 - 14:56
QUOTE(Lorenn @ 2012 05 14, 20:04)
gal kas bande is jusu sita parduotuve? http://www.599fashion.com/  mirksiukas.gif

hm, 20 dolcu siuntimas, drabuziuku galima manau pasirinkt blush2.gif tik idomu ar i lt siuncia blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SiditaV: 17 gegužės 2012 - 21:14
QUOTE(SiditaV @ 2012 05 17, 22:47)
hm, 20 dolcu siuntimas, drabuziuku galima manau pasirinkt  blush2.gif  tik idomu ar i lt siuncia blush2.gif

siuncia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivapach @ 2012 05 18, 08:27)

o čia ne USA?
Atsakyti
Žinokite, paskutinį kartą kažką užsisakiau iš Wholesale - dress schmoll.gif
Balandžio 27 - tą iš Kinijos išsiustas mano siuntinukas, bet... jį gavo kažkas Rusijoj!!
Siuntinukas taip ir manęs nepasiekė... Pažiūrėjau china post oficialiame tinklapyje, kad jis yra Rusijoje gun_rifle.gif Tada vėl įdomumo pažiūrėjau Rusijos pašto tinklapyje ir paaiškėjo, kad jis atiteko rusui/rusei blink.gif 26 doleriai kaip į balą...
Wholesale į mano skundą reagavo taip :" taip, mes išsiuntėme jūsų užsakymą, jūsų tracking number toks ir toks, tikiuos siuntinukas jus greitai pasieks."
Neblogas aptarnavimas, sakyčiau censored2.gif
Dar gali šiaip būti ir taip, kad man pateikė netaisingą tracking number doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnius05 @ 2012 05 18, 11:14)

Wholesale į mano skundą reagavo taip :" taip, mes išsiuntėme jūsų užsakymą, jūsų tracking number toks ir toks, tikiuos siuntinukas jus greitai pasieks."
Neblogas aptarnavimas, sakyčiau censored2.gif
Dar gali šiaip būti ir taip, kad man pateikė netaisingą tracking number  doh.gif

Jus gal perziurekite shipping adresa, gal ten kokia klaida isivelus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Geltona * @ 2012 05 18, 11:56)
o čia ne USA?

los angelas biggrin.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamillota @ 2012 05 18, 10:27)
Jus gal perziurekite shipping adresa, gal ten kokia klaida isivelus  g.gif

Shipping address yra teisingas, bet kiniečiai man sako, kad jis negali būti Rusijoj, kad jis buvo išsiųstas tik Gegužės 15 - tą... O man tracking rodo, kad jis iš Kinijos išsiųstas Balandžio 27 blink.gif Žodžiu, manau apsiriko su tracking number, bet tegul sutvarko reikalą g.gif
Na, dar bandė "pudrinti" smegenis kito (senesnio)mano siuntinuko tracking information, kad neva jis jau Lietuvoj ir įteiktas man asmeniškai blink.gif Taip, senesnis siuntinukas buvo įteiktas, bet aš prašiau būtent to naujesnio, ir order number išsiunčiau, ir tą jų atsiųstą tracking number.... g.gif įdomūs žmonės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SiditaV @ 2012 05 18, 14:20)
los angelas biggrin.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tada reiktu iki 75 dol g.gif arba prierasa parasyti, kad nerasytu sumos, bet jauciu jie nesupratu to lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnius05 @ 2012 05 18, 18:09)
Shipping address yra teisingas, bet kiniečiai man sako, kad jis negali būti Rusijoj, kad jis buvo išsiųstas tik Gegužės 15 - tą... O man tracking rodo, kad jis iš Kinijos išsiųstas Balandžio 27  blink.gif  Žodžiu, manau apsiriko su tracking number, bet tegul sutvarko reikalą  g.gif
Na, dar bandė "pudrinti" smegenis kito (senesnio)mano siuntinuko tracking information, kad neva jis jau Lietuvoj ir įteiktas man asmeniškai  blink.gif  Taip, senesnis siuntinukas buvo įteiktas, bet aš prašiau būtent to naujesnio, ir order number išsiunčiau, ir tą jų atsiųstą tracking number....  g.gif  įdomūs žmonės  biggrin.gif

Man kazkodel nieko keista ju tie cirkai. As kiek kovojau su jais, kai man nestumines kelnes ne ta dydi atsiunte doh.gif Tai gal 10 nuotrauku pridariau, kol uzkniso lotuliukas.gif bet galiausiai jie nusileido ir siule atsiust kito uzsakymo nr. kad galetu prie jo dovanele prideti - jauciu totalus slamstas dovanele bus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivapach @ 2012 05 18, 20:06)
tada reiktu iki 75 dol  g.gif  arba prierasa parasyti, kad nerasytu sumos, bet jauciu jie nesupratu to lotuliukas.gif

tai va, ar verta bus, kai siuntimas nepigus g.gif ir nieko čia nesusikoperuosi...
Atsakyti