Sveiki Speedy,
Gal galėtumėt padėti išsirinkti gartraukį? REikia baltos spalvos, įmontuojamo, kaina iki 500lt. Man telpa max 50cm pločio, bet gal kartais yra 45cm pločio už panašią kainą ? Ačiū
QUOTE(Lokiene @ 2012 12 26, 19:06)
Sveiki,
gal galėtumėte patarti ar geriau Elica Tender, ar Brego Quatro Black W 90 ?
Antrasis gerokai pigesnis, galvojame kuo jis yra prastesnis?
gal galėtumėte patarti ar geriau Elica Tender, ar Brego Quatro Black W 90 ?
Antrasis gerokai pigesnis, galvojame kuo jis yra prastesnis?
O kas tas "BREGO"
Kas jį gamina, kur jo originalūs duomenys iš gamintojo puslapio
Taigi visu tuo jis ir prastesnis.
O geresnė - kaina
sveiki dar kartą,
pas mus situacija tokia - virtuvėj aukštos lubos, bendras plotas su svetaine apie 40m2, virš stalviršio spintelių nekabinsim, gartraukio pajungimas - į kaminą.
norėtųsi pasviro gartraukio, orientuojamės į elica.
ką manote apie http://www.buitineta...lica-BELT-BLF80 ?
ir kaip suprasti, jei rašo, kad į komplektą įeina anglinis filtras? ar jo galima nedėti, jei jungsime į kaminą? neaišku man šitoj vietoj
ir ar renkantis gartraukio galingumą reikšmės turi virtuvės plotas?
speedy, jūs kompetentingas šioj srity
pas mus situacija tokia - virtuvėj aukštos lubos, bendras plotas su svetaine apie 40m2, virš stalviršio spintelių nekabinsim, gartraukio pajungimas - į kaminą.
ir kaip suprasti, jei rašo, kad į komplektą įeina anglinis filtras? ar jo galima nedėti, jei jungsime į kaminą? neaišku man šitoj vietoj
QUOTE(speedy @ 2012 12 19, 18:41)
Tiek permokėti už gartraukį, kuris praktiškai visiškai pasislėps spintelėje nelabai racionalu
beje, su šių gartraukių galingumais irgi ne visai taip:
ELIPER
ELIBLOC
beje, su šių gartraukių galingumais irgi ne visai taip:
ELIPER
ELIBLOC
Sveiki, Speedy, su praejusiom sventem . Aciu uz atsakyma, bet pokolkas man niekas nepaaiskejo... Nuorodose, kurias atsiuntete, Eliblock HT nasumas 240-490 (600)m3/h ( ka reiskia tas 600?), o Eliper 210-560... Labiausiai gluminai tai, jog turiu Elicos prekiu kataloga, kuriame nurodoma, jog abieju nasumas yra 900 m3/h... Gal jus zinote, kodel gali buti nurodomi tokie skirtingi skaiciai?
Man reikia virs virs 800m3/h galingumo, bet tylaus... ir buvau jau nusiteikusi sumoketi uz eliper tuos 850 Lt... bet sakote, kad kaina uz toki daikta per didele? Gal galite ka nors tada pasiulyti?
QUOTE(amadina13 @ 2013 01 03, 16:09)
Nuorodose, kurias atsiuntete, Eliblock HT nasumas 240-490 (600)m3/h ( ka reiskia tas 600?), o Eliper 210-560...
Tas (600) reiškia galingumą intensyviu režimu.
Papildyta:
QUOTE(amadina13 @ 2013 01 03, 16:09)
Labiausiai gluminai tai, jog turiu Elicos prekiu kataloga, kuriame nurodoma, jog abieju nasumas yra 900 m3/h... Gal jus zinote, kodel gali buti nurodomi tokie skirtingi skaiciai?
Na taip, katalogas
Mes priskirti rusams, o pas juos kaip ir po senovei: kuo daugiau tuo geriau
Trauka surašyta ne pagal europinius standartus, belekaip.
Papildyta:
QUOTE(elifė @ 2012 12 31, 17:36)
sveiki dar kartą,
Jei Jums gražu ta kitos spalvos nesąmonė vidury juodo stiklo, pažiūrėkite gamintojo puslapyje tikrus parametrus ir KIT'us. Ar bus Jums reikalingo aukščio kaminas prie to gartraukio
sveiki,
žadam name statyti rekuperatorių kuris turi ir gartraukio funkciją. tokiu atveju reikėtų prie jo montuoti tik gaubtą , bet gamintojų siūlomi klaikesni už klaikius. gal kas žinot ar galima nusipirkti tiesiog įmontuojamo teleskopinio gartraukio tą vietą kuri išsitraukia (be variklio). nežinau kaip aiškiau aprašyt. reikia valdymo ir gaubto
žadam name statyti rekuperatorių kuris turi ir gartraukio funkciją. tokiu atveju reikėtų prie jo montuoti tik gaubtą , bet gamintojų siūlomi klaikesni už klaikius. gal kas žinot ar galima nusipirkti tiesiog įmontuojamo teleskopinio gartraukio tą vietą kuri išsitraukia (be variklio). nežinau kaip aiškiau aprašyt. reikia valdymo ir gaubto
Na taip, katalogas
Aciu uz atsakyma bet tai taip iseina, kad man netinka nei vienas ju tada?... virtuves plotas su svetaine yra 28 kv m... visai pasimeciau...
mergytės gelėbkit .. iš tikro koks gartraukis tinka kmbariui kurio plotas 18 ( na jis sujungtas su holu, viso 23 m) ir tam kambary virtuvė. Gal tiksliau kokio galingumo reiktų ieškoti.
QUOTE(speedy @ 2013 01 03, 20:05)
Jei Jums gražu ta kitos spalvos nesąmonė vidury juodo stiklo, pažiūrėkite gamintojo puslapyje tikrus parametrus ir KIT'us. Ar bus Jums reikalingo aukščio kaminas prie to gartraukio
na man atrodo visai nieko tokie, gal net labiau kur visas šviesus http://www.buitineta...lica-BELT-IXF80, nors kai gyvai nemačius, tai
o kaip žinoti, koks kamimas pas mus turėtų būti? čia nuo kur iki kur matuoti?
Sveikos mamukes,
Patarkit!!! Reikia 90 cm pilnai po spintele montuojamo gartraukio. Po paskutiniu paiesku net daugiau sumoketi pasiryze, nes nieko padoraus nerandu. Gal nemoku ieskoti:( irgi norisi ir tylesnio ir gali galingesnio bet butinai 90cm. Yra ortakis jau padarytas.
Patarkit!!! Reikia 90 cm pilnai po spintele montuojamo gartraukio. Po paskutiniu paiesku net daugiau sumoketi pasiryze, nes nieko padoraus nerandu. Gal nemoku ieskoti:( irgi norisi ir tylesnio ir gali galingesnio bet butinai 90cm. Yra ortakis jau padarytas.
QUOTE(elifė @ 2013 01 04, 15:24)
na man atrodo visai nieko tokie, gal net labiau kur visas šviesus http://www.buitineta...lica-BELT-IXF80, nors kai gyvai nemačius, tai
O kas žino nuo kur iki kur Jūsų namie matuoti
Pažiūrėkite GAMINTOJO PUSLAPYJE - ten viskas yra!