Sveikutes niekada neuzsisakinejau internetu bet vis gundausi pastikslinkyt kiek kainuija parsisiuntimas.
QUOTE(V&A @ 2012 05 10, 06:58)
o jei as nesioju 39dydi, koki dydzio man reiketu batus imti?
manau 6
Papildyta:
QUOTE(Vilon @ 2012 05 10, 09:43)
Sveikutes niekada neuzsisakinejau internetu bet vis gundausi pastikslinkyt kiek kainuija parsisiuntimas.
Sveika, kokios parduotuves domina?
sveikos, sm yra tema apie everything5pounds, zmones dalinas ispudziais kas ka per, bet niekaip nerandu, gal galite imest nuoroda
QUOTE(kamiliukas7 @ 2012 05 10, 13:37)
sveikos, sm yra tema apie everything5pounds, zmones dalinas ispudziais kas ka per, bet niekaip nerandu, gal galite imest nuoroda
ČIA
as irgi visai noreciau kruvos rubu ir batu is wholesale-dress.com, vis mastau uz kiek laiko buna? zinau, kad priklauso nuo pinigeliu, kuriuos pasirenge pakloti, bet koki varianta imate?
QUOTE(minne @ 2012 05 10, 23:28)
as irgi visai noreciau kruvos rubu ir batu is wholesale-dress.com, vis mastau uz kiek laiko buna? zinau, kad priklauso nuo pinigeliu, kuriuos pasirenge pakloti, bet koki varianta imate?
Man dazniausia ateidavo per 3-4sav. visada imdavau oigiausia siuntimo buda, bet jau senai is ten nieko nepirkau
QUOTE(minne @ 2012 05 10, 23:28)
pigiausiu - oro pastu man ir atkeliaudavo per 3-4 savaites, bet dazniausiai per menesi
Nežinau kiek šviežia naujiena, bet pati pastebėjau tik šiandien, kad wholesale vėl grąžino senas siuntimo kainas (už pirmą 100g - 1.99, už kitus - 0.99)
QUOTE(Aštri @ 2012 05 14, 17:43)
Nežinau kiek šviežia naujiena, bet pati pastebėjau tik šiandien, kad wholesale vėl grąžino senas siuntimo kainas (už pirmą 100g - 1.99, už kitus - 0.99)
Tikrai?
gal kas bande is jusu sita parduotuve? http://www.599fashion.com/
QUOTE(jurgitatr @ 2012 05 14, 18:53)
Tikrai?
Aha, pažiūrėkit čia pačiam puslapio gale: http://www.wholesale...mail-a2062.html