O kažin kaip gartraukiai Brego Konkrečiau brego white pearl 60 Gal nevertas jis tų pinigų ir verčiau rinktis Gorenje
QUOTE(speedy @ 2012 12 27, 20:14)
O kas tas "BREGO"
Kas jį gamina, kur jo originalūs duomenys iš gamintojo puslapio
Taigi visu tuo jis ir prastesnis.
O geresnė - kaina
Kas jį gamina, kur jo originalūs duomenys iš gamintojo puslapio
Taigi visu tuo jis ir prastesnis.
O geresnė - kaina
Čia buvo atsakymas Brego VS Gorenje.
QUOTE(speedy @ 2013 01 11, 14:55)
AEG geras, tas kitai visai ne toks
Arternatyvai pažiūrėkite Teka CNL1-3000. Jam nereikia atskirai pirkti priekinės apdailos. Be to ją galima ir nuimti.
Arternatyvai pažiūrėkite Teka CNL1-3000. Jam nereikia atskirai pirkti priekinės apdailos. Be to ją galima ir nuimti.
o jei sitas jis kaip supratau valymo funkcija turi , plius yra tylesnis
QUOTE(Biškis @ 2013 01 11, 19:50)
Nesupratau, kuo jis skiriasi nuo
Papildyta:
QUOTE(Biškis @ 2013 01 10, 23:05)
Labukas, atėjau ir aš į šią temą speedy patarimo. Pas mus 7 kv.m. virtuvė sujungta su 17 kv.m. kambariu, norėčiau gartraukio tokio tipo ( kaina max iki 1500 lt )
Ar Gorenje DVG 6545 GES būtų mum tinkamiausias kainos ir kokybės santykio atžvilgiu ?
Nieko neišmanau apie gartraukius, tik nenorėčiau kad labai triukšmautų. Kas turite tokį gartraukį ( GORENJE DVG 6545 GES ) - ar labai garsiai dirba ?
Ačiū už atsakymus.
Ar Gorenje DVG 6545 GES būtų mum tinkamiausias kainos ir kokybės santykio atžvilgiu ?
Nieko neišmanau apie gartraukius, tik nenorėčiau kad labai triukšmautų. Kas turite tokį gartraukį ( GORENJE DVG 6545 GES ) - ar labai garsiai dirba ?
Ačiū už atsakymus.
QUOTE(speedy @ 2013 01 12, 16:10)
gerai jau gerai, vienas senesnis, kitas naujesnis pajamem ML/1
Pirkom ir mes šį Gorenje-DT-6545-AX., vis tik nugalėjo dizainas ir nė kiek nesigailiu, kad ėmėm šį, o ne tą juodą pasvirusį
Tiesa, ėmėm 60 cm, nes tarp spintelių toks tarpas, tik čia rašo, kad greičiai 3, o pas mus yra 4. Ketvirtu greičiu dirba tikrai garsiai, bet ištraukia viską. Vakar specialiai kepiau vištos sparnelius, kurie skleidžia daug dūmo ir smarvės, vėliau kepiau duoną, nė gramo dūmo namie nebuvo, tik šioks toks kvapas kurį laiką
Rekomenduoju
Tiesa, ėmėm 60 cm, nes tarp spintelių toks tarpas, tik čia rašo, kad greičiai 3, o pas mus yra 4. Ketvirtu greičiu dirba tikrai garsiai, bet ištraukia viską. Vakar specialiai kepiau vištos sparnelius, kurie skleidžia daug dūmo ir smarvės, vėliau kepiau duoną, nė gramo dūmo namie nebuvo, tik šioks toks kvapas kurį laiką
Rekomenduoju
QUOTE(kustuce @ 2013 01 13, 11:29)
Rekomenduoju
Man labai nepatinka tas gartraukio kraštas ties kakta, pas tėvus pastoviai susitrenkiu galvą į jį, todėl norėčiau išsirinkti būtent pasvirusį gartraukį. Gal tai kvaila, bet man svarbu
QUOTE(Jolancike @ 2013 01 13, 15:52)
Man labai nepatinka tas gartraukio kraštas ties kakta, pas tėvus pastoviai susitrenkiu galvą į jį, todėl norėčiau išsirinkti būtent pasvirusį gartraukį. Gal tai kvaila, bet man svarbu
Kiek sukinėjausi aplinkui, dar nesusitrenkiau, nesu aukšta, gal todėl
QUOTE(Jolancike @ 2013 01 12, 18:18)
Ačiū už atsakymus.
Speedy, patark prašau, ar tai būtų optimaliausias variantas (kainos ir kokybės santykiu) jei rinktis pasvirusį gartraukį iki 1500 lt ?
O gal kažkas susipažinę ar girdėję ką nors apie Amica gartraukius?
Patiko, kad tylūs, dizainas gražūs ir kaina prieinama. Tik vat įdomu kaip su jų patikimumu
Patiko, kad tylūs, dizainas gražūs ir kaina prieinama. Tik vat įdomu kaip su jų patikimumu
QUOTE(Jolancike @ 2013 01 13, 20:16)
Speedy, patark prašau, ar tai būtų optimaliausias variantas (kainos ir kokybės santykiu) jei rinktis pasvirusį gartraukį iki 1500 lt ?
Gorenje gana geras pasirinkimas, DVG6545AXS ar DVG6545GES (vienodi).
Jei virtuvėje daug baltos spalvos, tada gal yra prasmės paišlaidauti DVG6545W modeliui
kaina kaip ir didesnė, bet lengvesnė priežiūra: mažiau matosi riebalai ir dulkės